true
Verisure
Menu

Vinduessikring og dørsikring

Vinduessikring og dørsikring giver ekstra tryghed

Forestil dig at komme hjem til opbrudte vinduer eller døre, gennemrodede skuffer og manglende private ejendele. Desværre har op mod hver tredje dansker oplevet sådan et scenarie. Der sker i Danmark mere end 3 indbrud i timen. Med et godt alarmsystem med effektiv vinduessikring og dørsikring bliver dit hjem ikke det næste.

Find det rigtige system med vibrationsdetektor

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

Vis mig min alarm

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid. Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80 20 50 50 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste

Kampagnetilbud: Med rabatkoden på sidste side får du en røgalarm til 0 kr. i oprettelse (normalpris 995 kr.) (abonnement 15 kr./måned tilkommer). Tilbuddet gælder 19/11-2/12 og er betinget af køb af en ny alarm. Prisen på alarmen afhænger af hjemmets størrelse samt antal vinduer og døre.

Vælg et svar

Åbningskontakt med vibrationsdetektor giver den bedste vinduessikring og dørsikring

vibrationsdetektor til vinduessikring og dørsikring

Dørsikring og vinduessikring er et af de mest effektive midler, når man vil undgå indbrud. Men man skal se sig for, når man vælger tyverisikring til hjemmet, for tit kan tyven komme uden om sikringen ved blot at smadre et vindue.

Med Verisures nye, trådløse åbningskontakt med vibrationsdetektor får du den bedste tyverisikring af døre og vinduer. Vibrationsdetektoren registrerer med det samme, hvis nogen påfører kraft på vinduet eller døren og forsøger at bryde ind i dit hjem. Tyven opdages altså allerede inden, han kommer indenfor, og derfor kan Verisure reagere hurtigere end nogen anden.

Vibrationsdetektoren indgår som standard i Verisures alarmsystemer. Vibrationsdetektorerne er trådløse, så du slipper for ledninger.

Læs mere om vores alarmsystemer »

Den mest effektive sikring af døre og vinduer

Som de eneste på markedet tilbyder Verisure den mest effektive vinduessikring og dørsikring til dit hjem med en unik, trådløs åbningskontakt med vibrationsdetektor.

Åbningskontakten med vibrationsdetektor aktiverer din alarm, allerede når nogen forsøger at åbne en dør eller et vindue f.eks. ved at fjerne listerne eller skubbe på ruden. Verisures vagtcentral advares derved tidligt om indbrudsforsøg, og vi kan derfor sende en vagt til stedet og alarmere politiet, allerede inden indbruddet sker.

Foruden at sende besked til vagtcentralen aktiverer vibrationsdetektoren også alarmsystemets sirene, så også indbrudstyven bliver advaret om, at han er opdaget, og at vagt og politi er på vej. Det får de fleste indbrudstyve til at opgive arbejdet, for ingen ønsker at blive opdaget. Et alarmsystem med vibrationsdetektor mindsker risikoen for indbrud markant, samtidig med at det også begrænser beskadigelsen af dit hjem og udgifterne forbundet med et indbrud.

Udover at du får unik vinduessikring og dørsikring til dit hjem, fungerer åbningskontakten med vibrationsdetektor naturligvis også som en traditionel åbningskontakt, der registrerer, hvis en dør eller et vindue åbnes. Åbningskontakten med vibrationsdetektor fungerer også, når dit Verisure alarmsystem kun er deltilkoblet. På den måde opdager vi også indbrudsforsøg, mens du er hjemme.

Ligesom resten af alarmsystemet tilpasses også vibrationsdetektoren til lige netop dit hjem. Hvis du f.eks. bor et sted, hvor dit hjem er udsat for kraftig blæst, kan vibrationsdetektoren indstilles til at tage højde for det.
Åbningskontaktens design blender fint ind i vindues- og dørrammer. Du får altså tyverisikring af vinduer og døre med et simpelt og neutralt look.

Hør mere om vores vibrationsdetektor

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores vibrationsdetektorer - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Vinduessikring og dørsikring

Vinduer, havedøre og låse er husets svageste punkter

Indbrudstyve vil typisk forsøge sig med at bryde vinduer eller døre op for at få adgang til dit hjem. Kan vinduesrammen løftes af? Er nogle dør- eller vindueskarme lige til at brække op med et koben? Kan låsen nemt brydes op? Eller måske kan terrassedøren løftes af hængslet?

Du kan gøre det sværere for tyven at bryde ind ved at tyverisikre dine vinduer og døre.

Vinduessikring

Den mest almindelige måde, indbrudstyve bryder ind gennem vinduer på, er ved at fjerne ruden, bryde og åbne rammen og bore vinduets træramme ud eller knuse ruden. Du kan gøre det svært for tyven at få adgang til hjemmet gennem vinduet ved at sætte sikkerhedsbeslag på alle vinduer.

Sørg for, at alle vinduer er tyverisikret – især dem, der er nemme at komme til. Kældervinduer er særligt udsatte, fordi de er lettilgængelige, og fordi tyven her typisk kan arbejde i skjul. På kældervinduer kan du derfor supplere din vinduessikring med tremmer.

Dørsikring

Den vigtigste dørsikring er at have en god lås. Dine yderdøre kan du sikre med f.eks. dobbeltlåse eller SmartLocks elektroniske dørlåse.

En god lås nytter dog ikke noget, hvis døren er lige til at bryde op. Det må ikke være nemt for tyven at brække døren op, ødelægge hængslerne eller vippe den af hængslerne. Sørg for, at din dør har stålkarm og indvendige hængsler. Du kan også benytte dørnokker.

Et alarmsystem er den bedste sikring af hjemmet

Dørsikring og vinduessikring er desværre ikke altid nok til at undgå indbrud. Man kan tyverisikre vinduer og døre nok så grundigt, men man kan ikke få vinduer, som ikke kan smadres.

Den eneste sikre løsning er derfor at supplere tyverisikringen med et alarmsystem med trådløse dør- og vinduesmagneter med vibrationsdetektor, som registrerer, hvis nogen forsøger at åbne en dør eller et vindue, samt bevægelsessensorer, som registrerer, hvis nogen kravler ind af et knust vindue. Alarmsystemet kontakter øjeblikkeligt vagtcentralen, som sender vagt og alarmerer politiet, så tyven kan stoppes. Jo før tyven opdages, jo før kan vi reagere.

Desuden har alarmsystemer en stor præventiv effekt, da tyvene godt ved, at der ikke går lang tid fra, at alarmen sætter i gang, til alarmcentralens vagter og politiet når frem.

Verisure har over 25 års erfaring med alarmer og vores brede sortiment af alarm-løsninger kan med sikkerhed opfylde de krav, du har. Du får en skræddersyet løsning, der passer til netop dit hjem.