true

Det smarte hjem

Hvad er et smart hjem? "Det smarte hjem" vil sige, at du har en række teknologiske produkter i dit hjem, der er forbundet på et sammenhængende netværk. I det smarte hjem kan du således bl.a. automatisere produkternes funktioner og få dem til at reagere i forhold til hinanden. Med det smarte hjem kan du også opnå en mere intelligent og energirigtig styring af hjemmet.

Verisure tilbyder en lang række produkter til det smarte hjem. Her på siden kan du finde artikler, der beskriver fordelene ved et smart hjem. Det kan være smarte funktioner, der gør hverdagen nemmere, men det kan også være historier om, hvordan et smart hjem faktisk også kan være med til at redde menneskeliv.

ANDRE KATEGORIER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Det smarte hjem

Få et smartere hjem

Der findes mange produkter, der kan gøre dit hjem smartere. I et smart hjem får du f.eks. automatisk styring af bl.a. elektronik og belysning.

» Læs artiklen

Indeklimaet er vigtigt

Indeklimaet er rigtig vigtigt for både hjemmets og dit helbred. Læs mere om her, hvordan du med en alarmløsning til det smarte hjem også kan holde øje med dit indeklima.

» Læs artiklen

Det intelligente tænd og sluk-ur

I det mørke halvår bliver dagene kortere og mere mørke. Og især på de tid af året er nogle mennesker særligt aktive - nemlig indbrudstyvene. Det betyder, at du er nødt til at være ekstra opmærksom på at indbrudssikre dit smarte hjem.

» Læs artiklen