Verisure
Menu
Job hos Verisure

Alarmoperatør, sælger, installatør?

Verisure søger altid nye, ambitiøse medarbejdere.

Ledige stillinger hos Verisure

Ledige stillinger hos Verisure

Nye medarbejdere behøver ikke kunne alt lige fra begyndelsen. Vi er med hele tiden for at give inspiration, uddannelse og støtte. Vi giver vores medarbejdere kontinuerlig uddannelse, hvilket omfatter coaching og lederuddannelse på forskellige niveauer.

© e-Recruitment by HR-Skyen

Karriere hos Verisure

I Verisure handler det om at forme fremtiden - vores egen og virksomhedens.

Personlig udvikling

    • I Verisure tror vi på, at nøglen til succes ligger i vores medarbejdere. Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere kan se en professionel, såvel som personlig udvikling i deres job. Vores ledere er meget fokuserede på, at du får udnyttet dit fulde potentiale og får mulighed for at udvikle dig i den retning din passion tager dig.


Følg dine karrieredrømme

  • Måske er du i nyuddannet, måske er du godt i gang med din salgskarriere, men når du vælger at arbejde for os, er der rig mulighed for at forfølge dine karrieredrømme. Mange af vores ledere har lært virksomheden godt at kende helt inde fra hjertet af vores hovedkontor, enten i vores call-center eller som sikkerhedskonsulent og derfra trådt videre i deres nuværende stillinger. Et af vores mål er at have de bedste medarbejdere i branchen.

Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt,
fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig, for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Facebook