true
Verisure alarmer
Menu

En Verisure alarm nedsætter risikoen for indbrud med 73 %

I februar 2018 igangsatte Verisure en undersøgelse, der skulle klarlægge, hvor stor betydning Verisures overvågede alarmsystemer har for indbrudsrisikoen i private hjem.

Resultatet var ret interessant: Med en overvåget alarm fra Verisure falder risikoen for at blive udsat for indbrud med 73 %.

Hvordan blev analysen udført?

Analysen bygger på både Verisures egne data om danske privatkunder samt data fra Danmarks Statistik og undersøgelser fra bl.a. Det Kriminalpræventive Råd.

Analysen er udført som en sammenligning af indbrudsrisikoen for husstande med en Verisure alarm i forhold til husstande, der ikke har en Verisure alarm. Sammenligningen er korrigeret for forskelle i risikogrupper, hvor der bl.a. er blevet taget højde for lokalområdet, boligtypen og husstandens indbrudshistorik.

Overvejer du at få alarm?

Vi fortæller dig gerne mere om vores alarmer, og hvordan de nedsætter risikoen for indbrud. Send os blot dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi dig op.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

Få en pris på et Verisure-system:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid.

Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80205050 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

alarm nedsætter risikoen