true

Billig alarm

bedste billige alarm

OVERVEJER DU EN Billig alarm?

 

Læs mere om fordele og ulemper her

Billig alarm

Kan man få billige alarmer i høj kvalitet?

Markedet for alarmer er stort, og det kan være rigtig svært at vælge. Alarmmarkedet spænder nemlig vidt i forhold til pris og kvalitet. Der findes meget billige alarmer og alarmer i den lidt dyrere ende. Hvis du fravælger alarmabonnement, får du selvsagt en billigere alarm. Prisen afspejler dog oftest kvaliteten, og derfor bør du overveje en række parametre, inden du løber ud og køber den billigste alarm.

Jeg kan vel godt nøjes med en billig alarm?

Det er kun dig selv, der kan svare på, om en billig alarm er den bedste løsning for dig. Inden du beslutter dig, bør du dog overveje nogle ting og gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, at en alarm skal kunne. Vil du have en alarm, der beviseligt nedsætter indbrudsrisikoen markant, men måske ikke er en af de billigste alarmer på markedet, eller vil du have en meget billig alarm, der ikke respekteres i lige så høj grad af indbrudstyvene?

Verisure billig alarm

Verisure er Danmarks førende alarmselskab, og vi tilbyder de mest intelligente og teknologisk avancerede alarmer på markedet. Vores alarmer er døgnovervågede med abonnement. Det vil sige, at vores alarmoperatører holder øje med signaler fra dit alarmsystem døgnet rundt.

Hvis vi modtager et alarmsignal, modtager vi via både lyd og billeder dokumentation af, hvad der foregår i hjemmet, og vi sender en vagt og alarmerer politiet eller brandvæsenet med det samme, hvis situationen kræver det.

Indbrudstyvene kender godt effekten af vores privatalarmer, og derfor går de generelt uden om hjem, der har en Verisure alarm installeret. Faktisk er det bevist, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko.

Den høje grad af service, kvalitet og sikkerhed betyder samtidigt, at vi ikke kan tilbyde dig den billigste alarm på markedet. Der er dog forskellige muligheder for at påvirke prisen på et Verisure-system. Det kan du læse mere om længere nede på siden.

Tag alarmtesten her for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Vælger du derimod et billigt alarmsystem til at sikre dit hjem med, mister du en række services, som er afgørende for systemets effekt og sikkerhed:

  • Du skal selv montere systemet. Det betyder, at der er risiko for, at komponenterne ikke monteres korrekt i forhold til højde, vinkling og følsomhed, så de ikke registrerer alt, hvad de bør. På den måde kan du risikere, at en tyv alligevel kan snige sig ind.

  • Du skal selv overvåge dit system. Det betyder, at du selv skal rykke ud, når alarmen går, med fare for at være meget langt væk fra hjemmet, eller selv blive konfronteret med indbrudstyven.

  • Indbrudstyvene ved, at der ikke er samme sikkerhed ved de billige alarmer, og derfor har de ikke samme respekt for dem og bryder ind alligevel.

  • Du skal selv sørge for afdækning efter et indbrud. Når du har en billig alarm, kommer der ikke en vagt ud med det samme og hjælper med afdækning efter et eventuelt indbrud, ligesom der gør, når du har en Verisure alarm.

Derudover kan du med en billig alarm risikere at gå glip af rabatter på din indboforsikring. Mange forsikringsselskaber belønner kunder med privatalarm med en lavere forsikringspræmie, men det gælder oftest ikke ved de billigste alarmer.

Dermed ikke sagt, at et billigt alarmsystem ikke kan være den rigtige løsning for dig. Hvis en billig alarm giver både dig og din familie tilstrækkelig ro i maven, kan det godt være det bedste valg for dig. Bare du er helt sikker på, at du ikke blot køber dig til falsk tryghed.

Hos Verisure vil vi dog altid anbefale dig at vægte kvalitet og sikkerhed højest, så du og familien opnår den højeste grad af indbrudssikring og tryghed. Det er trods alt oftest den primære grund til at anskaffe sig et alarmsystem.

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Indtast dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores forskellige alarmløsninger.

Det er naturligvis helt uforpligtende.

Eller ring til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

TAg testen og fIND DIN alarm:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

få billig alarm
Verisure billig alarm

En Verisure alarm kan godt gøres billigere

Vores alarmsystemer virker. Det ved både politikerne og forsikringsselskaberne også. Derfor er det pr. 1/1-2018 blevet besluttet fra politisk side, at installation af tyverialarmer er omfattet af håndværkerfradraget. Med et Verisure system får du fradrag for op til 7.200 kr.

Derudover giver en lang række forsikringsselskaber også rabat på indboforsikringen, når man får installeret et døgnovervåget system. Hør dit forsikringsselskab ad, hvor meget rabat de giver.

Og skulle du være en af de meget få uheldige, der alligevel får besøg af en indbrudstyv, dækker vi op til 3.000 kr. af selvrisikoen på din indboforsikring. Risikoen for det er nemlig meget lille.

Og så kan du gøre som Christian nedenfor, der virkelig forstår, hvor man får en billig alarm i højeste kvalitet.

Klik på knappen herunder for at finde den bedste alarm til dig og få et godt tilbud.

Christian ville have en god og billig alarm

Christian fra Silkeborg havde besluttet sig for at få alarm. Det, han var på udkig efter, var en god, billig alarm. Det måtte gerne være den billigste alarm på markedet, men det var samtidigt vigtigt for ham, at sikkerheden også var i top. Og den kombination er svær at finde, for ligesom ved mange andre produkter gælder det jo også for alarmsystemer, at pris og kvalitet hænger sammen.

Sikkerheden var dog det vigtigste for ham, og derfor endte han med at vælge en privatalarm fra Verisure. Selvom vi ganske vist ikke tilbyder markedets billigste privatalarmer, endte han alligevel med at få en rigtig billig alarm.

Som kunde hos Verisure kan du nemlig tage sagen i egen hånd, så du i sidste ende får et rigtig billigt alarmsystem med abonnement. Det gør Christian, og det har resulteret i, at Christian har den billigste alarm, der findes.

Han betaler nemlig ingenting for den.

Sådan fik Christian en billig alarm hos Verisure

Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud. Derfor betyder det selvsagt ubeskriveligt meget for sikkerheden og trygheden i det daglige at have en alarm.

Den sikkerhed og tryghed ønsker de fleste naturligvis også for deres venner og familie, og derfor anbefaler vores kunder ofte mange i deres omgangskreds også at få en Verisure alarm. Det er vi naturligvis rigtig glade for, for jo flere hjem, der er sikret med en alarm, jo stærkere står vi sammen i kampen mod indbrud.

Derfor belønner vi også alle, der anbefaler os til andre, med tre måneders gratis abonnement, hvis den, der bliver henvist til os, ender med at få installeret en alarm.

Og netop denne anbefalingsordning er endt med at give Christian en meget billig alarm.

Christian er en meget glad kunde, der er flittig med at anbefale os til sit netværk. Det har indtil videre resulteret i, at 24 personer i Christians omgangskreds har fået installeret en Verisure alarm. Og derfor har vi givet Christian 24 x 3 måneders gratis abonnement.

Det vil sige, at vi har betalt Christians abonnement for ham i de sidste 6 år.

Så finder man ikke en billigere alarm. Og slet ikke i topklassen.

Vil du også have en billig alarm? Klik på knappen nedenfor for at tage testen, hvor du kan finde den rigtige alarm til dig og få en pris og et tilbud.

Få 3 måneders gratis abonnement

Er du allerede kunde hos os og vil gøre din alarm billigere? Så kan du anbefale en ven, og spare penge på din alarm.

Læs mere her »