true

Trådløse brandalarmer

Trådløse optiske brandalarmer med 24 timers overvågning

Brandalarmer - Trådløs med 24-timers overvågning

Serieforbundne, optiske brandalarmer redder liv

Trådløse optiske brandalarmer med 24 timers overvågning

Hvad skal du gøre ved brand? Få Verisures guide her.

Ved du og børnene helt præcist, hvordan man skal forholde sig ved brand, og hvem der skal gøre hvad? Prøv vores gratis brandsikringstest og download vores guide med brandinstrukser og brandøvelse. Du finder også ud af, hvilken alarm der passer til dig, og får gode råd til, hvordan du sikrer dit hjem mod brand.

Verisure brandalarm

Hvad er en Verisure brandalarm?

Med en Verisure brandalarm får du:

  • Trådløs brandalarm
  • Serieforbunden brandalarm
  • Optisk brandalarm
  • Brandalarm med sirene og stemmeadvarsel (16 forskellige sprog)
  • EN-godkendt brandalarm
  • Døgnovervågning hele året
  • Afmåling af rumtemperatur og luftfugtighed via Verisure app
  • Op til 15 brandalarmer på et alarmsystem

Moderne brande er farligere og mere giftige

Brande i nybyggerier brænder typisk hurtigere og er mere giftige end brande i ældre hjem. Årsagen er, at nye bygninger og moderne hjem er fyldt med langt flere syntetiske materialer, der både antænder og brænder hurtigere end ikke-syntetiske materialer. Desuden har moderne hjem typisk en åben planløsning, der gør det nemt for branden at sprede sig hurtigt uden større forhindringer.

Derfor er det så ekstremt vigtigt at sikre hjemmet med en brandalarm. Det er en udbredt misforståelse, at man lugter eller hører branden, selvom man sover. Og selvom man vågner, har man allerede spildt værdifulde minutter på at blive vækket af branden. En overvåget brandalarm er vågen døgnet rundt og advarer med det samme, uanset om du er ude eller hjemme.

Alarmer med overvågede, trådløse brandalarmer

Den trådløse brandalarm i et Verisure alarmsystem er altid opkoblet til vores vagtcentral, uanset om du har til- eller frakoblet det øvrige system. Det betyder, at vi altid får besked i tilfælde af brand, så vi kan tilkalde brandvæsenet og hjælpe dig.

VERISURE HOME PLUS

Verisure Home Plus med brandalarm

GOD INDBRUDS- OG BRANDSIKRING

Indeholder bl.a. 2 brandalarmer, 2 kameraer, skalsikring samt VoiceBox.

VERISURE HOME TOTAL

Verisure Home Total med brandalarm

ALARM MED EKSTRA BRANDSIKRING

Indeholder bl.a. 4 brandalarmer, 3 kameraer, overfaldsalarm, skalsikring samt VoiceBox.

Talende brandalarmer redder liv

Intelligente brandalarmer giver højere sikkerhed

Hos Verisure får du en avanceret trådløs brandalarm med serieforbundne detektorer, der taler med både dig, hinanden og vagtcentralen.

Hvis en brandalarm registrerer noget, udløser den både en sirene og siger "Advarsel, brandalarm" og sender signal videre til de andre røgalarmer i systemet. Disse vil sige "Advarsel, brandalarm i et andet rum", så man også hører det, hvis f.eks. en brandalarm aktiveres i kælderen, mens man selv befinder sig på 1. sal.

Stemmeadvarslerne er en ekstra sikkerhed ved brandovervågning af børneværelser. Mange børn kan nemlig sove fra den traditionelle alarmsirene, fordi vi fra små er "programmeret" til kun at reagere på advarsler om fare, der kommer fra menneskestemmer. Brandalarmens menneskestemme vil derimod vække dem, ligesom resten af hjemmet også vil blive advaret ved røgudvikling på et børneværelse.

Brandalarmerne er derudover koblet til alarmsystemets fotosensorer og Verisures vagtcentral, som overvåger dem døgnet rundt, uanset om det øvrige alarmsystem er koblet til eller fra. Så hvis din brandalarm aktiveres, sender systemet både besked og billeder til vores vagtcentral, så de kan tage bestik af situationen og tilkalde brandvæsenet.

Du vil også selv modtage en sms, hvis din brandalarm udløses. Det giver dig en chance for at handle hurtigt, selvom du ikke er hjemme, ved f.eks. at ringe til naboerne, som kan redde kæledyr og hjælpe til, inden brandvæsenet ankommer.

Med brandalarmens trådløse funktion og konstante overvågning er det også slut med selv at skulle huske at teste om batterierne virker, for det holder vi øje med for dig.

"Hvis jeg ikke havde haft en overvåget brandalarm, var jeg bare gået i seng"

En sen aften går brandalarmen pludselig i gang hos Naja. Fra kælderen vælter der tyk røg op, og Naja går i panik. Hun er alene hjemme, og hendes to små børn ligger ovenpå og sover. Samtidig sidder alarmoperatøren Martin på Verisures vagtcentral og modtager alarmen fra Najas hjem.

Hør Najas historie i videoen.

Ved alle i dit hjem, hvordan I skal forholde jer ved brand?

Tag Verisures test og download vores guide med brandinstrukser og brandøvelse.

Vil du høre mere om Verisures overvågede brandalarmer?

Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig inden for kort tid.

HØR MERE OM BRANDALARM

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

En brandalarm i hvert rum

Serieforbundne brandalarmer advarer hele hjemmet på samme tid

Du bør som minimum have en brandalarm på hver etage og helst flere. Det vigtigste er, at du hører alarmen, uanset hvor du er i boligen. Ikke mindst når du sover. Derfor anbefaler vi, at du installerer brandalarmer i alle opholdsrum og soveværelser, så du sparer dyrebar tid i tilfælde af brand.

En brand kan sprede sig i løbet af ganske få minutter, så det er vigtigt, at du bliver advaret så tidligt som muligt. Derfor bør du vælge serieforbundne brandalarmer. Det betyder, at hvis en alarm aktiveres, sender den signal til de øvrige alarmer i hjemmet, som også aktiveres. På den måde hører du det også med det samme, hvis der opstår brand i et andet rum.

» Se vores alarmsystemer

serieforbundet brandalarm
overvåget brandalarm

Vi hjælper dig gennem branden

Direkte kontakt mellem dig og vagtcentralen

Der er mange fordele ved en opkoblet trådløs brandalarm fra Verisure. Noget af det unikke ved vores alarmsystem er vores VoiceBox, som adskiller os fra de andre leverandører på markedet.

Med en trådløs brandalarm fra Verisure med VoiceBox kan vi kommunikere direkte med dig i hjemmet og dermed hjælpe dig på stedet – med det samme. I tilfælde af brand kan vi f.eks. guide dig til at finde den sikreste vej ud og hjælpe dig med at finde din familie og kæledyr i røgen. Vi kan berolige dig med, at vi har tilkaldt brandvæsenet, og at de er på vej. Og du kan orientere os om f.eks. tilskadekomster, hvilket kan være livsvigtig viden for redningspersonalet.

Hvem hører brandalarmen, når du ikke gør?

En døgnovervåget brandalarm giver ekstra sikkerhed

En brandalarms primære formål er at advare dig om røgudvikling, så du kan nå at reagere, inden der opstår livsfare.

Men hvad skal du stille op, hvis du sover tungt og ikke hører din alarm? Eller hvis ingen er hjemme, og brandalarmen går? Hvem skal så gribe ind for at redde dit hjem, dine værdier og kæledyr?

Det er den vigtigste grund til at have en brandalarm, der er opkoblet til en vagtcentral. En overvåget brandalarm er aktiv døgnet rundt, også når det øvrige alarmsystem er frakoblet. Hvis brandalarmen registrerer noget, advarer den både i hjemmet og sender signal til vagtcentralen, som reagerer hurtigt, uanset om du er hjemme eller ej.

Desuden får du også en sms på din mobil, hvis din brandalarm udløses. Det giver dig en chance for at handle hurtigt, selvom du ikke er hjemme, ved f.eks. at ringe til naboerne, som kan redde kæledyr og hjælpe til, inden brandvæsenet ankommer.

trådløs brandalarm
Der er størst risiko for brand om natten

Brandrisikoen er størst om natten

Vasker du også tøj eller lader mobilen op om natten? De fleste dødsbrande opstår om natten og skyldes typisk, at der ikke var en velfungerende brandalarm i boligen.

Elektriske apparater fylder generelt meget i de danske hjem – og vi bruger dem også gerne om natten. For det første sænker flere elselskaber elpriserne om natten, så vi skåner både pengepungen og miljøet. For det andet er det dejligt nemt og bekvemt f.eks. at lade mobilen op, tænde tørretumbleren eller starte opvaskemaskinen efter aftenens oprydning (beskyt dit hjem mod vandskader med en vandalarm) – mens man sover. Der er også køleskabet, fryseren, akvariet og alt det andet, som konstant er tændt.

Desværre udgør vores høje strømforbrug om natten også en stor brandfare, og det er derfor meget vigtigt med en effektiv brandalarm, der alarmerer dig og din familie i tilfælde af røgudvikling og brand.

Vidste du, at du kan bruge dit håndværkerfradrag til installation af alarm? Læs mere her!

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x