KUNDERNES HISTORIER OG ANMELDELSER AF VERISURE

Verisures alarmer beskytter hver dag mere end 140.000 danske hjem mod indbrud og brand

TEST HER, HVORDAN VI BEDST KAN BESKYTTE DIG, OG FÅ ET TILBUD

anmeldelser og anbefalinger af verisure

Alt om data anbefaler Verisure

Det danske tech-magasin Alt om Data har gennemført en udførlig test af Verisures alarmsystem i en villa i Gentofte. Det har resulteret i en flot anmeldelse og anbefaling.

Hele testen og brugeroplevelsen er beskrevet i en artikel, som bl.a. konkluderer, at systemet både er brugervenligt og giver en komplet tyverisikring.

”Den daglige brug af alarmsystemet er nærmest en fornøjelse, fordi det er så pærenemt”, står der i artiklen.

Læs artiklen her

Verisure Alt om Data

Verisure og Arlo vinder seks internationale designpriser

Alarmselskabet Verisure og virksomheden Arlo, leverandør af intelligent videoovervågning, har vundet to anerkendte Red Dot Design Awards. Priserne går til Verisures alarmsystem og til Arlos Essential-kamera, som er en del af Verisures sortiment.

Verisure vinder den anerkendte designpris for sit innovative alarmsystem, der bl.a. består af en centralenhed, et betjeningspanel og vibrationsdetektorer. Produkter, som alle er koblet til Verisures døgnovervågede kontrolcentral.

Verisure vinder Red dot pris

Hvilket alarmsystem passer bedst til dit hjem?

Prøv vores test, eller ring til os på 80 20 50 50.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.