Barnen kommer hem från skolan

Se direkte i mobilen hvad


der sker derhjemme

Barnen kommer hem från skolan

Få bekræftet, at børnene har det godt når de kommer hjem fra skole.

Se vad som händer hemma med SmartCam

Se hvad der sker derhjemme. I mobilen. Hvornår du vil.​

Få mere at vide om mulighederne med en Verisure alarm

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring mig op om Verisure alarm

Med et SmartCam overvågningskamera får du trådløs videoovervågning via app

SmartCam

Med Verisure SmartCam kan du se hvad der sker derhjemme

SmartCam er et trådløst, lille og fleksibelt kamera som du selv styrer ved hjælp af Verisure App. Tag et billede, når du vil, eller lad bevægelsesdetektoren i SmartCam gøre det for dig.

 

Placér SmartCam så du kan holde et ekstra øje på hoveddøren eller hvorfor ikke stuen? Nogle gange kan det være en tryghed at kunne se, at børnene har det godt, når de er kommet hjem fra skole eller, at hunden ikke laver unoder når den er alene hjemme.


Du kan også bruge SmartCam som bevægelsesdetektor, så den tager et billede, når den registrerer bevægelse, og sender besked til dig om det via mobilen.

 

Eftersom SmartCam ikke overvåges af kontrolcentralen er det kun dig som kan se billederne, ingen anden.

Hvordan kan du gøre dit hjem smart?

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem, der passer bedst til dit hjem

Velkommen til det smarte hjem

01.13

Håll koll på din SmartCam med Verisure App

Hold styr på dit SmartCam med Verisure App

Med Verisure App i mobilen kan du holde et øje på dit SmartCam. Hvis SmartCam tager et billede får du besked direkte i mobilen og billederne er let tilgængelige direkte i mobilen eller på Mine Sider.

 


App Store
Google play
App Store

SmartCam til det opkoblede smarte hjem

Med en Verisure privatalarm får du et opkoblet smart hjem
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook