true

Videoovervågning

Videoovervågning

Videoovervågning til hjemmet

Videoovervågning

Sådan virker Verisures videoovervågning

Verisures alarm med videoovervågning består af både indendørs og udendørs IP-videokameraer. Videokameraerne virker både i dagslys og i mørke takket være det indbyggede infrarøde lys.

Videoovervågningen er altid aktiv. Det betyder, at hvis alarmen går, f.eks. hvis vibrationssensorerne i boligens skalsikring aktiveres i forbindelse med et indbrudsforsøg, modtager Verisures vagtcentral en video fra kameraerne. Videoen starter 20 sekunder inden, alarmen gik i gang, og varer indtil 20 sekunder efter, alarmen startede. På den tid og med signalerne og materialet fra alarmsystemets øvrige komponenter og kameraer har alarmoperatøren god mulighed for hurtigt at danne sig et overblik over situationen, verificere indbruddet og sende vagt samt alarmere politiet. Er der også installeret røgkanon, udløser alarmoperatøren også den, så indbrudstyven ikke kan se noget og derved tvinges ud af hjemmet.

De mest effektive alarmsystemer omfatter også videoovervågning. Videoovervågning, der optager både lyd og video, hvis man skulle få besøg af en indbrudstyv, giver nemlig langt større mulighed for at kunne identificere tyven. Det er derfor langt mere risikabelt for indbrudstyve at bryde ind i hjem med videoovervågning.

Når du vælger en alarm med videoovervågning fra Verisure, kan du få både indendørs og udendørs videovervågning med i pakken afhængigt af dine ønsker og behov.

Klik på knappen herunder for at tage alarmtesten og finde den alarm, der passer bedst til dig, og få et tilbud.

Sådan fungerer videoovervågningen, når alarmen går:

  • Alarmen aktiveres, f.eks. via skalsikringen eller fotosensor
  • Samtlige kameraer til indendørs og udendørs videoovervågning sender en videosekvens til vagtcentralen. Videoerne varer fra 20 sekunder før, alarmen blev aktiveret, til 20 sekunder efter den blev aktiveret.
  • Alarmoperatøren kan fortsætte live-optagelse efter de 20 sekunder
  • Videosekvenserne bruges som et ud af flere værktøjer til at verificere indbruddet
  • Afhængigt af situationen sendes en vagt til adressen, og politiet alarmeres

Har du spørgsmål til videoovervågning?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores indendørs og udendørs videoovervågning - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Indendørs og udendørs videoovervågning

Verisure tilbyder både indendørs og udendørs videoovervågning. Funktionaliteterne er stort set de samme, men IP-kameraerne er forskellige, da de jo skal monteres i forskellige omgivelser.

IP-kamera til indendørs videoovervågning

Indendørs videoovervågning

IP-kameraet til indendørs videoovervågning er designet til at optage bevægelse og lyd indendørs i hjemmet. Videoovervågningen fungerer i både dagslys og mørke takket være det infrarøde kamera.

Kameraet har både bevægelses- og lydsensorer, og du definerer selv via den særskilte app, i hvilke tilfælde videoovervågningen skal aktiveres og lagre lydvideoer eller tage billeder.

Det er kun dig selv, der har adgang til det gemte materiale. Verisures vagtcentral kan ikke se videoer og billeder, som du selv optager. Det eneste tidspunkt, hvor vagtcentralen har adgang til billed- og videomateriale fra IP-kameraet er i forbindelse med indbrud, når alarmen aktiveres. I dette tilfælde modtager alarmoperatørerne en videosekvens, der starter 20 sekunder før alarmens udløsning og varer indtil 20 sekunder efter. Herefter har alamoperatøren mulighed for at optage live med kameraet, indtil alarmen deaktiveres igen.

Videoovervågningen optager i 1080P i 128°H, 111°V og kommunikerer via wifi. Materialet gemmes 3 dage i skyen, hvor du kan tilgå det via app. Ønsker du at kunne gemme billeder og videoer i længere tid, kan du tilkøbe et mikro SD-kort.

Den indendørs videoovervågning kan også bruges som tovejskommunikation gennem appen og kameraet. Videokameraet har både indbygget mikrofon og højttaler, så du kan tale med dem, der er i hjemmet via appen.

Det indendørs IP-kamera skal i første omgang installeres og opsættes af en af Verisures montører, men derefter kan du frit flytte rundt på det i hjemmet efter behov.

IP-kamera til udendørs videoovervågning

Udendørs videoovervågning

IP-kameraet til udendørs videoovervågning er designet til at overvåge afsidesliggende vinduer, indgange og udgange som f.eks. hoveddøre, garage, porte og lignende. Det skal dog altid monteres på huset.

Kameraet tåler al slags vejr og er modstandsdygtigt over for støv, vind og regn. Vi anbefaler dog altid, at det monteres under et udhæng.

Den udendørs videoovervågning optager i 1080P i 113°H, 63°V. Materialet gemmes 3 dage i skyen, hvor du kan tilgå det via app. Ønsker du at kunne gemme billeder og videoer i længere tid, kan du tilkøbe et mikro SD-kort.

Ligesom den indendørs videoovervågning kan du altid selv tage billeder og optage videoer fra udendørs videoovervågningen. Kameraet indeholder også en mikrofon, som optager lyd fra omgivelserne. Verisures kontrolcentral har ikke adgang til materiale, som du selv optager med det udendørs IP-kamera. Det er kun i tilfælde af, at indbrudsalarmen går i gang, at vagtcentralen modtager materiale fra kameraet. Hvis alarmen aktiveres, modtager vagtcentralen en videosekvens fra 20 sekunder før alarmens udløsning til 20 sekunder efter. Herefter har alamoperatøren mulighed for at optage live med kameraet, indtil alarmen slås fra igen.

De udendørs IP-kameraer kræver, at der er internetforbindelse i hjemmet, og de må kun installeres af en af Verisures teknikere. Derfor er det heller ikke muligt at købe vores videoovervågning via webshoppen.

Test her, hvilken alarm med videoovervågning der passer bedst til dig:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Overvågningskamera

Du kan selv styre videoovervågningen

Med Verisures alarm med videoovervågning medfølger en særlig app, hvorfra du selv kan styre dine IP-videokameraer og se tidligere videosekvenser.

Du kan altid selv via appen både optage videoer og tage billeder med dine indendørs og udendørs IP-kameraer. Det kan give en stor tryghed og ro i maven altid at kunne se, hvad der foregår derhjemme. Det kan f.eks. være for at tjekke, om hunden laver unoder, om børnene er kommet godt hjem fra skole, om man har husket at slukke stearinlyset osv.

Med videoovervågningen kan du tage billeder og optage video i realtid, så du kan til enhver tid følge med i, hvad der foregår. Videosekvenserne bliver gemt nogle dage i historikken, så du kan se dem på et senere tidspunkt. Opbevaringstiden afhænger af, om du vælger at lagre materialet i skyen eller på mikro SD-kort.

Med Verisures IP-videokameraer får du 100 % privat videoovervågning. Vagtcentralen kan kun tilgå dine overvågningskameraer, når alarmen er gået i forbindelse med et indbrud/indbrudsforsøg eller tryk på overfaldsalarmen. På alle andre tidspunkter har alarmoperatørerne ikke adgang til hverken at tage billeder eller optage videoer med hverken din indendørs eller udendørs videoovervågning. Så snart alarmen slås fra igen, enten af dig selv, kontrolcentralen eller vagten, kan alarmoperatøren ikke længere tilgå videomateriale fra dine kameraer.

Tag alarmtesten her for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

100 % privat videoovervågning

Det er kun i forbindelse med en udløst indbruds- eller overfaldsalarm, at personalet på vagtcentralen har adgang til at tage billeder og optage video med dine kameraer. Så snart alarmen slås fra, har alarmoperatørerne ikke længere adgang til din videoovervågning.

Videosekvenser, der optages i forbindelse med indbrud, overleveres til politiet som hjælp til efterforskningen.

Privat, trådløs videoovervågning?

Mange vil gerne undgå at have flere ledninger i hjemmet og efterspørger derfor trådløs, privat videoovervågning. Det tilbyder vi desværre ikke hos Verisure. Trådløs, privat videoovervågning kan nemlig ikke leve op til de krav til kvalitet, hastighed og præcision, som vi selv har til vores alarmsystemer.

Videooptagelserne fra Verisures IP-kameraer er af høj kvalitet, og i tilfælde af et indbrud skal de sendes lynhurtigt til vagtcentralen, som så kan verificere og behandle indbruddet og sende den fornødne hjælp. Den videooverførsel foregår mest stabil med en fast internetforbindelse frem for trådløs, privat videoovervågning.

I tilfælde af indbrud må der ikke opstå forsinkelser i dataoverførslen på grund af en for langsom forbindelse, da det koster mange dyrebare sekunder for sikkerheden og trygheden. Derfor tilbyder vi ikke privat, trådløs videoovervågning.

Regler for videoovervågning

udendørs videoovervågning

Det er i Danmark fuldt tilladt at have alarm med videoovervågning indenfor i sit hjem og udenfor på grunden. Hvis man har udendørs videoovervågning, skal man dog være opmærksom på, at det ikke er tilladt at placere kameraerne, så de overvåger offentlige arealer, det vil sige gader, veje, stier osv., der benyttes til offentlig færdsel. Din videoovervågning skal altså monteres, så der kun optages videoer på din egen grund, f.eks. som overvågning af indgangsdøre, indkørsel og haven. Den må ikke kunne tage billeder eller videoer af f.eks. forbipasserende på fortovet i baggrunden.

Har du indendørs videoovervågning har du pligt til at informere besøgende om det. Husk derfor at fortælle det til f.eks. rengøringshjælpen, barnepigen, havemanden og andre, der kommer i dit hjem, hvis du får indendørs IP-kameraer.

En god måde at gøre det på er blandt ved hjælp af de alarmskilte, der følger med alarmsystemet. Alarmskiltene informerer tydeligt om, at der er videoovervågning indendørs og/eller udendørs. Disse skilte har en enorm præventiv effekt, for når en indbrudstyv ser, at et hjem er sikret med en alarm med videoovervågning fra Verisure, springer han det som regel over. Han ved nemlig godt, at alarmskiltet er et symbol på, at hjemmet er godt sikret, at indbruddet opdages, inden han i det hele taget kommer indenfor, og at vagtcentralen reagerer med det samme ved at sende en vagt og alarmere politiet.

Vores undersøgelser viser faktisk, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

Køb videoovervågning

Det er ikke muligt at købe hverken vores indendørs eller udendørs videoovervågning direkte i webshoppen, da kameraerne skal monteres af en af vores montører. Det er både din og vores sikkerhed for, at videoovervågningen indstilles og opsættes korrekt.

Hvis du gerne vil høre mere om vores videoovervågning eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at ringe til os på 80 20 50 50. Du kan også sende os dit nummer her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Er du nysgerrig efter, hvilken alarm der vil passe til dit hjem?
Tag alarmtesten her og find den rigtige alarm til dig og få et tilbud.

Bestil tilbud på alarm med videoovervågning

Indtast dit telefonnummer her for at høre mere om vores alarmsystemer med videoovervågning eller bestille tilbud. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik