true
Verisure
Menu

Giv dine nærmeste ekstra tryghed

Anbefal Verisure

Giv dine nærmeste ekstra tryghed

Og få selv tre måneders gratis abonnement

Anbefal Verisure

Kender du nogen, der kunne bruge en alarm fra Verisure?

Du kender selv følelsen af at have et alarmsystem fra Verisure. Det er ikke bare en tyverialarm. Det er tryghed. Og det er ro i maven – døgnet rundt, året rundt, om du er hjemme eller ej.

Vil du gerne give familie og venner den samme følelse og tryghed med en af markedets førende privatalarmer? Så kan du henvise dem til os.

Hvordan fungerer det?

Når vi modtager din henvisning, kontakter vi den du har henvist med et godt tilbud, og vælger de at få installeret en alarm fra Verisure, kvitterer vi med 3 måneders gratis abonnement til dig.

Du kan henvise så mange, du vil, og du får 3 måneders gratis abonnement for hver person, der ender med at få installeret en Verisure-alarm, uanset hvilken alarmpakke de vælger.

Så det kan hurtigt løbe op i mange måneder, hvis din omgangskreds også går op i tryghed og sikkerhed ligesom dig.

Hvad skal jeg gøre for at få 3 måneders gratis abonnement?

Udfyld formularen her på siden med oplysninger om dig selv og om den person, du henviser.

Hvis personen får installeret en alarm på baggrund af din henvisning, sender vi dig en e-mail med et link. Du skal blot følge anvisningerne i e-mailen, for at få dine 3 måneders gratis abonnement.

Indtast oplysningerne her:

I'm interrested, book now

Verisure A/S indsamler og anvender dine persondata til brug for at kontakte den person, du har henvist. Hvis vedkommende alligevel ikke vil kontaktes, kan I give os besked på 80205050 eller salg@verisure.com. Øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.