true

Markedets bedste husalarmer

Bedste husalarm

Markedets bedste husalarmer

 

Rigtig mange danskere har oplevet indbrud i sit private hjem – i enten villa, lejlighed eller sommerhus.

Indbrud, der kunne have været undgået med en husalarm.

 

Med en husalarm fra Verisure kan du og din familie sove trygt om natten.

Bedste husalarm

Der sker langt flere indbrud i Danmark, end de fleste tror. Flest indbrud finder sted i højtiderne som f.eks. ved juletid. Men der sker indbrud hele året rundt. Faktisk er Danmark, næst efter Belgien, det land i Europa, hvor risikoen for indbrud er størst. Der begås nemlig mere end 3 indbrud i timen året rundt.

Med en husalarm nedsættes risikoen for ubudne gæster markant. Husalarmer har en enorm præventiv effekt, fordi indbrudstyvene godt ved, at vagtcentralen alarmeres øjeblikkeligt, og at der står et vagthold klar til at rykke ud, så snart alarmen aktiveres.

Hold tyvene ude i kulden med en husalarm

Med en husalarm fra Verisure får du et højt niveau af sikkerhed. Alle vores husalarmer indeholder GSM, hvilket betyder at alle dele af alarmsystemet kan kommunikere med hinanden. Teknologien gør det svært for tyvene at sabotere alarmsystemet, fordi systemet er tilkoblet mobilnetværket og derfor er trådløst.

Alle vores husalarmer er tilkoblet en 24 timers-overvågning og kontrol fra vores vagtcentral, som sender en vagt, hvis alarmen går, og vi ikke kan komme i kontakt med dig. Det giver dig den sikreste husalarm til dit hus. De fleste af vores alarmsystemer inkluderer desuden brandalarm.

Når du køber et alarmsystem hos Verisure, står vores dygtige fagmænd for installation og vedligeholdelse af systemet, så dit hus til enhver tid er sikret. Det er nemt og bekvemt.

Få en skræddersyet husalarm nu

Verisure har nogle af de bedste husalarmer på markedet. Vores systemer fås til alle typer af huse og lejligheder.

Er du i tvivl om, hvilket alarmsystem der passer til dine behov og hus, kan du tage en gratis alarmtest og få et gratis sikkerhedstjek. Så kommer vi forbi og foretager en grundig gennemgang af dit hus, så vi kan skræddersy den bedste løsning til dig.

 

FIND DIN husalarm HER:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure husalarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar, er det ikke altid er muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

husalarm

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x