Verisure
Menu
Anbefalinger Verisure alarm

Giv dine nærmeste ekstra tryghed.

Og få selv tre måneders gratis abonnement.

Hvem kender du, der kunne bruge et alarmsystem fra Verisure?

Anbefal Verisure alarm

Du kender selv følelsen af at have et alarmsystem fra Verisure. Det er ikke bare en tyverialarm. Det er tryghed. Og det er ro i maven – døgnet rundt, året rundt, om du er hjemme eller ej. Vil du gerne give familie og venner den samme følelse og tryghed med en af markedets førende privatalarmer? Så kan du henvise dem til os.

 

Hvordan fungerer det?

Når vi modtager din henvisning, kontakter vi den du har henvist med et godt tilbud, og vælger de at få installeret en alarm fra Verisure, kvitterer vi med 3 måneders gratis abonnement til dig.

 

Du kan henvise så mange, du vil, og du får 3 måneders gratis abonnement for hver person, der ender med at få installeret en Verisure-alarm, uanset hvilken alarmpakke de vælger.

Så det kan hurtigt løbe op i mange måneder, hvis din omgangskreds også går op i tryghed og sikkerhed ligesom dig.


Hvad skal jeg gøre for at få 3 måneders gratis abonnement?

Tryk på knappen nedenfor og udfyld formularen med oplysninger om dig selv og om den person, du henviser.

 

Hvis personen får installeret en alarm på baggrund af din henvisning, sender vi dig en e-mail med et link. Du skal blot følge anvisningerne i e-mailen, for at få dine 3 måneders gratis abonnement.

Henvis ny kunde!

Verisure A/S indsamler og anvender dine persondata til brug for at kontakte dig. Hvis du alligevel ikke vil kontaktes, kan du give os besked på 80205050 eller salg@verisure.com. Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt,
fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig, for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Facebook