Vinduessikring på de vigtigste vinduer

Det mest effektive er naturligvis at montere vinduessikring eller vindueslåse på alle dine vinduer. Men der kan være forskellige årsager til, at du kun har mulighed for at montere det på udvalgte vinduer. I så fald er det vigtigt, at du grundigt overvejer, hvilke vinduer der skal sikres.

Afskærmede vinduer

Afskærmede vinduer, det vil sige vinduer, der f.eks. vender væk fra offentlig vej, vender ud til baghaven, er dækket af høje hække, buske eller hegn, er attraktive for indbrudstyven, for der kan han arbejde i fred og ro. Sådanne vinduer, der er nemme at gå til, er særligt vigtige at sikre godt. Her kan du f.eks. supplere dine vibrationssensorer med mekaniske vindueslåse.

Kældervinduer

Kældervinduer er særligt udsatte, fordi de er lettilgængelige, og fordi tyven her typisk kan arbejde i skjul. Her er det derfor en rigtig god idé at montere vinduessikring. Et alternativ til vinduessikring af kældervinduer kan også være tremmer. Så er du i hvert fald sikker på, at tyven ikke kommer ind ad den vej.

Vinduer på 1. sal

Har du en førstesal på dit hus, bør du overveje, hvor udsatte vinduerne er der. Det er ikke så tit, at indbrud foregår via førstesalen, men det sker dog af og til. Det sker f.eks. i tilfælde, hvor kun vinduerne i stueetagen er godt sikret, mens dem på førstesalen er lige til at gå til. Vender disse vinduer tilmed ud mod f.eks. en baghave, hvor tyven kan arbejde uset, er det nemt at komme ind ad dem ved hjælp af en stige, som i mange tilfælde allerede findes på grunden.

Vinduessikring på 1. sal kræver derfor en grundig vurdering.

Hos Verisure hjælper vi dig gerne med en sådan vurdering. Du kan altid bestille et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek med en af vores sikkerhedskonsulenter. Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en lokal sikkerhedskonsulent, som kender indbrudssituationen i dit område. Han eller hun vil gennemgå dit hjem set med en tyvs øjne og komme med forslag til, hvad du kan gøre for at sikre dig bedre mod indbrud, bl.a. ved hjælp af vinduessikring. Sikkerhedskonsulenten vil også guide dig i, hvordan du vælger den bedste type vinduessikring til netop dit hjem.