Verisure
Menu
Voicebox til Verisure alarm

VoiceBox - findes kun hos Verisure

Verisure alarm med Voicebox

Ved indbrud kan vi tale direkte til tyven

Direkte reaktion via VoiceBox

Voicebox stemmebox til Verisure alarm

Stemmeboks til din alarm

Hvis der sker noget, vil alarmoperatøren kontakte dig via VoiceBoxen og kan kommunikere med dig direkte på stedet og derefter hurtigt foretage den korrekte handling. Hvis du ikke svarer sender vi en vagt. Vores alarmoperatører er der for dig og din familie.

 

Det kan handle om at ringe til politiet eller brandvæsnet, hvis nogen i din bolig er kommet til skade eller er i fare. Hjælp til at finde den sikreste vej ud ved brand. Skræmme uvedkommende væk fra boligen. Eller trygt konstatere, at alt er, som det skal være hjemme hos dig. Uanset hvad, med vores nye og unikke VoiceBox, får du direkte kontakt og hurtig reaktion fra kontrolcentralen.

Ved du, hvilket system der vil være bedst til dig?

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem, der passer bedst til dit hjem

Sådan virker Verisures VoiceBox
00.40
Hvordan virker Verisure Voicebox?

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook