true

BoligJobordningen og håndværkerfradraget omfatter også tyverialarmer

Du kan fra og med 2018 benytte dit håndværkerfradrag i BoligJobordningen, når du får installeret alarm.

Vælger du en alarm fra Verisure, får du faktisk op til 7.200 kr. i fradrag. Du skal selv indberette fradraget. Læs mere nedenfor.

Beregn her, hvor meget du sparer på alarmen med håndværkerfradraget

Den faktiske besparelse, du får med håndværkerfradraget, når du får tyverialarm, afhænger af tre af dine skattesatser: kommuneskatten, sundhedsbidraget og kirkeskatten. Det er altså disse tre tal, du skal bruge for at kunne beregne, hvor meget du sparer, når indberetter installation til SKAT.

Indtast dine skattesatser i beregneren nedenfor, og lad os beregne for dig, hvor meget du kommer til at spare med håndværkerfradraget.

Kender du ikke din præcise kommuneskat, kan du tage udgangspunkt i 24,9 %, der er den gennemsnitlige sats for kommuneskat i Danmark.

Sundhedsbidraget ligger fast for alle på 1 %.

Kirkeskatten afhænger også af din kommune. Kender du ikke din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på 0,7 %. Hvis du ikke er medlem af den danske folkekirke og dermed ikke betaler kirkeskat, skriver du bare "0", så dette tal udgår af din beregning.

Indtast din kommuneskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "24,9".

%

Du skal indtaste din kommuneskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "24,9".

Sundhedsbidraget ligger fast på 1 %. Dette felt kan derfor ikke ændres.

%

Indtast din kirkeskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "0,7". Betaler du ikke kirkeskat, skal du skrive "0".

%

Du skal indtaste din kirkeskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "0,7". Betaler du ikke kirkeskat, skal du skrive "0".

Du sparer: 

Beregningen viser, hvor meget du sparer på installationen, når du benytter dit håndværkerfradrag til installation af en Verisure alarm.

Sådan indberetter du håndværkerfradraget til SKAT

 

Du skal selv indberette dit fradrag til SKAT. Det gør du ved at gå til rubrik 460 i din forskudsopgørelse for 2019. Hvis du har betalt hele installationen straks, indtaster du installationsbeløbet. Såfremt du betaler installationen i rater, indtaster du den del af installationsprisen, du betaler i 2019. Klik på til sidst på "Beregn" og "Godkend", så er fradraget registreret.

Bemærk, at det fra politisk side er besluttet, at det kun er alarmer, der er installeret i 2018 og fremefter, der er fradragsberettiget.

Alarmer giver også ofte en billigere indboforsikring

håndværkerfradrag på tyverialarmer

Alarmer nedsætter risikoen for indbrud, og skulle man være uheldig, at en tyv bryder ind alligevel, vil alarmens sirene stresse ham og gøre det så ubehageligt for ham at opholde sig i hjemmet, at han hurtigt stikker af igen uden at få særligt mange tyvekoster med sig.

På den måde kommer alarmer også forsikringsselskaberne til gode: Erstatningssagerne bliver nemlig færre og mindre. Derfor vælger mange forsikringsselskaber at give rabat på indboforsikringen til kunder, der får installeret alarm.

Spørg dit forsikringsselskab, hvor stor en rabat du kan opnå med en alarm.

Klik på knappen herunder og tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Få 3 måneders gratis abonnement

Er du allerede kunde hos os? Så husk, at du kan få 3 måneders gratis abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Læs mere her »

FÅ 3 MÅNEDERS GRATIS ABONNEMENT

gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 3 måneders gratis abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Vil du høre mere?

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik