true

Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud

I februar 2018 igangsatte Verisure en undersøgelse, der skulle klarlægge, hvor stor betydning Verisures overvågede alarmsystemer har for indbrudsrisikoen i private hjem.

Resultatet var ret interessant: Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.

Hvordan blev analysen udført?

Analysen bygger på både Verisures egne data om danske privatkunder samt data fra Danmarks Statistik og undersøgelser fra bl.a. Det Kriminalpræventive Råd.

Analysen er udført som en sammenligning af indbrudsrisikoen for husstande med en Verisure alarm i forhold til husstande, der ikke har en Verisure alarm. Sammenligningen er korrigeret for forskelle i risikogrupper, hvor der bl.a. er blevet taget højde for lokalområdet, boligtypen og husstandens indbrudshistorik.

Overvejer du at få alarm?

Vi fortæller dig gerne mere om vores alarmer, og hvordan de nedsætter risikoen for indbrud. Send os blot dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi dig op.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Få en pris på et Verisure-system:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar, er det ikke altid er muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

alarm nedsætter risikoen