true

Hvad er en GSM-alarm?

GSM står for Global System for Mobile Communications og er den mest udbredte form for telefoni. En GSM-alarm opererer derfor med en trådløs forbindelse, som sikrer kommunikationen mellem dig og vagtcentralen via mobilnettet. Det er også takket være GSM-netværket, at du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig. GSM-systemet er inkluderet i alle Verisures alarmsystemer.

Alarmsystemer, som kommunikerer via internetforbindelse eller fastnettelefonlinje, kan nemt saboteres og er oftest en dyr fornøjelse. En GSM-alarm er derimod en enkel og sikker løsning, som ikke kan frakobles ved for eksempel at klippe en telefonledning. Dit hjem er dermed totalsikret med en GSM-alarm!

Nemmere med en GSM-alarm

Ved brug af en Verisure GSM-alarm vil du opleve, at livet bliver lidt nemmere og mere bekvemt, da dit GSM-system kommunikerer med vagtcentralen via mobilnettet. Skulle en tyv bryde ind i dit hjem, får vagtcentralen besked med det samme og sender vagt, alarmerer politiet og orienterer dig og eventuelle øvrige kontaktpersoner, så du og f.eks. din nabo får mulighed for at reagere med det samme.

Hos Verisure inkluderes GSM- og bredbåndsforbindelse til vagtcentral i alle alarmer. Ikke nok med at GSM-systemet er sikkert, enkelt og nemt – vi tilbyder også alarmstyring via din Verisure app. I din Verisure app kan du til- og frakoble alarmen, uanset hvor du er.

FIND DIN GSM-alarm HER:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure GSM-alarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar, er det ikke altid er muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

GSM-alarm