Verisure
Menu
Anbefalinger Verisure alarm

Giv dine nærmeste ekstra tryghed.

Og få selv tre måneders gratis abonnement.

Kender du nogen, der kunne bruge et Verisure alarmsystem?

Anbefal Verisure alarm

Du kender selv følelsen af at have et Verisure-alarmsystem. Det er ikke bare en tyverialarm. Det er tryghed. Og det er ro i maven – døgnet rundt, året rundt, om du er hjemme eller ej.

Vil du gerne give familie og venner den samme følelse og tryghed med et af markedets førende privatalarmer? Så kan du henvise dem til os. Så kontakter vi dem med et godt tilbud, og vælger de at få installeret en Verisure-alarm, kvitterer vi med 3 måneders gratis abonnement til dig.

Du kan henvise så mange, du vil, og du får 3 måneders gratis abonnement for hver person, der ender med at få installeret en Verisure-alarm, uanset hvilken alarmpakke de vælger.

Så det kan hurtigt løbe op i mange måneder, hvis din omgangskreds også går op i tryghed og sikkerhed ligesom dig.

 

Indtast oplysninger om dig selv og om den person, du henviser, i formularen nedenfor.

Vi sender dig en e-mail, hvis personen får installeret en tyverialarm, så du kan få dine 3 måneders gratis abonnement.

Henvis ny kunde!

Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt,
fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig, for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Facebook