true
Verisure alarmer
Menu

Hvad er en GSM-alarm?

GSM står for Global System for Mobile Communications og er den mest udbredte form for telefoni. En GSM-alarm opererer derfor med en trådløs forbindelse, som sikrer kommunikationen mellem dig og vagtcentralen via mobilnettet. Det er også takket være GSM-netværket, at du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig. GSM-systemet er inkluderet i alle Verisures alarmsystemer.

Alarmsystemer, som kommunikerer via internetforbindelse eller fastnettelefonlinje, kan nemt saboteres og er oftest en dyr fornøjelse. En GSM-alarm er derimod en enkel og sikker løsning, som ikke kan frakobles ved for eksempel at klippe en telefonledning. Dit hjem er dermed totalsikret med en GSM-alarm!

Nemmere med en GSM-alarm

Ved brug af en Verisure GSM-alarm vil du opleve, at livet bliver lidt nemmere og mere bekvemt, da dit GSM-system kommunikerer med vagtcentralen via mobilnettet. Skulle en tyv bryde ind i dit hjem, får vagtcentralen besked med det samme og sender vagt, alarmerer politiet og orienterer dig og eventuelle øvrige kontaktpersoner, så du og f.eks. din nabo får mulighed for at reagere med det samme.

Hos Verisure inkluderes GSM- og bredbåndsforbindelse til vagtcentral i alle alarmer. Ikke nok med at GSM-systemet er sikkert, enkelt og nemt – vi tilbyder også alarmstyring via din Verisure app. I din Verisure app kan du til- og frakoble alarmen, uanset hvor du er.

Find den rigtige GSM-alarm

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

Vis mig min alarm

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid. Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80 20 50 50 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste

Kampagnetilbud: Med rabatkoden får du en vandalarm til 0 kr. i oprettelse (normalpris 995 kr.) (abonnement 20 kr./måned tilkommer) og en ekstra gratis SmartKey. Tilbuddet gælder 10-23/12 og er betinget af køb af en ny alarm. Prisen på alarmen afhænger af hjemmets størrelse samt antal vinduer og døre.

Vælg et svar