true

Undgå, at børnene kommer hjem til et indbrud

Indbrud sker ofte i dagtimerne. Om dagen står hjemmet nemlig ofte tomt i flere timer, og tyven har derfor god tid og ro til sit arbejde.

Nu hvor sommerferien er ovre for de flestes vedkommende, og børnene er startet i skole igen, er det oftest børnene, der kommer først hjem om eftermiddagen. Og derved bliver de også de første til at opdage, hvis hjemmet er blevet udsat for indbrud i løbet af dagen. Eller i værste fald stå ansigt til ansigt med en tyv, der er i gang med at tømme hjemmet.

Indbrud kan være en rigtig voldsom oplevelse. Især hvis man ikke er så gammel, og hvis man ovenikøbet kommer alene hjem til det.

Børnene kommer hjem til indbrud

Med overvågede alarmer skal børnene aldrig konfronteres med et indbrud. For det første falder risikoen for i det hele taget at blive udsat for indbrud med 73 %. Og skulle en indbrudstyv alligevel trodse alarmen, opdager Verisures politigodkendte kontrolcentral det med det samme og sender en vagt, alarmerer politiet og giver kontaktpersonerne besked. Dermed er det dem, og ikke barnet, der kommer først frem til dit hjem, hvis der skulle være ubudne gæster på spil.

Hvor godt kender dit barn jeres alarmsystem?

Fik du brugt noget af ferien på at instruere børnene i at bruge jeres alarmsystem? Det behøver ikke være en komplet gennemgang, men det er vigtigt, at dine børn føler sig trygge og fortrolige ved alarmsystemet. Kan de slå alarmen til og fra, og ved de, hvad de skal sige til alarmoperatøren over VoiceBoxen, hvis de får aktiveret alarmen ved et uheld?

Lær dit barn at slå alarmen til og fra

Det er nemt for dit barn at bruge alarmsystemet med både Starkeys og koder. Med en personlig Starkey til hvert familiemedlem er det nemt at slå alarmen til og fra, når I kommer og går.

Det er også vigtigt at tale med dit barn om skalsikring og forklare, at de ikke må åbne døre eller vinduer, når skalsikringen er slået til, da det aktiverer alarmen.

FÅ 3 MÅNEDERS GRATIS ABONNEMENT

gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 3 måneders gratis abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

RELATEREDE ARTIKLER

KATEGORIER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Har du nogle gode tips, du gerne vil dele?

Send os dit gode råd via vores Facebook-side, på mail til market@verisure.com eller via nedenstående formular. De bedste tips publiceres her på siden.