true
Verisure alarmer
Menu

Billig alarm

bedste billige alarm

Billig alarm med overvågning til huset

 

Mangler du en billig alarm til hjemmet, der kan holde tyvene ude? Så er du kommet til det rette sted. Verisure tilbyder en lang række løsninger til forskellige alarmsystemer til hjemmet.

Vi er Nordens største alarmselskab og har nogle af markedet bedste alarmløsninger til huset.

Billig alarm

Find billig alarm her

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

Vis mig min alarm

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid. Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80 20 50 50 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste

Kampagnetilbud: Med rabatkoden får du en vandalarm til 0 kr. i oprettelse (normalpris 995 kr.) (abonnement 20 kr./måned tilkommer) og en ekstra gratis SmartKey. Tilbuddet gælder 10-23/12 og er betinget af køb af en ny alarm. Prisen på alarmen afhænger af hjemmets størrelse samt antal vinduer og døre.

Vælg et svar

Billige alarmer i høj kvalitet

Verisures alarmsystemer er meget konkurrencedygtige, når man sammenligner dem med andre alarmsystemer med samme høje kvalitet og sikkerhedsniveau. Vores alarmer er med abonnement, hvilket betyder at de er tilkoblet en alarmcentral. Det betyder, at de har et langt højere sikkerhedsniveau end alarmer uden abonnement. Alarmer uden abonnement er billigere, men også langt mindre sikre.

 

Hos Verisure får du det højeste niveau af sikkerhed – og stadigvæk til en billig pris. Men selvom vores alarmer er billige i forhold til kvaliteten og standarden, mener vi faktisk ikke, at prisen er det vigtigste. Det er kvalitet og funktionalitet, der bør vægte tungest i dit valg af alarm, så du trygt og sikkert kan forlade dit hjem. At Verisures alarmer også er konkurrencedygtige er blot en ekstra fordel.

 

Verisure tilbyder markedets bedste privatalarmer (også kaldet tyverialarmer eller husalarmer) med overvågning og GSM til billige priser. Vi har et stort udvalg af forskellige alarmsystemer, da der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan øge sikkerheden i hjemmet - det hele handler om dine behov og din bolig. Selvom vi udbyder vores alarmer til lave priser, så kan du være sikker på, at vi ikke går ned på kvaliteten, når det handler om at beskytte dit hus mod ubudne gæster og tyverier. For os handler det om at være de bedste på markedet og om at beskytte dig og din bolig bedst muligt.

Verisure billig alarm

Mangler du en billig alarm?

Søger du en billig alarm til hjemmet, der samtidig er af den højeste kvalitet og indeholder den nyeste teknologi på markedet?

 

Så finder du med sikkerhed en alarm, der matcher dine behov, hos Verisure. I vores brede sortiment findes der helt sikkert en, der passer til dit hjem og din familie. Når du køber alarmer hos Verisure, sørger vi for den fulde installation, og vi sikrer, at det hele virker, inden vi tager afsted igen.

 

Prøv vores gratis alarmtest - så finder vi den løsning, der passer til dig og dit hjem.