true
Verisure Verisure
Menu
Verisure hjemmealarm

Markedets bedste hjemmealarm

bedste hjemmealarm
Vidste du, at Danmark er et af de lande i Europa, hvor risikoen for indbrud er størst? Hver dag begås der i gennemsnit fire indbrud i timen her i landet.
En hjemmealarm fra Verisure forebygger indbrud og skaber tryghed for dig og din familie.

Bliv totalsikret med en hjemmealarm fra Verisure

Verisure er Nordens største alarmudbyder og tilbyder dig nogle af de bedste hjemmealarmer, der findes på markedet. Hjemmealarmerne har en enorm præventiv effekt og nedsætter derfor risikoen for indbrud markant. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, alarmeres alarmcentralen øjeblikkeligt og sender vagt og politi afhængigt af situationen.

Alle Verisures hjemmealarmer indeholder GSM, hvilket betyder, at alle dele af alarmsystemet kan kommunikere med hinanden og vagtcentralen. GSM er den sikreste løsning, fordi tyven ikke kan frakoble alarmen ved f.eks. at klippe telefonledningen over.

» Se Verisure alarmsystemer her

Hvilken hjemmealarm skal jeg vælge?

Alle hjem er forskellige, og din hjemmealarm skal passe til netop din families behov.

Verisures alarmsystemer er skræddersyede løsninger, der tilpasses til dit hjem. Når du køber hjemmealarm hos os, sørger vi for den fulde installation og vedligeholdelse, så systemet virker 100% til enhver tid.

Test hvilken hjemmealarm, der passer bedst til dit hjem.

Beregn din pris på hjemmealarm her:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure hjemmealarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid.

Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80205050 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

hjemmealarm