God dørsikring afværger indbrud

vibrationssensorer til dørsikring

Det vigtigste sted at starte, når man vil reducere sin indbrudsrisiko, er sikring af døre og vinduer. Indbrudstyve bruger som regel et vindue som indgang og en dør som udgang, så jo mere man kan besværliggøre ruten, jo større er sandsynligheden for, at han opgiver, inden han i det hele taget går i gang.

Læs mere om vinduessikring »

En effektiv dørsikring kan bl.a. opnås ved hjælp af Verisures åbningskontakter med vibrationssensorer. Med vibrationssensorer som dørsikring vil der blive aktiveret en alarm i samme sekund, en indbrudstyv tager fat i døren og forsøger at brække den op. Alarmen vil blive aktiveret både lokalt i huset, så tyven dels ved, at han er blevet opdaget, og dels stresses af den høje sirene. Derudover sender dørsikringen også alarm til Verisures kontrolcentral, hvor alarmoperatørene verificerer indbruddet, så de kan sende en vagt og alarmere politiet. På den måde bliver tyven opdaget, allerede inden han kommer indenfor, og derved kan Verisure reagere hurtigere på et indbrudsforsøg end nogen anden.

Denne form for dørsikring i kombination med sikring af dine vinduer kaldes også skalsikring, idet det er ”skallen” af dit hjem, der sikres. En ekstra fordel ved dørsikring med vibrationssensorer er, at du kan have alarmen slået til, mens du er hjemme og frit gå rundt i dit hjem med alarmen slået til. Sker der et indbrudsforsøg gennem et vindue eller dør med sikring, vil alarmen gå i gang med det samme og advare både dig og kontrolcentralen.

En anden fordel er også, at når du vælger Verisures vindues- og dørsikring, monterer vi alarmskilte på alle dine døre og vinduer, så tyven advares om alarmsystemet, allerede inden han går i gang, hvilket i de fleste tilfælde får tyvene til at opgive på forhånd. Faktisk har Verisure-kunder 73 % lavere risiko for indbrud.