true

Få kontrol over dit hjem med en GSM-alarm

I gamle dage benyttede man fastnetforbindelser til at håndtere kommunikationen mellem et alarmsystem og vagtcentralen.

Det gør man ikke mere. I dag er anvendes hovedsagligt GSM-alarmer.

Hvad er en GSM-alarm?

GSM står for Global System for Mobile Communications, og du kender sandsynligvis begrebet fra mobiltelefoni. Ligesom mobiltelefoner indeholder en GSM-alarm et simkort, som gør det muligt for alarmsystemet at kommunikere trådløst og direkte med både dig og vagtcentralen.

Det gør GSM-alarmsystemer til en enkel og sikker løsning, da de således ikke omfatter telefonledninger, som en indbrudstyv nemt kan klippe over.

Alle Verisures alarmer indeholder GSM-teknologi. Udover GSM-forbindelsen forbindes alarmen også via bredbånd til vagtcentralen. Det gør, at du altid kan være sikker på en stabil og sikker forbindelse. Hvis der er udsving på den ene, overtages kommunikationen af den anden forbindelse.

Du skal ikke bekymre dig om at købe simkort til din GSM-alarm. Det medfølger som standard.

Styreenheden i GSM-alarmen (VBox’en) kommunikerer direkte med alarmsystemets komponenter lokalt i dit hjem ved hjælp af trådløst wifi. Det betyder, at du bortset fra ledningen til VBox’ens strømforsyning helt slipper for ledninger i din GSM-alarm, da alle øvrige komponenter er batteridrevne. Og du skal ikke bekymre dig om, at komponenterne løber tør for batteri. Udover at overvåge alarmer fra dit hjem, overvåger vores alarmoperatører på vagtcentralen også batteristatus for dit system og giver dig besked i god tid, når det er tid til at få skiftet batterier.

Hvad får jeg med en GSM-alarm?

Med Verisures GSM-alarmer får du en alarm med abonnement, som overvåges af en politigodkendt kontrolcentral, som er bemandet af professionelle alarmoperatører døgnet rundt. Skulle alarmen gå, uanset om det er i tilfælde af indbrud eller brand, danner alarmoperatøren sig lynhurtigt et overblik over situationen og sender en vagt og alarmerer politiet og/eller brandvæsnet afhængigt af situationen.

Alarmoperatørens værktøjer til håndtering af alarmen er de signaler, billeder og lyd, han modtager fra GSM-alarmens komponenter.

Systemets vibrationssensorer, der monteres på døre og vinduer, udløser alarmen, hvis de registrerer bevægelser. Det kan f.eks. være, hvis nogen forsøger at bryde ind med et brækjern, eller trykker hårdt på vinduet. Det vil sige, at sirenen i hjemmet går i gang, og vagtcentralen modtager et signal om indbrudsforsøg, allerede inden tyven kommer indenfor.

Vælger tyven at trodse den udløste alarm og fortsætte ind alligevel, vil GSM-alarmens kameraer tage billeder af ham. Billederne overføres straks via en sikker forbindelse til vagtcentralen, hvor alarmoperatøren kan verificere, at der er tale om et reelt indbrud og ikke bare en fejlalarm, hvilket giver ham mulighed for at alarmere politiet.

Via GSM-systemets VoiceBox kan alarmoperatøren tale direkte med personerne i hjemmet. I tilfælde af indbrud er det f.eks. en fordel at kunne stresse tyven ved at informere om, at der er taget billeder af ham, og at vagt og politi er på vej. I tilfælde af brand kan det have afgørende betydning, at alarmoperatøren kan guide og berolige dig og familien, så I kommer bedst muligt i sikkerhed. Er nogen kommet til skade i branden, er det også værdifuld information for brandvæsenet at vide, allerede inden de ankommer til adressen, så de bedst muligt kan forberede indsatsen.

Nemmere med en GSM-alarm

Du vil opdage, at hverdagen først og fremmest kommer til at føles mere tryg og sikker med en GSM-alarm i hjemmet. Derudover vil du opleve, at alting også bliver lidt nemmere og lidt mere bekvemt, når du selv kan kommunikere med din alarm via GSM og wifi.

Via Verisure app kan du bl.a. slå alarmen til og fra, uanset hvor du befinder dig. Du kan holde øje med, hvem der kommer og går i dit hjem, du kan overvåge indeklimaet i form af temperatur og luftfugtighed, du kan tænde og slukke lys, der er tilkoblet SmartPlugs, selv når du er på farten, og meget mere.

I appen kan du også indstille ”Ferieperiode”. Når du angiver en ferieperiode, får alarmoperatørerne besked om, at du er bortrejst, så de i tilfælde af alarm ringer til en anden kontaktperson, som du selv vælger, så du ikke bliver forstyrret i ferien. Det er en fordel at vælge f.eks. naboen som kontaktperson i ferien, da de for det meste hurtigt kan reagere hurtigt og komme til dit hjem og møde vagten.

Ønsker du tilbud på GSM-alarm?

Ring til os på 80205050 for at få et tilbud på alarm med GSM-styring til dit hjem.

Du kan også indtaste dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.

I'm interrested, book now

Verisures GSM-alarmer

Hos Verisure tilpasser vi GSM-alarmsystemet specifikt til dit hjem, så du opnår den højeste grad af sikkerhed og tryghed. Vi tager dog som regel udgangspunkt i en af nedenstående pakker, som vi så udbygger i forhold til dine behov og ønsker:

VERISURE HOME

Verisure Home alarmsystem

Denne GSM-alarm består af:

VERISURE HOME PLUS

Verisure Home Plus alarmsystem

Denne GSM-alarm består af:

VERISURE HOME TOTAL

Verisure Home Total alarmsystem

Denne GSM-alarm består af:

FIND DIN GSM-alarm HER:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure GSM-alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

GSM-alarm