BOLIGJOBORDNINGEN OG HÅNDVÆRKERFRADRAGET OMFATTER OGSÅ TYVERIALARMER

Du kan fra og med 2018 benytte dit håndværkerfradrag i BoligJobordningen, når du får installeret alarm.

Vælger du en alarm fra Verisure, får du faktisk op til 2.160 kr. i fradrag. Du skal selv indberette fradraget. Læs mere nedenfor.

BEREGN HER, HVOR MEGET DU SPARER PÅ ALARMEN MED HÅNDVÆRKERFRADRAGET

Den faktiske besparelse, du får med håndværkerfradraget, når du får tyverialarm, afhænger af tre af dine skattesatser: kommuneskatten, sundhedsbidraget og kirkeskatten. Det er altså disse tre tal, du skal bruge for at kunne beregne, hvor meget du sparer, når indberetter installation til SKAT.

Indtast dine skattesatser i beregneren nedenfor, og lad os beregne for dig, hvor meget du kommer til at spare med håndværkerfradraget.

Kender du ikke din præcise kommuneskat, kan du tage udgangspunkt i 24,9 %, der er den gennemsnitlige sats for kommuneskat i Danmark.

Sundhedsbidraget ligger fast for alle på 1 %.

Kirkeskatten afhænger også af din kommune. Kender du ikke din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på 0,7 %. Hvis du ikke er medlem af den danske folkekirke og dermed ikke betaler kirkeskat, skriver du bare "0", så dette tal udgår af din beregning.

Indtast din kommuneskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "24,9".

%

Sundhedsbidraget ligger fast på 1 %. Dette felt kan derfor ikke ændres.

%

Indtast din kirkeskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "0,7". Betaler du ikke kirkeskat, skal du skrive "0".

%
No New
No New

Beregningen viser, hvor meget du sparer på installationen, når du benytter dit håndværkerfradrag til installation af en Verisure alarm.

SÅDAN INDBERETTER DU HÅNDVÆRKERFRADRAGET TIL SKAT

Du skal selv indberette dit fradrag til SKAT. Det gør du ved at gå til rubrik 460 i din forskudsopgørelse. Hvis du har betalt hele installationen straks, indtaster du installationsbeløbet. Såfremt du betaler installationen i rater, indtaster du den del af installationsprisen, du betaler i det pågældende år. Klik på til sidst på "Beregn" og "Godkend", så er fradraget registreret.

Bemærk, at det fra politisk side er besluttet, at det kun er alarmer, der er installeret i 2018 og fremefter, der er fradragsberettiget.

ALARMER GIVER OGSÅ OFTE EN BILLIGERE INDBOFORSIKRING

håndværkerfradrag på tyverialarmer

Alarmer nedsætter risikoen for indbrud, og skulle man være uheldig, at en tyv bryder ind alligevel, vil alarmens sirene stresse ham og gøre det så ubehageligt for ham at opholde sig i hjemmet, at han hurtigt stikker af igen uden at få særligt mange tyvekoster med sig.

På den måde kommer alarmer også forsikringsselskaberne til gode: Erstatningssagerne bliver nemlig færre og mindre. Derfor vælger mange forsikringsselskaber at give rabat på indboforsikringen til kunder, der får installeret alarm.

Spørg dit forsikringsselskab, hvor stor en rabat du kan opnå med en alarm.

TAG ALARMTEST HER OG FÅ TILBUD PÅ ALARM MED HÅNDVÆRKERFRADRAG

Få 3 måneders abonnement

Er du allerede kunde hos os? Så husk, at du kan få 3 måneders abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Læs mere her »

FÅ 3 MÅNEDERS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 3 måneders abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

 

Vil du høre mere?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM HÅNDVÆRKERFRADRAG OG ALARMER

⭐Omfatter håndværkerfradraget også installation af alarmer?

Ja, fra 2018 blev det muligt at bruge håndværkerfradraget på installation af tyverialarmer.

⭐Hvor meget håndværkerfradrag kan jeg få for installation af alarm?

Du kan få op til 2.160 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

⭐Hvor meget sparer jeg på alarmen, når jeg bruger mit håndværkerfradrag?

Det afhænger af dine skattesatser. Prøv vores beregner her på siden for at beregne, hvor meget du konkret sparer.

⭐Hvordan indberetter jeg mit håndværkerfradrag for alarm? 

Det gør du i rubrik 460 i din forskudsopgørelse.

⭐Hvad koster alarm med håndværkerfradrag?

Prisen på selve alarmen varierer, da alarmløsningen skræddersys specifikt til det enkelte hjem. Prøv vores alarmtest for at finde den alarm, der passer bedst til dig.