true
Verisure Verisure
Menu

Billig alarm

bedste billige alarm

Billig alarm med overvågning til huset

 

Mangler du en billig alarm til hjemmet, der kan holde tyvene ude? Så er du kommet til det rette sted. Verisure tilbyder en lang række løsninger til forskellige alarmsystemer til hjemmet.

Vi er Nordens største alarmselskab og har nogle af markedet bedste alarmløsninger til huset.

Billig alarm

Find pris på billig alarm:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid.

Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80205050 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

få billig alarm

Billige alarmer i høj kvalitet

Verisures alarmsystemer er meget konkurrencedygtige, når man sammenligner dem med andre alarmsystemer med samme høje kvalitet og sikkerhedsniveau. Vores alarmer er med abonnement, hvilket betyder at de er tilkoblet en alarmcentral. Det betyder, at de har et langt højere sikkerhedsniveau end alarmer uden abonnement. Alarmer uden abonnement er billigere, men også langt mindre sikre.

 

Hos Verisure får du det højeste niveau af sikkerhed – og stadigvæk til en billig pris. Men selvom vores alarmer er billige i forhold til kvaliteten og standarden, mener vi faktisk ikke, at prisen er det vigtigste. Det er kvalitet og funktionalitet, der bør vægte tungest i dit valg af alarm, så du trygt og sikkert kan forlade dit hjem. At Verisures alarmer også er konkurrencedygtige er blot en ekstra fordel.

 

Verisure tilbyder markedets bedste privatalarmer (også kaldet tyverialarmer eller husalarmer) med overvågning og GSM til billige priser. Vi har et stort udvalg af forskellige alarmsystemer, da der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan øge sikkerheden i hjemmet - det hele handler om dine behov og din bolig. Selvom vi udbyder vores alarmer til lave priser, så kan du være sikker på, at vi ikke går ned på kvaliteten, når det handler om at beskytte dit hus mod ubudne gæster og tyverier. For os handler det om at være de bedste på markedet og om at beskytte dig og din bolig bedst muligt.

Verisure billig alarm

Mangler du en billig alarm?

Søger du en billig alarm til hjemmet, der samtidig er af den højeste kvalitet og indeholder den nyeste teknologi på markedet?

 

Så finder du med sikkerhed en alarm, der matcher dine behov, hos Verisure. I vores brede sortiment findes der helt sikkert en, der passer til dit hjem og din familie. Når du køber alarmer hos Verisure, sørger vi for den fulde installation, og vi sikrer, at det hele virker, inden vi tager afsted igen.

 

Prøv vores gratis alarmtest - så finder vi den løsning, der passer til dig og dit hjem.