Røgdetektorer koblet til alarmen redder liv

Talende brandalarmer redder liv


Verisures brandalarmer taler både med dig, hinanden og vagtcentralen

Se filmen om Verisure Brandalarm

Fotodetektorer er altid tilknyttet alarmen, og med opkobling til kontrolcentralen

Hører du brandalarmen,

når du ikke er hjemme?

Vi holder altid øje. Døgnet rundt. Året rundt.

Når røgdetektorerne udløser alarmen, får du en besked.

Få besked på mobilen,

 

hvis brandalarmen går

Du får besked med det samme,

hvis alarmen

registrerer

 

røgudvikling eller hurtige temperaturstigninger

Få brandovervågning med et Verisure alarmsystem.

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem med brandalarm, der passer bedst til dit hjem.

Røgdetektorer, tilknyttet din privatalarm, redder liv.

Opkoblet brandalarm

Verisure holder altid øje med brand i dit hjem.

Uanset om du er hjemme eller ej.

Ved en brand er hvert sekund dyrebart. Det handler om at opdage branden så hurtigt som muligt, så man kan få den stoppet, inden den bliver livstruende og destruerer hjemmet.

Derfor anbefales det at installere en røgdetektor i hver af hjemmets rum.

 

Hos Verisure får du et avanceret brandalarmsystem med serieforbundne røgdetektorer, der alarmerer med både alarmsignal og stemmemeddelelse. Hvis en detektor registrerer røg, siger den "Advarsel, brandalarm" og sender signal videre til de andre røgdetektorer i alarmsystemet. Disse vil sige "Advarsel, brandalarm i et andet rum".

 

Røgdetektorerne er derudover koblet til alarmsystemets fotodetektorer og vores vagtcentral. Så hvis en brandalarm aktiveres, sender alarmsystemet både besked og billeder til vores vagtcentral, der således med det samme kan verificere, om der er røgudvikling eller brand, og tilkalde brandvæsnet. Du vil også selv modtage en sms, hvis din brandalarm udløses.

 

Verisures brandalarmer fungerer uafhængigt af, om du har koblet det øvrige alarmsystem til eller fra. Og med en overvåget brandalarm er det slut med selv at skulle huske at teste, om batterierne virker, for det holder vi øje med for dig.

Vil du høre mere om Verisures overvågede brandalarmer?

Udfyld formularen - så kontakter vi dig.

HØR MERE OM BRANDALARM

En brandalarm der redder liv

01.13

Verisures tyverialarmer er Nordens mest solgte alarmer

Lader du også mobilen op om natten? Eller vasker du tøj?

Danskerne har generelt mange elektriske apparater. Og vi bruger dem jo også gerne om natten. For det første sænker flere elselskaber elpriserne om natten, så vi skåner både pengepungen og miljøet, og for det andet er det dejligt nemt og bekvemt f.eks. at lade mobilen op, mens man sover, tænde tørretumbleren, så tøjet er tørt til dagen efter, eller starte opvaskemaskinen efter aftenens oprydning (beskyt dit hjem mod vandskader). Og så er der køleskabet, fryseren, akvariet og alt det andet, som konstant er tændt.

 

Men vores store brug af strøm om natten udgør altså en stor brandfare, og derfor er det så vigtigt med effektiv røgalarm, der alarmerer dig og din familie i tilfælde af røgudvikling og brand.

Med en brandalarm koblet til din privatalarm, passer vi på dit hjem, når du ikke er hjemme

Hvem alarmerer brandvæsenet, når du ikke er hjemme?


En brandalarm er først og fremmest til for at advare og vække dig, hvis du sover. Men hvad nu, hvis ingen er hjemme, og brandalarmen går? Hvem griber så ind for at redde dit hjem, værdier og kæledyr?

 

Med en brandalarm, der er opkoblet til en kontrolcentral, er der altid nogen, der hører din brandalarm og reagerer hurtigt, uanset om du er hjemme eller ej.

 

Desuden får du også selv besked via mobilen, hvis brandalarmen går. Det giver dig en chance for at handle hurtigt ved f.eks. at ringe til naboerne, som kan redde kæledyr og hjælpe til, inden brandvæsenet ankommer.

Verisures tyverialarmer er Nordens mest solgte alarmer

Vi hjælper dig gennem branden

Fordelene ved en opkoblet brandalarm fra Verisure er mange. Et af de steder, hvor Verisure også adskiller sig fra de andre leverandører på markedet, er vores VoiceBox.

 

Med Verisure VoiceBox kan vi kommunikere direkte med dig i hjemmet og dermed hjælpe dig på stedet med det samme. I tilfælde af brand kan vi f.eks. guide dig til at finde den sikreste vej ud og hjælpe dig med at finde din familie og kæledyr i røgen.

Alarmsystemer med overvågede røgalarmer

Verisure Home tyverialarm er Europas mest populære privatalarm. Alarmen indeholder brandalarm og fotodetektorer, der er med til at sikre dit hjem mod brand og indbrud.

 

Brandalarmen i et Verisure alarmsystem er altid opkoblet til vores kontrolcentral, uanset om du har til- eller frakoblet det øvrige alarmsystem. Det betyder, at vi altid får besked i tilfælde af røgudvikling eller brand, så vi kan tilkalde brandvæsnet og hjælpe dig.


Brand- og tyverialarm med SOS og billedverifikation.
Verisure privatalarm sikrer mod indbrud, brand og har SOS tilkaldekontakt


Læs om Verisure Home med brandalarm

Omfattende brand- og tyverialarm med SOS, energistyring og billedverifikation.

Verisure tyverialarm sikrer mod indbrud, brand, har SOS tilkaldekontakt og energistyring


Læs om Verisure Home Plus med brandalarm

En brandalarm til det opkoblede smarte hjem

Med Verisure tyverialarm får du et opkoblet smart hjem. Du sikres mod indbrud og brand.
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Verisure tilbyder et avanceret brandalarmsystem med røgdetektorer, der er serieforbundne. De taler til dig med en stemmemeddelelse og et alarmsignal, der advarer dig om brand. De er koblet til vores kontrolcentral og sender en besked til din mobil, hvis de registrerer røg. Hvis mindst to røgdetektorer registrerer røg, kan vores alarmoperatører straks gå i aktion og eventuelt tilkalde brandvæsnet, selv om der ikke er nogen hjemme. Røgdetektorerne kan også kobles til vores fotodetektorer. Hvis røgdetektorerne registrerer røg, tager fotodetektorerne en serie billeder og sender dem til vores kontrolcentral. Billedverifikation af alarmårsagen er et yderligere redskab for operatøren til hurtigt at træffe de korrekte foranstaltninger

Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og  automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook

Facebook