true
Verisure alarmer
Menu

Skalsikring beskytter mod indbrud, mens du er hjemme

bedste skalsikring

Skalsikring beskytter mod indbrud, mens du er hjemme

bedste skalsikring

Skalsikring sikrer dit hjem mod indbrud, mens du er hjemme

Hvert femte indbrud sker, mens der er nogen hjemme. Størstedelen af de indbrud foregår om natten, mens alle i hjemmet sover trygt. Forestil dig følelsen af at vågne op til lyden af en indbrudstyv. Det fortjener ingen. Derfor er det vigtigt, at dit hus også er sikret mod indbrud, mens du er hjemme.

Hvad er skalsikring?

Med skalsikring af huset beskytter din alarm dig også mod indbrud, mens du er hjemme. Med et fuldt tilkoblet alarmsystem vil alarmen gå i gang, når du selv bevæger dig rundt i hjemmet på grund af fotosensorerne. Men med en skalsikring er kun sikringskomponenterne på døre og vinduer aktiveret, og du kan derfor være hjemme og stadig være sikret mod indbrud.

Med en alarm fra Verisure får du den bedste skalsikring på markedet. Vores vibrationsdetektor til døre og vinduer opdager nemlig indbrudsforsøget, allerede inden tyven får åbnet døren eller vinduet, så vi kan reagere hurtigt, inden tyven når at komme indenfor.

Indbrud mens du er hjemme

Hvis du bliver udsat for indbrud, mens du er hjemme, og skalsikringen er slået til, får Verisures vagtcentral besked med det samme og sender en vagt og alarmerer politiet.

Tyve, der begår indbrud, mens der er nogen hjemme, er kyniske, så forsøg, så vidt det er muligt, at undgå konfrontation med indbrudstyven. Via alarmsystemets VoiceBox har vi konstant, direkte kontakt til dig i hjemmet, indtil hjælpen når frem.

 

Skalsikring og overvågning, mens du er hjemme

Afhængigt af dit hjems indretning er det muligt at kombinere skalsikringen med aktive fotosensorer, selvom der er nogen hjemme. Har du f.eks. en separat soveafdeling i den ene ende af huset eller på 1. sal, kan alarmsystemet indstilles, så det øvrige af huset, hvor du ikke færdes om natten, også sikres af fotosensorer som supplement til skalsikringen. Skulle en tyv begå indbrud, mens du er hjemme, vil han således foruden at aktivere alarmen via skalsikringen, også blive fanget af fotosensoren.

Find den rigtige alarm med skalsikring

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

Vis mig min alarm

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid. Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80 20 50 50 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste

Kampagnetilbud: Med rabatkoden får du en vandalarm til 0 kr. i oprettelse (normalpris 995 kr.) (abonnement 20 kr./måned tilkommer) og en ekstra gratis SmartKey. Tilbuddet gælder 10-23/12 og er betinget af køb af en ny alarm. Prisen på alarmen afhænger af hjemmets størrelse samt antal vinduer og døre.

Vælg et svar

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x