UDFYLD FORMULAREN OG KOM ET SKRIDT TÆTTERE PÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT TIL 0 KR.

Du har henvist en ny kunde, og det er vi rigtig glade for! Du har været med til at skabe endnu et trygt hjem, der er beskyttet med et alarmsystem fra Verisure. Det vil Verisure rigtig gerne takke dig for.

Hvorfor skal jeg udfylde en formular igen?

Den person du har henvist til os, har nu fået installeret sin alarm fra Verisure, og det er derfor blevet tid til, at du skal have dit 1 måneds abonnement til 0 kr. Når du har udfyldt formularen, sendes denne til kundeservice, hvor den vil gennemgå en kort godkendelsesproces.

Hvad skal jeg gøre for at få mit 1 måneders abonnement til 0 kr.?

Udfyld formularen nedenfor med oplysninger om dig selv og om den person, du har henvist. Installationsnummer eller kundenummer finder du på din kontrakt, faktura eller på Mine Sider. Når din henvisning er godkendt, vil dit 1 måneds abonnement til 0 kr. træde i kraft efter den periode, du har forudbetalt for. Du vil kunne se dette på din næste faktura.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitikVi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.