true
Verisure Verisure
Menu

Stemmeboks til din alarm

Den trådløse VoiceBox er en direkte kommunikationskanal mellem vores vagtcentral og dit hjem. Vi kan via stemmeboksen ringe op til dig i hjemmet uden brug af telefoner, og uanset hvor du befinder dig i hjemmet, kan du tale med os og høre os.

Hvis der sker noget, vil alarmoperatøren kontakte dig via VoiceBoxen for med det samme at få klarlagt, hvad der sker, og for at være ved din side. Hvis du ikke svarer sender vi en vagt. Vores alarmoperatører er der for dig og din familie.

Det kan handle om at ringe til politiet eller brandvæsnet, hvis nogen i din bolig er kommet til skade eller er i fare. Hjælp til at finde den sikreste vej ud ved brand. Skræmme uvedkommende væk fra boligen. Eller trygt konstatere, at alt er, som det skal være hjemme hos dig. Uanset hvad, med vores nye og unikke VoiceBox, får du direkte kontakt og hurtig reaktion fra kontrolcentralen.

VoiceBox'en måler ca. 5x15 cm og er trådløs, så du slipper for irriterende ledninger på væggen.

VoiceBox stemmeboks

VoiceBox - Kun hos Verisure!

Hør mere om vores VoiceBox

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores VoiceBox - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Beregn pris på system med VoiceBox:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure system med VoiceBox.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid.

Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80205050 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

VoiceBox