true
Verisure Verisure
Menu

Man bliver træt af at arbejde:

Tyv blev træt efter at have spist børnenes madpakker

En bunke med puder blev lidt for tiltrækkende for en indbrudstyv, da han i september 2017 begik indbrud i en børnehave i Tranbjerg. Han brød ind og spiste resterne af børnenes madpakker fra køleskabet for derefter at lægge sig til rette i en bunke med bløde puder. Søvnen overmandede ham, og han vågnede først, da en vagt kom til stedet for at undersøge, hvorfor alarmen var gået i gang. Han blev herefter anholdt af politiet og sigtet for indbruddet – mon han også skulle smøre nye madpakker til børnene?

Faldt i søvn midt på stuegulvet

En anden indbrudstyv kom ikke ret langt med sit foretagende tilbage en aften i marts 2016 i et hjem i Egå. Han havde ellers samlet alle tyvekosterne, så de stod klar til at tage med, men af uvisse årsager valgte han at lægge sig til at sove midt på stuegulvet. Da naboen kom for at se til husets kat, som hun passede for familien, imens de var på ferie, tilkaldte hun politiet, der afhentede en veludhvilet indbrudstyv og tog ham med til politistationen.

Havde egentlig bare brug for et sted at sove

I februar 2018 dannede et ubeboet hus ved Tilst rammen for en uheldig episode, hvor en 18-årig mand to gange i løbet af et døgn brød ind for at finde et sted at sove. Han blev opdaget allerede første gang, han brød ind i huset, men selv efter en tur på politistationen valgte han at tage direkte tilbage til huset for at sove videre – selvom han stadig ikke havde fået lov til at opholde sig der.

Overvejer du at sikre hjemmet med alarm?

Der findes også mere heldige indbrudstyve. Overvejer du at sikre dit hjem mod dem med en alarm? Indtast dine oplysninger nedenfor - så ringer vi og fortæller dig mere, helt uden at du forpligter dig til noget.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Fodspor i den nyfaldne sne

Nogle andre tyve var også uheldige i februar 2018, da de begik indbrud i et hjem i Brønderslev. Det havde nemlig sneet udenfor, så da politiet kom frem, kunne de følge de fine fodspor i sneen og blev ledt hen til tyvene i bedste Hans og Grete-stil. Så sne er altså også godt for noget.

uheldige indbrudstyve

Kom igen på krykker, men blev fanget

Tilbage i juli 2013 havde en familie i Hvidovre besøg af tre indbrudstyve. De smadrede et vindue for at komme ind, hvilket resulterede i, at den ene af dem skar sig så voldsomt, at de var nødt til at tilkalde en ambulance til stedet. Han røg på sygehuset og blev udstyret med krykker, hvorefter de tre tyve bestemte sig for at vende tilbage efter flere tyvekoster samme sted. Tyven på krykker ventede uden for huset, imens de to andre gik ind igen. Det opdagede en nabo dog, og han tilbageholdte tyven på krykker og tilkaldte politiet. Efter kort tid fik en hundepatrulje opsnuset de sidste to, så alle tre kunne komme en tur med på politistationen.

Tyv gemte sig, da han blev omringet

Godt naboskab er et vigtigt våben mod indbrudstyve – specielt hvis man er mange nok til at kunne omringe et helt hus. Det måtte en ret uheldig indbrudstyv sande, da han nytårsnat 2016 valgte at bryde ind i et hjem i Svendborg. I huset ved siden af var nytårsfesten nemlig i fuld gang, og de undrede sig, da der blev tændt lys ved naboen, som de vidste var ude til en anden nytårsfest. De tilkaldte politiet og imens de ventede på dem, omringede de huset, så tyven ikke kunne stikke af. Det fik tyven til at gemme sig i huset, indtil betjentene kom og kunne anholde ham.

Få en pris på et Verisure-system her:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid.

Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80205050 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

uheldige indbrudstyve

Kørte fast på en mark efter et indbrud

I marts 2018 var to unge mænd på henholdsvis 26 og 34 år ret uheldige, da de havde været på uanmeldt besøg. Bilen, de havde brugt ved indbruddet, kørte fast på en mark ved Odder. Med i bilen havde de værktøj, som de kunne bruge til at begå indbrud med. De forsøgte at stikke af fra politiet, men det blev ved forsøget for betjentene fik dem stoppet og anholdt for indbrud.

Bilen med tyvekoster i kørte over en skrænt

I slutningen af februar 2018 sad en mand og så tv i sit hjem ved Ugelbølle, da han hørte lyde ude fra gårdspladsen. Det viste sig, at han havde en ubuden gæst på besøg. Indbrudstyven fik travlt med at komme væk og kørte direkte ud over en skrænt, så han måtte flygte til fods og efterlade bilen, hvor alle tyvekosterne var gemt i. Politiet kunne slå ejeren af bilen op, og mon ikke han havde lidt svært ved at forklare sig, da han fik besøg af politiet?

Løb lige i armene på en flok betjente

To indbrudstyve var på vej væk i fuld firspring fra et hjem i Brøndbyøster, hvor de netop havde begået indbrud tilbage i september 2002. Da de hoppede over hækken, løb de dog lige ind i en gruppe betjente, der var ude at løbetræne. Den ene tyv udbrød endda "Hvor dum kan man være", hvilket jo egentlig var et rigtig godt spørgsmål. De blev i hvert fald taget med til politistationen, og mon ikke de har stillet sig det spørgsmål flere gange efterfølgende.

I udlandet kan de også være uheldige:

Sad fast i vindue

Til den sidste lille uheldige fortælling skal vi en smuttur til London. Tilbage i 2010 var en indbrudstyv så uheldig, at han havde brug for to brandbiler med i alt 10 brandmænd for at komme fri fra et vindue. Han havde forsøgt at komme ind i hjemmet gennem vinduet, der, heldigvis for huset ejer, viste sig at være alt for lille – han endte i hvert fald med at hænge fast i seks timer, indtil ejeren af hjemmet fandt ham med overkroppen indenfor og benene dinglende udenfor. Det tog de 10 brandmænd hele 30 minutter at få ham fri, hvilket betød gratis underholdning for beboerne på vejen, der kunne muntre sig over den utroligt uheldige tyveknægt. Vi kan tilføje, at tyven ikke kom noget til under "redningsaktionen", men han slap ikke for en tur forbi politistationen og en sigtelse for indbrud.

Har du spørgsmål til vores alarmer?

Indtast dine oplysninger nedenfor - så ringer vi og fortæller dig mere om vores alarmsystemer, helt uden at du forpligter dig til noget.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Har du også en god historie, du gerne vil dele?

Send os din historie via vores Facebook-side, på mail til market@verisure.com eller via nedenstående formular. De bedste historier publiceres her på siden.