Verisure
Menu
Få din Verisure alarm med, når du flytter

Skal du flytte?

Vi sikrer, at din tryghed flytter med!

Verisure alarm flytning

Få din alarm med, når du flytter

Du kan let fortsætte sikringen af din bolig, når du flytter. Ring til os, og så finder vi en løsning, der passer til dit behov i din nye bolig.

70 24 73 60

Har du i en periode 2 boliger? Eller udlejer du din bolig?

Vi hjælper dig meget gerne med en fordelagtig løsning, hvis du i en periode har brug for sikring af flere boliger. Så behøver ingen af dine boliger være alene hjemme.

 

Ring til os – vi sidder klar ved telefonen på alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Jeg flytter, ring mig op!

Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt,
fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig, for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

Verisure på Facebook

Facebook