true

Markedets bedste boligalarmer

 
Vil du sikre din bolig, både når du er på farten, og når du er hjemme? Så har Verisure et godt kvalitetstestet udvalg af boligalarmer, der øger sikkerheden i din bolig og skaber tryghed for dig og din familie. Verisure er Nordens største udbyder af alarmsystemer, og derfor kan vi sikre dig den bedste kvalitet og tryghed på markedet.

 

bedste boligalarm

Alle Verisures alarmer indeholder GSM, hvilket betyder at alle dele af alarmsystemet kommunikerer med hinanden. I tilfælde af indbrud bliver vagtcentralen alarmeret øjeblikkeligt og sender både vagt og politi afhængigt af situationen. Du kan selv vælge, hvem der skal være yderligere kontaktpersoner for systemet, hvis uheldet skulle være ude. Det kan blandt andet være en fra dit nærområde, der hurtigt kan rykke ud til din bolig, hvis du selv befinder dig langt væk.

Vi har en boligalarm, der passer netop til dig

Verisure udbyder en række forskellige boligalarm-grundpakker, som er tilpasset forskellige boligstørrelser og behov. Vores boligalarm-pakker er dog meget fleksible.

Opfylder en af vores tre grundpakker ikke dine ønsker og behov, kan du derfor selv sammensætte et skræddersyet alarmsystem, der passer til netop din situation. Så du kan få præcis den boligalarm, der skal til, for at du og din familie kan være 100% trygge. 

» Se vores alarmsystemer

Hvilken boligalarm bør jeg vælge?

Alle boliger er forskellige, og derfor er det vigtigt at finde det helt rigtige alarmsystem.

Er du i tvivl om, hvilken boligalarm du skal vælge, så prøv vores gratis alarmtest og find ud af hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem. Eller kontakt Verisure på tlf. 80 20 50 50, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

Når du køber boligalarm hos Verisure, sørger vi for den fulde installation.

Tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til din bolig og få et tilbud.

FIND DEN BEDSTE boligalarm HER:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure boligalarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

boligalarm