true

god Vinduessikring afværger indbrud

Verisure vinduessikring

God vinduessikring er altafgørende

Verisure vinduessikring
Vinduessikring

Rigtig mange indbrud sker via et vindue. For en erfaren indbrudstyv er de fleste vinduer nemme at brække op, og det er i de fleste huse nemt at finde at finde et vindue, hvor man kan arbejde i fred og ro. Det kan f.eks. være på bagsiden af huset bag en hæk afskærmet fra naboers og forbipasserendes nysgerrige blikke.

Derfor er vinduessikring så enormt vigtig, når man vil sikre hjemmet mod indbrud.

Med god vinduessikring gør du det meget sværere for tyven at komme ind. Hvis du f.eks. monterer en god vindueslås, tager det meget længere tid for ham at bryde ind, og det ønsker tyven ikke. Et tidskrævende indbrudsforsøg forøger risikoen for at blive opdaget markant. Derfor går indbrudstyve typisk uden om hjem med god vinduessikring og vindueslåse eller opgiver i hvert fald meget hurtigt, efter de er begyndt, hvis ikke det lykkes at brække vindueslåsen op i et af de første forsøg.

Intelligent vinduessikring stopper tyven

Der findes mange forskellige former for vinduessikring på markedet. Nogle mere effektive end andre. Den bedste vinduessikring er den, der enten gør det sværere for tyven at bryde ind som f.eks. en vindueslås, eller afbryder ham i forsøget på at bryde ind.

Hos Verisure består vinduessikringen af intelligente vindueskontakter med følsomme vibrationssensorer, der registrerer tyven og aktiverer alarmen, så snart han begynder at arbejde med vinduet. Allerede når han sætter brækjernet i karmen, trykker på ruden eller lignende, mærker vindueskontakten det.

Herved aktiveres sirenen i hjemmet, dels for at stresse indbrudstyven og dels for at tiltrække nabolagets opmærksomhed. Samtidigt sendes et signal direkte til vores døgnovervågede kontrolcentral, der verificerer indbruddet ved hjælp af f.eks. videoovervågning eller alarmsystemets fotosensorer og sender en vagt og alarmerer politiet. På den måde kan vi reagere på indbrudsforsøget, allerede inden tyven i det hele taget kommer indenfor.

Vil du vide mere om Verisures vinduessikring? Send os dit nummer her på siden, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også tage vores hurtige alarmtest, hvor du får svaret på, hvilket af vores alarmsystemer, der vil passe bedst til dig.

Få tilbud på vinduessikring

Ønsker du et tilbud på alarm med vinduessikring til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Vinduessikring på de vigtigste vinduer

Det mest effektive er naturligvis at montere vinduessikring eller vindueslåse på alle dine vinduer. Men der kan være forskellige årsager til, at du kun har mulighed for at montere det på udvalgte vinduer. I så fald er det vigtigt, at du grundigt overvejer, hvilke vinduer der skal sikres.

Afskærmede vinduer

Afskærmede vinduer, det vil sige vinduer, der f.eks. vender væk fra offentlig vej, vender ud til baghaven, er dækket af høje hække, buske eller hegn, er attraktive for indbrudstyven, for der kan han arbejde i fred og ro. Sådanne vinduer, der er nemme at gå til, er særligt vigtige at sikre godt. Her kan du f.eks. supplere dine vibrationssensorer med mekaniske vindueslåse.

Kældervinduer

Kældervinduer er særligt udsatte, fordi de er lettilgængelige, og fordi tyven her typisk kan arbejde i skjul. Her er det derfor en rigtig god idé at montere vinduessikring. Et alternativ til vinduessikring af kældervinduer kan også være tremmer. Så er du i hvert fald sikker på, at tyven ikke kommer ind ad den vej.

Vinduer på 1. sal

Har du en førstesal på dit hus, bør du overveje, hvor udsatte vinduerne er der. Det er ikke så tit, at indbrud foregår via førstesalen, men det sker dog af og til. Det sker f.eks. i tilfælde, hvor kun vinduerne i stueetagen er godt sikret, mens dem på førstesalen er lige til at gå til. Vender disse vinduer tilmed ud mod f.eks. en baghave, hvor tyven kan arbejde uset, er det nemt at komme ind ad dem ved hjælp af en stige, som i mange tilfælde allerede findes på grunden.

Vinduessikring på 1. sal kræver derfor en grundig vurdering.

Hos Verisure hjælper vi dig gerne med en sådan vurdering. Du kan altid bestille et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek med en af vores sikkerhedskonsulenter. Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en lokal sikkerhedskonsulent, som kender indbrudssituationen i dit område. Han eller hun vil gennemgå dit hjem set med en tyvs øjne og komme med forslag til, hvad du kan gøre for at sikre dig bedre mod indbrud, bl.a. ved hjælp af vinduessikring. Sikkerhedskonsulenten vil også guide dig i, hvordan du vælger den bedste type vinduessikring til netop dit hjem.

Ønsker du et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek? Indtast dit telefonnummer, så ringer vi til dig for at aftale en tid.

FIND Din alarm med vinduessikring her:

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure alarmsystem.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

alarm med vinduessikring

Gode vindueslåse er et godt skridt mod god indbrudssikring

Det er de færreste danske hjem, der er udstyret med indbrudssikre vinduer. Heldigvis kan du selv eftermontere effektive vindueslåse nemt og relativt billigt.

Der findes mange forskellige vindueslåse på markedet. Den nemmeste og billigste variant er simple sikringsbeslag, der monteres med envejsskruer, så tyven ikke kan skrue dem af. De sikrer, at vinduet ikke kan åbnes mere end ca. 10 cm. Sikringsbeslagene koster ikke alverden og er nemme at montere.

Et mere effektivt alternativ er vindueslåse med kode eller nøgle. Sådanne vindueslåse udnytter styrken i vinduets eksisterende materialer ved at blive skruet fast i hele vinduesrammen. Flere varianter er testet til at kunne modstå bl.a. koben, skruetrækkere, hamre, kiler og metalbor, så de gør jobbet surt for indbrudstyven.

Ulempen ved denne type vindueslås er dog, at du i hverdagen skal bruge enten koder eller nøgler, når du skal åbne og lukke vinduerne i hjemmet.