Verisure trådløse, optiske brandalarmer

Talende brandalarmer redder liv


Verisures brandalarmer taler både med dig, hinanden og vagtcentralen

Se filmen om Verisure Brandalarm

Verisure overvåget brandalarm

Få besked på mobilen,

 

hvis brandalarmen går

Du får besked med det samme,

hvis alarmen

registrerer

 

røgudvikling eller hurtige temperaturstigninger

Få brandovervågning med et Verisure alarmsystem.

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem med brandalarm, der passer bedst til dit hjem.

Verisure guide om brandalarmer

Hvad skal du gøre ved brand? Få Verisures guide her.

Prøv vores gratis brandsikringstest og find ud af, hvilken alarm der passer til dig, få gode råd til, hvordan du sikrer dit hjem mod brand, og download vores guide til brandøvelse i hjemmet.

Trådløs brandalarm med 24-timers overvågning

Det er vigtigt at sikre hjemmet mod brand. Det er en udbredt misforståelse, at man lugter røgen eller hører branden, selv om man sover.
En brandalarm er vågen døgnet rundt og sørger for, at du vinder tid, hvis en brand skulle opstå i dit hjem.

Hjemmet er fyldt med værdier

Vores hjem er noget af det dyrebareste vi har. Det er derfor naturligt, at vi frygter, at vores værdier – både økonomiske og affektionsmæssige – skulle gå op i flammer. I hjemmet opbevares dele af vores historie og nogle af vores dyrebareste minder. Det kan både være oldemors gamle reol, billeder fra din barndom eller børnenes dåbsgaver.

Med en brandalarm har du større chance for at redde dine dyrebareste ejendele, dig selv og din familie. For ikke at nævne dine elskede kæledyr!

Verisure serieforbundne brandalarmer

Brandalarmer, der taler, redder liv

Ved en brand er hvert sekund dyrebart. Det handler om at opdage branden så hurtigt som muligt, så man kan få den stoppet, inden den bliver livstruende og destruerer hjemmet.

 

Hos Verisure får du en avanceret trådløs brandalarm med serieforbundne røgdetektorer, der taler med både dig, hinanden og vagtcentralen. Hvis en alarm registrerer røg, udløser den både alarmsignal og siger "Advarsel, brandalarm" og sender signal videre til de andre røgdetektorer i alarmsystemet. Disse vil sige "Advarsel, brandalarm i et andet rum", så man også hører det, hvis f.eks. en brandalarm aktiveres i kælderen, mens man selv befinder sig på 1. sal.

 

Stemmemeddelelserne er en ekstra sikkerhed ved brandovervågning af børneværelser. Mange børn kan nemlig sove fra den traditionelle alarmsirene, fordi vi fra små er "programmeret" til kun at reagere på advarsler om fare, der kommer fra menneskestemmer. Alarmens menneskestemme vil derimod vække dem, ligesom resten af hjemmet også vil blive advaret ved røgudvikling på et børneværelse.

 

  • Brandalarmerne er derudover koblet til alarmsystemets fotodetektorer og Verisures vagtcentral, som overvåger dem døgnet rundt, uanset om det øvrige alarmsystem er koblet til eller fra. Så hvis din brandalarm aktiveres, sender alarmsystemet både besked og billeder til vores vagtcentral. Med billedverifikationen kan de således med det samme konstantere, om der er røgudvikling eller brand, og tilkalde brandvæsenet.
  • Med brandalarmens trådløse funktion og konstante overvågning er det slut med selv at skulle huske at teste om batterierne virker, for det holder vi øje med for dig.
Serieforbundne brandalarmer fra Verisure

En brandalarm i hvert rum

Serieforbundne brandalarmer advarer hele hjemmet på samme tid

Du bør som minimum have en brandalarm på hver etage og helst flere. Det vigtigste er, at du hører alarmen, uanset hvor du er i boligen. Ikke mindst når du sover. Derfor anbefaler vi, at du installerer brandalarmer i alle opholdsrum og soveværelser, så du sparer dyrebar tid i tilfælde af brand.

En brand kan sprede sig i løbet af ganske få minutter, så det er vigtigt, at du bliver advaret så tidligt som muligt. Derfor bør du vælge serieforbundne brandalarmer. Det betyder, at hvis en alarm aktiveres, sender den signal til de øvrige alarmer i hjemmet, som også aktiveres. På den måde hører du det også med det samme, hvis der opstår brand i et andet rum.

  • ✓ Sirene og stemmeadvarsel
  • ✓ Serieforbundne
  • ✓ Optiske
  • ✓ Døgnovervågede hele året
  • ✓ EN-godkendte
  • ✓ Måler rumtemperatur og luftfugtighed, som kan aflæses med Verisure app
  • ✓ Der kan kobles op til 15 røgalarmer på et system
  • ✓ Vælg mellem 16 forskellige sprog

Vil du høre mere om Verisures overvågede brandalarmer?

Udfyld formularen - så kontakter vi dig.

HØR MERE OM BRANDALARM

En brandalarm der redder liv

01.13

Verisure alarm med brandalarm
Verisure brandalarm til hjemmet

Brandrisikoen er størst om natten

Vasker du også tøj eller lader mobilen op om natten? De fleste dødsbrande opstår om natten og skyldes typisk, at der ikke var en velfungerende brandalarm i boligen.

Elektriske apparater fylder generelt meget i de danske hjem – og vi bruger dem også gerne om natten. For det første sænker flere elselskaber elpriserne om natten, så vi skåner både pengepungen og miljøet. For det andet er det dejligt nemt og bekvemt f.eks. at lade mobilen op, tænde tørretumbleren eller starte opvaskemaskinen efter aftenens oprydning (beskyt dit hjem mod vandskader) – mens man sover. Der er også køleskabet, fryseren, akvariet og alt det andet, som konstant er tændt.

 

Desværre udgør vores høje strømforbrug om natten også en stor brandfare, og det er derfor meget vigtigt med en effektiv brandalarm, der alarmerer dig og din familie i tilfælde af røgudvikling og brand.

Verisure overvåget brandalarm

Hvem hører din brandalarm, hvis du ikke er hjemme?

Brandalarmer er en god investering, der kan vise sig at redde liv i tilfælde af brand.

Brandalarmens primære formål er at advare og vække dig, hvis du sover. Men hvad skal du stille op, hvis du sover tungt og ikke hører alarmen? Eller hvis ingen er hjemme, og brandalarmen går? Hvem kan så gribe ind for at redde dit hjem, dine værdier og kæledyr?

 

Det er den vigtigste grund til at have en trådløs brandalarm, der er opkoblet til en vagtcentral. En overvåget brandalarm fra Verisure er aktiv døgnet rundt, også når det øvrige alarmsystem er frakoblet. Hvis brandalarmen registrerer røg, advarer den både i hjemmet og sender signal til vagtcentralen, som reagerer hurtigt, uanset om du er hjemme eller ej.

 

Desuden får du også en sms på din mobil, hvis din brandalarm udløses. Det giver dig en chance for at handle hurtigt, selvom du ikke er hjemme, ved f.eks. at ringe til naboerne, som kan redde kæledyr og hjælpe til, inden brandvæsenet ankommer.

 

Prøv Verisures gratis alarmtest og se hvilket alarmsystem med brandalarm, der passer bedst til dit hjem.

VoiceBox til Verisure brandalarm

Vi hjælper dig gennem branden

Der er mange fordele ved en opkoblet trådløs brandalarm fra Verisure. Noget af det unikke ved vores brandalarm er vores VoiceBox, som adskiller os fra de andre leverandører på markedet.

 

Med en trådløs brandalarm fra Verisure med VoiceBox kan vi kommunikere direkte med dig i hjemmet og dermed hjælpe dig på stedet – med det samme. I tilfælde af brand kan vi f.eks. guide dig til at finde den sikreste vej ud og hjælpe dig med at finde din familie og kæledyr i røgen. Vi kan berolige dig med, at vi har tilkaldt brandvæsenet, og at de er på vej. Og du kan orientere os om f.eks. tilskadekomster, hvilket kan være livsvigtig viden for redningspersonalet.

 

Tag den gratis alarmtest og se hvilket alarmsystem med trådløs brandalarm, der passer bedst til dig.

Alarmsystemer med overvågede brandalarmer

 

Den trådløse brandalarm i et Verisure alarmsystem er altid opkoblet til vores kontrolcentral, uanset om du har til- eller frakoblet det øvrige alarmsystem. Det betyder, at vi altid får besked i tilfælde af røgudvikling eller brand, så vi kan tilkalde brandvæsnet og hjælpe dig.

Brand- og tyverialarm med SOS og billedverifikation.
Verisure Home med brandalarm


Omfattende brand- og tyverialarm med SOS, energistyring og billedverifikation.

Verisure Home Plus med brandalarm


En brandalarm til det opkoblede smarte hjem

Verisure brandalarm til det intelligente hjem
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Verisure tilbyder et avanceret brandalarmsystem med røgdetektorer, der er serieforbundne. De taler til dig med en stemmemeddelelse og et alarmsignal, der advarer dig om brand. De er koblet til vores kontrolcentral og sender en besked til din mobil, hvis de registrerer røg. Hvis mindst to røgdetektorer registrerer røg, kan vores alarmoperatører straks gå i aktion og eventuelt tilkalde brandvæsnet, selv om der ikke er nogen hjemme. Røgdetektorerne kan også kobles til vores fotodetektorer. Hvis røgdetektorerne registrerer røg, tager fotodetektorerne en serie billeder og sender dem til vores kontrolcentral. Billedverifikation af alarmårsagen er et yderligere redskab for operatøren til hurtigt at træffe de korrekte foranstaltninger

Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og  automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook

Facebook