true

Verisure Danmark udpeger ny finansdirektør

Verisure A/S har udnævnt Peer Nicki Lausen som ny finansdirektør og medlem af bestyrelsen. Han kommer fra TDC, hvor han har fungeret som SVP og CFO i TDC Erhverv.

Før TDC var Peer Nicki Lausen hos Codan Forsikring i mere end otte år, hvor han endte i rollen som interim CFO. Han kommer således med stor viden og ekspertise inden for abonnementsbaserede tjenester, svarende til Verisures forretningsmodel fra sin tid hos både Codan og TDC.

"Det glæder mig, at vi har været i stand til at tiltrække en profil som Peer Nicki Lausen til Verisure. Efter at være blevet den største aktør på det danske marked for privatalarmer, er vi forpligtet til at fortsætte og fremskynde denne vækst i de kommende år. Jeg er overbevist om, at Peer Nicki Lausen er den rigtige person til den næste fase af vores vækstrejse", siger Rasmus Busk, adm. direktør hos Verisure.

I sine tidligere roller har Peer Nicki Lausen fået erfaring med at lede store og komplekse finansorganisationer. Hans kompetencer omfatter dyb forståelse for alle relevante discipliner såsom regnskab, controlling, business intelligence og M&A.

Nuværende finansdirektør for Verisure, Gry Cornelius Collignon, forlader Verisure efter fire års engagement i virksomheden. I løbet af sin tid hos Verisure har hun været en stor drivkraft med en afgørende rolle i flere vigtige strategiske projekter samt den hurtige vækst i både kunder og omsætning.

"I løbet af de sidste tre år har vi tredoblet vores omsætning og øget kundeloyaliteten væsentligt. Derudover har Gry Collignon stået for en gennemgribende professionalisering af vores finansorganisation samt været en væsentlig del af vigtige strategiske projekter som for eksempel købet af Falck Alarm i 2016. Jeg vil gerne takke hende for det store bidrag til Verisure", siger Rasmus Busk.

Peer Nicki Lausen overtager officielt sin nye rolle hos Verisure den 15. september 2018.

Peer Nicki Lausen

Peer Nicki Lausen

RELATEREDE ARTIKLER

KATEGORIER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik