true
Verisure alarmer
Menu

Find den rigtige alarm til dit hjem

- det tager kun et minut

Vil du hellere have gratis personlig rådgivning?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Eller ring til os på 80 20 50 50

Artikler om alarmer og tilbehør

Viden om indbrud, brand og alarm

Hos Verisure har vi et bredt udvalg af alarmer, til dig der gerne vil have et sikkert hjem. Vi har hjulpet folk med at beskytte deres hjem i 25 år. Vi gør en dyd ud af, at du får en god oplevelse som kunde hos os.

Men hvorfor få en alarm? Danmark er det mest indbrudsplagede land i Danmark med flest indbrud pr. indbygger, og mange danskere bekymrer sig dagligt om risikoen for at blive udsat for indbrud. En alarm er med til at skabe tryghed og sikkerhed. 

Men et alarmsystem beskytter ikke kun mod indbrud. Med en overvåget brandalarm er der også altid nogen, der opdager, hvis der opstår brand i dit hjem, og tilkader brandvæsenet. Uanset om du er ude eller hjemme.

Verisure har den korteste responstid i markedet for alarmer. Fra alarmen går, går der i gennemsnit 20-25 sekunder, og så er vagten på vej og politiet/brandvæsenet er alarmeret.

Guide til alarmer

At beskytte sit hjem og sin familie med et alarmsystem er en vigtig beslutning. Og der er mange udbydere af privatalarmer på markedet. Derfor er rigtig vigtigt at undersøge markedet grundigt.

På disse sider guider vi grundigt gennem alarmmarkedet.

Find den rigtige alarmløsning

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

Vis mig min alarm

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid. Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80 20 50 50 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

No information available

Verisure artikler

BESTIL TILBUD

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x