Verisure
Menu
Hvem er Verisure privatalarm?

Bliv en del af vores team!

Sælgere, alarmoperatører eller systemudviklere? Vi ansætter!

Verisure alarm

Kvalitet og service i fokus

Derfor har vi branchens mest tilfredse kunder.

Nordens mest solgte alarmløsning

Nordens mest solgte privatalarm

Verisure er Europas førende alarmselskab. Hvert 30. sekund installeres en Verisure alarm et sted i verden. Faktum er, at vores alarmsystem er den mest installerede i Europa. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.


Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem.


Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Verisure Danmark er del af Securitas Direct, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I 2006 blev Securitas Direct en selvstændig virksomhed.Vores fokus har hele tiden ligget på udviklingen af sikkerhedsprodukter og tjenester koblet til hjem og virksomhed.

I dag er Verisure varemærket for vores privatalarm. Med flere end 2,5 millioner kunder i hele verden er vi nummer et i Europa og vokser kraftigt i Sydamerika.

Få et indblik i Verisures produkter

04.03

Hvem er Verisure alarm?
Udvikling af Verisure alarmer

Egen udvikling af produkter og tjenester

Alle Verisures produkter, tjenester og støttesystem udvikles på vores eget Innovation Center. Vores forsknings- og udviklingsteam har en bred viden inden for web, databaser og systemudvikling.


Innovation Centret ligger i Sverige, men består af et internationalt team med ansatte placeret på vores kontorer rundt om i Europa. 

Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig, for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50 eller udfyld kontakt formularen og så kontakter vi dig.

Verisure på Facebook

Facebook