true

Røgalarmer med døgnovervågning

Serieforbundne og trådløse røgalarmer har en afgørende forskel

Røgalarmer med døgnovervågning

Hvad er en røgalarm og hvilke typer røgalarmer findes der?

En røgalarm opdager røg og er medhjælpende til at forbygge brand og kulilteforgiftning. Røgalarmen spiller uden sammenligning den største rolle, fordi den giver dig nogle ekstra minutter at handle i, inden branden når at gøre alvorlig skade og bliver livstruende. Der findes både røgalarmer med overvågning og røgalarmer uden overvågning. Det allervigtigste er naturligvis at have en røgalarm installeret i det hele taget. Dernæst kan man altid tage stilling til typen af røgalarmen.

Røgalarmer uden overvågning alarmerer kun i hjemmet, hvis der opstår røgudvikling. Hvorimod røgalarmer med overvågning sender også signal til en døgnbemandet vagtcentral, der via fotosensorer med det samme kan se brandens/røgens omfang og tilkalde brandvæsenet. En røgalarm med overvågning er derfor en kæmpe fordel, hvis der skulle opstå brand, mens du ikke er hjemme, eller hvis der opstår giftig røgudvikling, mens du sover.

Verisure røgalarm

Hos Verisure får du:

Trådløse røgalarmer, så du slipper for ledninger

Serieforbundne røgalarmer, så alle røgalarmer aktiveres, hvis bare en registrerer røg

Optiske røgalarmer, så de registrerer røgdannelse vha. infrarødt lys

Døgnovervågede røgalarmer, så der altid er nogen, der reagerer fra vagtcentralen

Gratis vagtudrykning døgnet rundt

EN-godkendte røgalarmer

Røgalarmer med sirene og stemmeadvarsler

Røgalarmer tilkoblet systemets fotosensorer, så vagtentralen kan se røgens udvikling

Røgalarmer tilkoblet systemets portal, så vagtcentralen kan hjælpe dig på stedet

Find din løsning med trådløs røgalarm

Verisures røgalarmer er både trådløse, serieforbundne og optiske. Det giver nemlig den største sikkerhed og tryghed.

Tag testen her på siden, og find den bedste løsning med røgalarmer til dig.

VERISURE HOME

Verisure Home med røgalarmer

GRUNDPAKKEN

Vores basispakke med trådløse røgalarmer. Perfekt til f.eks. den lille lejlighed.

Tag vores alarmtest for at teste, om det er den rigtige alarm til dig og få et godt tilbud.

VERISURE HOME PLUS

Verisure Home Plus med røgalarmer

UDVIDET SIKRING

Ekstra visuel verificering til de trådløse røgalarmer. Oplagt til effektiv sikring af det mindre hus.

Tag vores alarmtest for at teste, om det er den rigtige alarm til dig og få et godt tilbud.

VERISURE HOME TOTAL

Verisure Home Total med røgalarmer

MEST AVANCEREDE

Vores mest omfattende alarmpakke med flest serieforbundne, optiske røgalarmer.

Tag vores alarmtest for at teste, om det er den rigtige alarm til dig og få et godt tilbud.

Få Verisures brandinstrukser, så du er klar, hvis der opstår brand.

Hvad gør du, hvis røgalarmen går, fordi der er opstået brand? Ved du helt præcist, hvordan du skal forholde dig? Og ved børnene det? Prøv vores gratis test, og download vores guide med brandøvelse og brandinstrukser. Du får også svar på, hvilket system med røgalarmer, der passer bedst til dig.

Optisk eller serieforbundet røgalarm?

Udover at opfylde sit primære formål - nemlig at opdage røg - har Verisures røgalarmer en række ekstra smarte funktioner.

Alle Verisures røgalarmer er optiske og registrerer synlig røgdannelse i luften ved hjælp af infrarødt lys. De trådløse røgalarmer er desuden serieforbundne. Det betyder, at de ved registrering af røg aktiveres med både med sirene og stemmeadvarsel og samtidigt sender signal videre til de øvrige røgalarmer i systemet, som også aktiveres.

Røgalarmerne fra Verisure advarer med både sirene og stemmeadvarsler.

Hvis en røgalarm bliver aktiveret lyder først en høj sirene, som derefter også bliver suppleret med stemmeadvarsler.

Stemmeadvarslerne giver først og fremmest besked om, hvilken røgalarm i hjemmet, der først er blevet aktiveret, så du med det samme ved, hvor branden er startet.

Har du børn i hjemmet, er serieforbundne røgalarmer med stemmeadvarsler desuden en ekstra sikkerhed. Undersøgelser viser nemlig, at børn kan sove fra den rene sirenelyd. Det skyldes, at de fleste børn fra naturens side kun registrerer advarsler fra menneskestemmer.

Verisures trådløse røgalarmer er tilkoblet vores vagtcentral via et unikt GSM-system. Hvis din røgalarm udløses, får du en besked med det samme, og vagtcentralen verificerer ved hjælp af fotosensorer, om der er røgudvikling eller brand.

Serieforbundne røgalarmer er vigtigere end nogensinde

Vi har en anden byggetradition, end vi havde for 100 år siden. I dag bruges der langt flere syntetiske materialer og lettere trætyper, end man gjorde i gamle dage. Syntetiske materialer antænder langt hurtigere end ikke-syntetiske materialer, og de brænder også meget hurtigere. Derudover indrettes moderne hjem i dag med en meget mere åben planløsning, som gør det nemt for brande at sprede sig, da der ikke er store forhindringer på vejen. Det betyder, at brande i moderne hjem er blevet farligere, fordi de spredes langt hurtigere og voldsommere.

Derfor er det vigtigere end nogensinde at sikre sit hjem med røgalarmer. Især serieforbundne røgalarmer er en stor fordel, da de alle aktiveres, hvis bare den ene af dem registrerer røg eller ild. Når du bliver advaret allerede i starten af branden, sparer du livsvigtig tid, som du kan bruge på at redde dig selv og familien ud af hjemmet. I mellemtiden tager Verisures alarmoperatører kontakt til brandvæsnet for dig, så du ikke skal bekymre dig om det.

Med døgnovervågede, serieforbundne røgalarmer er du altid i sikre hænder døgnet rundt.

Verisures røgalarmer altid aktiveret. Så uanset om du er ude eller hjemme, og uanset om det øvrige alarmsystem er slået til eller fra, holder vi altid øje med signalet fra dine røgalarmer. Du kan aldrig komme til at slå røgalarmerne fra ved en fejl.

Hvor mange røgalarmer bør jeg have i mit hjem?

Hos Verisure anbefaler vi, at du som et absolut minimum har en røgalarm pr. etage, men du bør faktisk have en i hvert rum. Serieforbundne røgalarmer er vigtige af især to årsager:

  • Med en serieforbundet trådløs røgalarm i hvert rum er du sikker på at høre alarmen, uanset hvor du befinder dig i hjemmet
  • Hvis du kun har en enkelt røgalarm, og der opstår brand/røgudvikling i et andet rum, kan der gå lang tid, før røgen når frem til røgalarmen, så den aktiveres – ikke mindst hvis dørene også er lukket.
Trådløse og serieforbundne røgalarmer

Røgalarmer kan forebygge dødsbrande

Alt for mange danske hjem mangler røgalarmer, og det afspejler sig faktisk også i dødstallene i brandstatistikkerne: Beredskabsstyrelsens opgørelser viser, at der i 2019 omkom 49 personer i brand. Knap 60 % af de personer, der er omkommet i brand, havde ingen røgalarm i boligen. Mange af disse menneskeliv kunne altså være blevet reddet, hvis der havde været røgalarmer til at opdage branden i tide. Derfor bør alle hjem have mindst en røgalarm og allerhelst flere serieforbundne røgalarmer.

Hør Lone fortælle i videoen, hvordan det kunne være gået helt galt for hende, hvis hun ikke havde haft en overvåget røgalarm.

Prøv vores alarmtest via knappen herunder for at finde den bedste alarm til dit hjem og få et tilbud.

FIND DIT system med røgalarm her:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure system.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Verisure røgalarm

Kan jeg købe Verisures røgalarmer i webshoppen?

Nej, det kan du ikke. For en røgalarm er til for at redde liv. Det er derfor af afgørende betydning, at røgalarmen reagerer i tide, og at den registrerer røgen, uanset hvor den kommer fra. Det stiller krav til opsætningen, og derfor vil det altid være en installatør fra Verisure, der kommer og installerer din røgalarm. På den måde er både du og vi garanteret, at alle røgalarmer er monteret korrekt og virker optimalt i nødstilfælde.