KUNDERNES HISTORIER OG ANMELDELSER AF VERISURE

Verisures alarmer beskytter hver dag mere end 100.000 danske hjem mod indbrud og brand

TEST HER, HVORDAN VI BEDST KAN BESKYTTE DIG, OG FÅ ET TILBUD

anmeldelser og anbefalinger af verisure

"Jeg havde ikke været her i dag, hvis jeg bare havde haft en almindelig brandalarm"

En dag da Lone lå syg derhjemme, var der pludselig røg i hele huset. Lones kat havde fået tændt for komfuret, hvorpå der stod en plasticskål. Den overvågede brandalarm blev aktiveret og sendte alarmsignaler til Verisures kontrolcentral.

På Verisures kontrolcentral sad alarmoperatøren Brian heldigvis klar. Han fik tilkaldt politi, brandvæsen og ambulance med det samme, så situationen hurtigt kom under kontrol.

Hør Lones historie og anmeldelse af Verisure i videoen.

Tyve forsøgte at begå indbrud hos Ann: "Det var alarmen, der skræmte dem væk"

Mens Ann var på en lang ferie i Thailand forsøgte to indbrudstyve at bryde ind i hendes hjem. Heldigvis har Ann installeret en alarm med fotosensor i stuen, og da alarmen gik, blev tyvene bange og tog benene på nakken uden at få tyvekosterne med sig.

Ann bor alene og er ofte på langvarige rejser: "Før jeg fik alarm, var jeg utryg og bekymret for indbrud, både når jeg var hjemme, og når jeg var ude at rejse. Det er jeg slet ikke mere."

Hør Anns historie og anmeldelse af Verisure i videoen.

"Hvis jeg ikke havde haft en overvåget brandalarm, var jeg bare gået i seng"

En sen aften går brandalarmen pludselig i gang hos Naja. Fra kælderen vælter der tyk røg op, og Naja går i panik. Hun er alene hjemme, og hendes to små børn ligger ovenpå og sover. Naja får efter noget forvirring samlet sig igen og får fat i børnene og bragt dem ud af huset.

Samtidig sidder alarmoperatøren Martin på Verisures vagtcentral og modtager alarmen fra Najas hjem. Martin konstanterer hurtigt, at der ikke er tale om falsk alarm, og tilkalder brandvæsenet, som rykker ud med det samme.

Hør Najas historie og anmeldelse af Verisure i videoen.

Hvilket alarmsystem passer bedst til dit hjem?

Prøv vores test, eller ring til os på 80 20 50 50.