true

Verisure Legatet

2.500 kr. til studerende inden for sikkerhed og tryghed

Verisure Legatet

Verisure Legatet

2.500 kr. til studerende inden for sikkerhed og tryghed

job hos Verisure

Hvad er Verisure Legatet?

Verisure Legatet er en økonomisk håndsrækning til nogle af de mange studerende, der med deres uddannelse kommer til at gøre Danmark til et endnu mere sikkert og trygt land at leve i.

Legatet er på 2.500 kr. og uddeles en gang om året.

Hos Verisure arbejder vi hver dag for at gøre de danske hjem sikre og trygge. Vi lever i et af de lande i Europa med allerflest indbrud pr. indbygger, og det niveau må og skal sænkes. Alarmsystemer er rigtig effektive til at forhindre indbrud, men også rigtig mange menneskelige funktioner bidrager i det daglige til at nedsætte indbrudsraten. Og de funktioner vil vi gerne støtte og belønne med Verisure Legatet.

Hvem kan ansøge om Verisure Legatet?

Verisure Legatet bakker op om studerende inden for sikkerhedsbranchen. Det vil sige alle uanset køn, alder og etnicitet, der vil bruge sin fremtid på at gøre det endnu mere trygt og sikkert at bo i Danmark. Det kan være studerende, der er ved at uddanne sig som f.eks. politibetjent, sikkerhedsvagt, låsesmed, brandmand, fængselsbetjent og alle mulige andre professioner. Det er ligegyldigt, om du er i gang med en lang videregående uddannelse eller et kortere grundforløb. Det vigtigste er, at du via din uddannelse bidrager til at gøre Danmark mere sikkert og trygt.

Er du i tvivl, om din uddannelse er adgangsgivende for legatet, kan du kontakte os på legat@verisure.dk, inden du ansøger.

Sådan ansøger du om Verisure Legatet

For at komme i betragtning til Verisure Legatet skal du sende os en ansøgning, hvor du udover formalia som navn, adresse og studie også fortæller om dig selv og dine fremtidsdrømme om, hvordan du vil gøre Danmark til et mere trygt og sikkert sted. Fortæl os, hvorfor netop du er den rette modtager af legatet, og hvordan legatet kan hjælpe dig.

Vi lægger vægt på kreativitet og motivation i ansøgningen.

Send din ansøgning nederst her på siden. Vi modtager ikke ansøgninger via brev eller e-mail.

 

Ansøgningsfristen er den 1. juni 2019.

Modtageren vil blive kontaktet direkte og blive offentliggjort her på siden senest den 1. august 2019.

Ansøg her