KUNDERNES HISTORIER OG ANMELDELSER AF VERISURE

Verisures alarmer beskytter hver dag mere end 140.000 danske hjem mod indbrud og brand

TEST HER, HVORDAN VI BEDST KAN BESKYTTE DIG, OG FÅ ET TILBUD

anmeldelser og anbefalinger af verisure

Alt om data anbefaler Verisure

Det danske tech-magasin Alt om Data har gennemført en udførlig test af Verisures alarmsystem i en villa i Gentofte. Det har resulteret i en flot anmeldelse og anbefaling.

Hele testen og brugeroplevelsen er beskrevet i en artikel, som bl.a. konkluderer, at systemet både er brugervenligt og giver en komplet tyverisikring.

”Den daglige brug af alarmsystemet er nærmest en fornøjelse, fordi det er så pærenemt”, står der i artiklen.

Læs artiklen her

Verisure og Arlo vinder seks internationale designpriser

Alarmselskabet Verisure og virksomheden Arlo, leverandør af intelligent videoovervågning, har vundet to anerkendte Red Dot Design Awards. Priserne går til Verisures alarmsystem og til Arlos Essential-kamera, som er en del af Verisures sortiment.

Verisure vinder den anerkendte designpris for sit innovative alarmsystem, der bl.a. består af en centralenhed, et betjeningspanel og vibrationsdetektorer. Produkter, som alle er koblet til Verisures døgnovervågede kontrolcentral.

Verisure vinder Red dot pris

"Jeg havde ikke været her i dag, hvis jeg bare havde haft en almindelig brandalarm"

En dag da Lone lå syg derhjemme, var der pludselig røg i hele huset. Lones kat havde fået tændt for komfuret, hvorpå der stod en plasticskål. Den overvågede brandalarm blev aktiveret og sendte alarmsignaler til Verisures kontrolcentral.

På Verisures kontrolcentral sad alarmoperatøren Brian heldigvis klar. Han fik tilkaldt politi, brandvæsen og ambulance med det samme, så situationen hurtigt kom under kontrol.

Hør Lones historie og anmeldelse af Verisure i videoen.

Tyve forsøgte at begå indbrud hos Ann: "Det var alarmen, der skræmte dem væk"

Mens Ann var på en lang ferie i Thailand forsøgte to indbrudstyve at bryde ind i hendes hjem. Heldigvis har Ann installeret en alarm med fotosensor i stuen, og da alarmen gik, blev tyvene bange og tog benene på nakken uden at få tyvekosterne med sig.

Ann bor alene og er ofte på langvarige rejser: "Før jeg fik alarm, var jeg utryg og bekymret for indbrud, både når jeg var hjemme, og når jeg var ude at rejse. Det er jeg slet ikke mere."

Hør Anns historie og anmeldelse af Verisure i videoen.

"Hvis jeg ikke havde haft en overvåget brandalarm, var jeg bare gået i seng"

En sen aften går brandalarmen pludselig i gang hos Naja. Fra kælderen vælter der tyk røg op, og Naja går i panik. Hun er alene hjemme, og hendes to små børn ligger ovenpå og sover. Naja får efter noget forvirring samlet sig igen og får fat i børnene og bragt dem ud af huset.

Samtidig sidder alarmoperatøren Martin på Verisures vagtcentral og modtager alarmen fra Najas hjem. Martin konstanterer hurtigt, at der ikke er tale om falsk alarm, og tilkalder brandvæsenet, som rykker ud med det samme.

Hør Najas historie og anmeldelse af Verisure i videoen.

Hvilket alarmsystem passer bedst til dit hjem?

Prøv vores test, eller ring til os på 80 20 50 50.