Tryk SOS, hvis du har brug for hurtig hjælp

Du bør altid kunne føle dig tryg og sikker i dit hjem, dag og natEnkel og sikker for hele familien

Pærelet at betjene SOS- alarmen og tilkalde hjælp

Vi agerer inden for 20 sekunder

Hvis der skulle opstå en nødssituation

Hjælpen er kun ét klik væk

med Verisure SOS alarm

SOS-funktion, natalarm og dørklokke i én

Alle vores privatalarmsystemer er udstyret med tilkaldealarm via SOS-knapperne på kontrolpanelet. Du behøver aldrig føle dig alene hjemme, når du ved, at du altid hurtigt kan få hjælp, hvis noget skulle ske. Når kontrolcentralen modtager en SOS-alarm, ringer en alarmoperatør hjem til dig. Hvis ingen tager telefonen, sendes en vagt straks hjem til dig. Sådan har vi gjort det i 25 år. Nu tager vi skridtet videre og gør tjenesten endnu bedre.


Med Verisure Night Control får du flere funktioner til bedre og øget sikkerhed for hele familien. Verisure Night Control fungerer som en fjernbetjening, du kan bruge til at aktivere alarmens SOS-funktion, til- og frakoble alarmens skalsikring samt via dørklokke funktionen få besked, hvis nogen åbner en dør eller et vindue med en åbningskontakt.


Du kan med fordel placere Night Control ved siden af sengen eller ved toppen af trappen til 2. sal, så du hurtigt og nemt kan nå den, hvis noget skulle ske. Har du brug for hjælp, skal du holde begge SOS-knapper inde samtidigt i tre sekunder, og et signal vil blive sendt til vores kontrolcentral. Hvis du ikke kan komme til telefonen, kan du indtale en besked til operatøren og fortælle, hvad der er sket. Når kontrolcentralen modtager en SOS-alarm, ringer en alarmoperatør hjem til dig, og hvis du ikke tager telefonen og kan fortælle os, hvad der er sket, sender vi med det samme en vagt hjem til dig.


Få mere at vide om Verisure privatalarm og Night Control

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring mig op om Verisure alarm

Vi er her for dig døgnet rundt 

Når du vælger en privatalarm fra Verisure, er SOS-funktionen, via de to taster på betjeningspanelet, altid inkluderet i abonnementet. Hvilket betyder, at du ikke behøver at føle dig alene hjemme, når du ved, at du altid kan få hurtig hjælp, hvis noget skulle ske.


Det kan være betryggende at vide, at du via din privatalarm har forbindelse til vores kontrolcentral, hvor vores alarmoperatører er der for dig døgnet rundt. I tilfælde af en alarmsituation ringer de dig op og får afklaret, hvad der er sket og tager de nødvendige foranstaltninger, f. eks. afsendelse af vagt eller tilkaldelse af politi og brandvæsen. Hvis du ikke tager telefonen, når vi ringer hjem til dig, vil vi altid sende en vagt afsted for at være på den sikre side. Når du har standardabonnement er fri udrykning inkluderet i abonnementet.


Du kan også vælge at udvide dit alarmsystem med Verisure Night Control, som både fungerer som en fjernbetjening til at aktivere alarmens SOS-funktion og til at fra- og tilkoble alarmens skalsikring.

Løsninger til det opkoblede smarte hjem

Verisure privatalarm giver dig et opkoblet smart hjem
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Hvis alarmen går i gang, aktiveres fotodetektoren og tager en serie billeder, der sendes til kontrolcentralen. Alarmoperatøren, inde på kontrolcentralen, kan ud fra billederne se, hvorfor alarmen er gået i gang og straks træffe de nødvendige foranstaltninger omkring tilkaldelse af en vagt, politi eller brandvæsen eller om alarmen er blevet aktiveret ved en fejltagelse. Fotodetektoren kan kun tage billeder, når alarmen går i gang. Dit privatliv i hjemmet er derfor garanteret.

Man kan altid sætte alarm på de dele af huset, som man ikke opholder sig i. Dette gør man let via betjeningspanelet. Alarmen kan også tilpasses, så mindre husdyr kan bevæge sig frit i huset, selv når alarmen er tilkoblet.

Så kontakter alarmens centralenhed, Vbox'en, kontrolcentralen, der kontrollerer årsagen og straks træffer de nødvendige foranstaltninger. Ved behov sendes en vagt ud og sikrer dit hjem.

Vagten kontrollerer, om der har været forsøg på indbrud. Har du et abonnement med såkaldt udvendig rundering, så kontrollerer vagten døre og vinduer og dækker det til, der eventuelt er beskadiget. Et abonnement med indvendig rundering betyder, at vagten har adgang til nøgle og på den måde også kan foretage en kontrol inde i huset.

Det betyder, at alarmen kommunikerer med centralenheden, VBox'en, via radiokommunikation. Der skal ikke trækkes kabler, hvilket gør, at alarmens enheder kan placeres pænt og diskret. Opkoblingen til kontrolcentralen sker via det indbyggede GSM-modul eller via bredbånd. Det sikrer, at alarmsignalerne altid kommer frem, selv om det faste telenet er nede.

Betjeningspanelet i Verisure-systemet fungerer også som en tilkaldetalarm. Tryk de to SOS-knapper på betjeningspanelet ind, så går alarmen direkte til en operatør på vores kontrolcentral, der ringer dig op.

Med skalsikring menes, at du kan sætte alarm på bestemte, valgte dele af dit system. Det mest almindelige er, at man har et antal dør- og vinduesmagneter på entré- og terrassedøre samt vinduer i stueetagen, som du senere aktiverer og kan have aktiveret, mens du selv er hjemme. På den måde får du en alarmeret "skal" rundt om dig. Mange synes dette giver tryghed, i sær om natten, hvis man er alene hjemme eller bor lidt isoleret.

Ja. Du kan indstille følsomheden i systemets detektorer, så husdyr op til 35 kg kan bevæge sig i huset, uden at alarmen går i gang. Det er også muligt at indstille et lavere lydniveau på sirenen, så den ikke skader dyret.

Alle komponenter i alarmsystemet er beskyttet mod sabotage, hvilket betyder, at kontrolcentralen modtager en alarm, hvis du som kunde tager en komponent i alarmsystemet ned. Hvis du har behov for at tage en komponent ned, er det derfor vigtigt, at du ringer til vores kundetjeneste for at meddele os om dette og få instruktioner. Vær klar til at give din kode til operatøren, som så lægger en serviceanmeldelse til privat partneren, der kommer og sætter komponenten op igen. Dette kræves, for at vi kan sikre alarmsystemets funktion. For dette servicebesøg opkræver privat partnerne et udkøringsgebyr. Eventuel timedebitering kan tilkomme.

Verisure på Facebook

Facebook