true

Alarmnyheder

Hver dag er der masser af alarmnyheder i medierne. Alarmnyheder, der handler om indbrud, brand, overfald og mange andre ting. Det kan nogen gange være svært at navigere i nyhedsstrømmen. 

Lad os skabe overblikket over alarmnyheder for dig. Her på siden kan du finde alarmnyheder, der vedrører Verisures produkter, services og kunder samt generelle nyheder om alarm. Med vores alarmnyheder kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for alarmbranchen.

ANDRE KATEGORIER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Nyheder om alarmer og produkter

Politiet med Verisure på arbejde

Verisure har et tæt samarbejde med politiet, og hver dag hjælper vi hinanden med at bekæmpe indbrud. Vi fokuserer meger på videndeling og indsigt i hinandens funktioner for løbende at forbedre og optimere samarbejdet. Derfor var politiet i maj med Verisures alarmoperatører og vagter på arbejde. Læs her, hvordan det gik.

» Læs artiklen

Verisure i DR Langt fra Borgen

DR-programmet ”Langt fra Borgen” satte torsdag den 4. maj 2017 fokus på, om strafferammen for at begå indbrud, mens der er nogen hjemme, skal strammes.

Programmet foregik bl.a. hos Erik, der havde besøg af Verisure for at få sikret sit hjem mod indbrud. Inden Erik fik en Verisure alarm, oplevede han nemlig selv at stå ansigt til ansigt med en indbrudstyv.

» Læs artiklen

Peer Nicki Lausen

Verisure A/S har udnævnt Peer Nicki Lausen som ny finansdirektør og medlem af bestyrelsen. Han kommer fra TDC, hvor han har fungeret som SVP og CFO i TDC Erhverv.

» Læs artiklen