Verisure
Menu
Kontakt Verisure presseansvarlig

Presse

Vi ved meget om sikkerhed og smarte tjenester til det opkoblede hjem.

Har du medierelaterede spørgsmål?

Pressekontakt for Verisure Danmark

Jeppe Mieritz

E-mail: jeppe.mieritz@verisure.com

Mediearkiv

 

Klik her for at få adgang til billeder og logoer fra Verisure.

 

Billederne kan downloades og frit benyttes af pressen ved angivelse af Verisure som kilde. Al anden anvendelse, både kommerciel og ikke-kommerciel, kræver tilladelse fra Verisure.

Verisure mediearkiv

Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og spændende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig, for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Facebook