Verisure
Menu

Tilmelding til PBS Betalingsservice

PBS tilmelding Verisure alarm

Det er både en fordel for dig og for os, hvis du har tilmeldt din abonnementsfaktura til Betalingsservice.

 

Så hvis du ikke allerede er tilmeldt betalingsservice så gør det via linket herunder. Du skal bruge dit CPR-nummer, reg.- og kontonummer, kundenr. samt følgende oplysninger: PBS-nr.: 03276244 - Deb.grp.nr.: 00002

 

Husk, at du skal betale de regninger, du har modtaget inden tilmelding til Betalingsservice, som normalt.

Tilmeld dig Betalingsservice via linket herunder

Kender du nogen, der har brug for en Verisure alarm?

Hvis du henviser en ny kunde opnår du 3 måneders gratis abonnement på din egen privatalarm.

  • Som god og loyal kunde giver vi dig mulighed for at dele din tryghed med din familie og venner - ved at give dem et godt tilbud på en Verisure tyverialarm. Og samtidig får du 3 måneders gratis abonnement på din egen alarm, hvis den person, du henviser, ender med at købe en Verisure privatalarm.


Sådan kan du henvise...

Det er nemt at henvise en ny kunde. Du skal blot give os besked enten på tlf. 80 20 50 50 eller henvis via vores online formular, så klarer vi resten.


Klik her for at henvise en ny kunde.


Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt,
fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig, for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

Verisure på Facebook

Facebook