Optjen SAS eurobonus med Verisure
Køb en boligalarm og få tryghed hele året - og optjen EuroBonus-point!

Få et uforpligtende tilbud og mere information:

 

Ved klik på knappen accepterer du vores
persondatapolitik. Vi optager og gemmer samtalen i 3 måneder. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Verisure.

Optjen SAS eurobonus med Verisure alarmer

 

Eksklusivt tilbud på boligalarm til SAS EuroBonus-medlemmer

Beskyt det, du har kært, med en brand- og indbrudsalarm til din bolig, og optjen 10.000 EuroBonus-point. Verisure beskytter dit hjem hele året rundt, så du trygt kan rejse. Hvis alarmen aktiveres i dit hjem, reagerer vi øjeblikkeligt, og vi kan hurtigt sende en vagt og kontakte 112 og din kontaktliste for dig.

Alarmfirma installation

Få en gratis sikkerhedsgennemgang

Vores sikkerhedsekspert tjekker sikkerhedsrisici i din bolig. 

Tilbud ikon

Modtag et skræddersyet tilbud på alarm

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet alarmløsning.  

Barcode ikon

Optjen EuroBonus-point og få fordele hos SAS

Optjen 10.000 Eurobonus-point, når du bestiller en alarm fra Verisure*.

Du får et prisvindende alarmsystem

Verisure er et af Danmarks mest populære alarmselskaber. Vi er blevet anbefalet af magasinet ComputerWorld, og vores alarmer har vundet flere eftertragtede internationale designpriser. Vi har 35 års erfaring og over 150.000 danske kunder, og du får innovative og trådløse alarmer med os.

 

SAS Eurobonus og Verisure alarmsystem tilbud

Professionel og hurtig installation

Ønsker du mere sikkerhed i din bolig, både når du rejser og er hjemme? Vi installerer et skræddersyet alarmsystem til dit behov, og du får en grundig oplæring i det brugervenlige alarmsystem og app.

SAS eurobonus og Verisure alarm samarbejde

24/7 reaktion fra kontrolcentralen

Verisures politigodkendte kontrolcentral reagerer 24/7 på indbrud, brand og andre nødsituationer. Hvis alarmen aktiveres, vurderer vi situationen i dit hjem, og vi ringer til 112 og din kontaktliste ved akut behov. 

SAS eurobonus og Verisure fordele

Fri vagtudrykning til dit hjem

Vi har vagter i hele landet, som er klar til at reagere på nødsituationer i dit hjem. Vi kan også have direkte tovejskommunikation via dit alarmsystem, så du føler dig tryg. Hvis du har børn, vil denne service også give dig tryghed. 

 

(*) KØB BOLIGALARM OG FÅ 10.000 EUROBONUS-POINT

Gælder kun ved oprettelse af alarmabonnement på privatløsningerne ”24/7” eller ”Totalsikring”. 
Alarm-abonnementet har en bindingsperiode på 4 måneder fra aftalen indgås, og kan herefter opsiges med et varsel på 1 måned til udgangen af en måned. Opsiges abonnementet før installationen er betalt, forfalder restbeløb for installationen til betaling med sidste faktura. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Vilkår og betingelser gælder. Bonuspoint overføres efter installation.