true
Bedste husalarm
Bedste husalarm

Markedets bedste husalamer

Der sker langt flere indbrud i Danmark, end man tror. Højsæsonerne er sommerferien og juletiden. Men der sker indbrud hele året rundt. Faktisk er Danmark det land i Europa, hvor der sker flest indbrud i private huse pr. indbygger. Der begås nemlig gennemsnitligt mere end 3 indbrud i timen året rundt.

Med en husalarm nedsættes risikoen for ubudne gæster markant. Husalarmer har en enorm præventiv effekt, fordi indbrudstyvene godt ved, at vagtcentralen alarmerer politiet øjeblikkeligt, og at der står et vagthold klar til at rykke ud, så snart alarmen aktiveres.

Hold tyvene ude i kulden med en husalarm

Med en husalarm fra Verisure får du et højt niveau af sikkerhed. Alle vores husalarmer indeholder GSM, hvilket betyder at alle dele af alarmsystemet kan kommunikere med hinanden. Teknologien gør det svært for tyvene at sabotere alarmsystemet, fordi systemet er tilkoblet mobilnetværket og derfor er trådløst.

Alle vores husalarmer er tilkoblet en 24 timers-overvågning og kontrol fra vores vagtcentral, som sender en vagt, hvis uheldet er ude. Det giver dig den sikreste alarm til dit hus. De fleste af vores alarmsystemer inkluderer desuden brandalarm.

Når du køber et alarmsystem hos Verisure, står vores dygtige fagmænd for installation og vedligeholdelse af systemet, så dit hus til enhver tid er sikret. Det er nemt og bekvemt.

Få en skræddersyet husalarm nu

Verisure har nogle af de bedste husalarmer på markedet. Vores systemer fås til alle typer af huse og lejligheder.

Er du i tvivl om, hvilket alarmsystem der passer til dine behov og hus, kan du tage en gratis alarmtest og få et gratis sikkerhedstjek. Så kommer vi forbi og foretager en grundig gennemgang af dit hus, så vi kan skræddersy den bedste løsning til dig.

 

FIND DIN husalarm HER:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure husalarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

husalarm

Hvilke typer husalamer findes der?

Hvis du kigger efter alarm til huset, vil du opdage, at markedet er stort. Der findes mange forskellige leverandører, og der er stor forskel på, hvilke behov de forskellige husalarmer opfylder.

Hos Verisure fører vi kun de husalarmer, som vi mener er allermest sikre og effektive til at sikre huset mod indbrud. Det vil sige, at du hos os kun finder alarmer til huset med abonnement.

At have en alarm med abonnement vil sige, at signalerne fra systemet overvåges døgnet rundt af en vagtcentral. På vagtcentralen sidder der professionelle alarmoperatører, der er specialuddannet i at håndtere alarmsignaler fra private huse, uanset om det drejer sig om indbrud eller brand. Hvis de modtager et alarmsignal fra din husalarm, kan de straks via fotosensorerne få billedverificering og se, hvad der foregår i hjemmet, så de kan alarmere politiet direkte og sende en vagt til huset.

Et alternativ til Verisures løsninger er husalarmer uden abonnement. De fås ikke hos os, da vi ikke stoler på og kan stå inde for sikkerheden ved dem. Når du sikrer huset med en alarm uden abonnement, står du nemlig selv for overvågning, udrykning og eventuel konfrontation med indbrudstyven. Indbrudstyven kan godt skelne de forskellige typer husalarmer fra hinanden, og han ved godt, hvor sandsynligheden for at blive mødt af vagt og politi er mindst.

Hvad består Verisures husalarmer af?

Når du køber alarm til huset hos Verisure, medfølger en lang række komponenter som standard. Du får blandt andet billedovervågning via fotosensorerne, sirene via VoiceBoxen og vibrationssensorer til montering på døre og vinduer.

Vibrationssensorerne er meget følsomme og registrerer, hvis der påføres kraft på døren eller vinduet f.eks. med et brækjern. På den måde kan vi med vores husalarmer opdage og reagere på tyven, allerede inden det lykkes ham at bryde helt ind.

Indbrudstyven ved, at han i et hus med en Verisure alarm har meget kort arbejdstid i fred og ro, og løber derfor meget sjældent den risiko at bryde ind der. Faktisk viser vores undersøgelser, at vores overvågede husalarm med vibrationssensorer nedsætter risikoen for indbrud med 73 %.

Derudover kan du vælge at udbygge systemet med flere og andre komponenter for at få det system, der passer allerbedst til dine behov og ønsker. Husk, at du med en husalarm også kommer et skridt nærmere et såkaldt smart home. Du kan nemlig styre de fleste ekstrakomponenter via app og opsætte intelligente regler for dem.

Verisure Home Plus

Hos Verisure skræddersyr vi altid alarmen specifikt til dit hus, hvor vi tager højde for dine ønsker og behov. Men vi tager altid udgangspunkt i nogle grundpakker, hvor vi i fællesskab med dig tilføjer og fjerner relevante komponenter.

Læs mere om vores komponenter og alarmsystemer.

Kan jeg få en billig husalarm?

Ja, der findes billige alarmer til huset på markedet. Men du skal se dig rigtig godt for, så du ikke køber falsk tryghed. Pris og kvalitet hænger nemlig meget tæt sammen, når det kommer til husalarmer.

Priserne på Verisures husalarmer varierer. Det gør de, fordi vi som nævnt skræddersyr systemet 100 % til den enkelte bolig, og der er derfor ofte stor forskel på, hvad der er den rigtige løsning for dig, og hvad der er den rigtige løsning for din nabo. Både antallet of typen af komponenter kan variere meget, og prisen fastsættes naturligvis derefter, så du altid ender med en god pris, der er fair i forhold til din løsning.

Læs mere om vores alarm priser.

Husalarmer og håndværkerfradrag

Når du sikrer huset med en alarm fra Verisure, kan du få håndværkerfradrag for installationen. Du skal bare selv huske at angive det i din årsopgørelse. Fradraget er på 4.800 kr., så det er i hvert fald også værd at tage med.

Derudover giver mange forsikringsselskaber rabat på indboforsikringen til de kunder, der sikrer huset med en alarm. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre, hvor meget du kan spare.

Skulle du mod alle odds være uheldig og blive udsat for indbrud, selvom du har en Verisure løsning, giver vi et økonomisk bidrag til din forsikring. Vi dækker nemlig op til 3.000 kr. af selrisikoen på din indboforsikring.

Få tilbud på HUSALARM

Ønsker du et tilbud på alarm til huset? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x