Verisure
Menu
Åbningskontakt med vibrationsdetektor

Opdager indbruddet,

 

inden det sker

Vibrationsdetektor til skalsikring

Derfor kan Verisure reagere så hurtigt


Hør mere om sikring med vibrationsdetektorer

Klik på knappen og indtast dit telefonnummer. Så kontakter vi dig inden for kort tid.

LAD MIg høre mere

Vinduessikring og dørsikring

Vinduessikring og dørsikring giver dig og din familie ekstra tryghed

 

Forestil dig at komme hjem til opbrudte vinduer eller døre, gennemrodede skuffer og manglende private ejendele. Desværre har op mod hver tredje dansker oplevet sådan et scenarie. Der sker i Danmark mere end 3 indbrud i timen. Med et godt alarmsystem med effektiv vinduessikring og dørsikring bliver dit hjem ikke det næste.

 

Hvilket alarmsystem passer bedst til dit hjem?

Prøv vores gratis test og se, hvordan du bedst sikrer dit hjem.

Sikring af døre og vinduer med vibrationsdetektor

Nyhed! Kun hos Verisure!

Åbningskontakt med vibrationsdetektor

- giver den bedste vinduessikring og dørsikring

Dørsikring og vinduessikring er et af de mest effektive midler, når man vil undgå indbrud. Men man skal se sig for, når man vælger tyverisikring til hjemmet, for tit kan tyven komme uden om sikringen ved blot at smadre et vindue.

Med Verisures nye åbningskontakt med vibrationsdetektor får du den bedste tyverisikring af døre og vinduer. Vibrationsdetektoren registrerer med det samme, hvis nogen påfører kraft på vinduet eller døren og forsøger at bryde ind i dit hjem. Tyven opdages altså allerede inden, han kommer indenfor, og derfor kan Verisure reagere hurtigere end nogen anden.

Vibrationsdetektoren indgår som standard i Verisures alarmsystemer.

Den mest effektive tyverisikring af døre og vinduer

Som de eneste på markedet tilbyder Verisure den mest effektive vinduessikring og dørsikring til dit hjem med en unik åbningskontakt med vibrationsdetektor.

Åbningskontakten med vibrationsdetektor aktiverer din alarm, allerede når nogen forsøger at åbne en dør eller et vindue f.eks. ved at fjerne listerne eller skubbe på ruden. Verisures vagtcentral advares derved tidligt om indbrudsforsøg, og vi kan derfor sende en vagt til stedet og alarmere politiet, allerede inden indbruddet sker.

Foruden at sende besked til vagtcentralen aktiverer vibrationsdetektoren også alarmsystemets sirene, så også indbrudstyven bliver advaret om, at han er opdaget, og at vagt og politi er på vej. Det får de fleste indbrudstyve til at opgive arbejdet, for ingen ønsker at blive opdaget. Et alarmsystem med vibrationsdetektor mindsker risikoen for indbrud markant, samtidig med at det også begrænser beskadigelsen af dit hjem og udgifterne forbundet med et indbrud.

Udover at du får unik vinduessikring og dørsikring til dit hjem, fungerer åbningskontakten med vibrationsdetektor naturligvis også som en traditionel åbningskontakt, der registrerer, hvis en dør eller et vindue åbnes. Åbningskontakten med vibrationsdetektor fungerer også, når dit Verisure alarmsystem kun er deltilkoblet. På den måde opdager vi også indbrudsforsøg, mens du er hjemme.

Ligesom resten af alarmsystemet tilpasses også vibrationsdetektoren til lige netop dit hjem. Hvis du f.eks. bor et sted, hvor dit hjem er udsat for kraftig blæst, kan vibrationsdetektoren indstilles til at tage højde for det.
Åbningskontaktens design blender fint ind i vindues- og dørrammer. Du får altså tyverisikring af vinduer og døre med et simpelt og neutralt look.

Vinduessikring og dørsikring

Vinduer, havedøre og låse er husets svageste punkter

Indbrudstyve vil typisk forsøge sig med at bryde vinduer eller døre op for at få adgang til dit hjem. Kan vinduesrammen løftes af? Er nogle dør- eller vindueskarme lige til at brække op med et koben? Kan låsen nemt brydes op? Eller måske kan terrassedøren løftes af hængslet?

Du kan gøre det sværere for tyven at bryde ind ved at tyverisikre dine vinduer og døre.

Vinduessikring

Den mest almindelige måde, indbrudstyve bryder ind gennem vinduer på, er ved at fjerne ruden, bryde og åbne rammen og bore vinduets træramme ud eller knuse ruden. Du kan gøre det svært for tyven at få adgang til hjemmet gennem vinduet ved at sætte sikkerhedsbeslag på alle vinduer.

Sørg for, at alle vinduer er tyverisikret – især dem, der er nemme at komme til. Kældervinduer er særligt udsatte, fordi de er lettilgængelige, og fordi tyven her typisk kan arbejde i skjul. På kældervinduer kan du derfor supplere din vinduessikring med tremmer.

Dørsikring

Den vigtigste dørsikring er at have en god lås. Dine yderdøre kan du sikre med f.eks. dobbeltlåse eller SmartLocks.

En god lås nytter dog ikke noget, hvis døren er lige til at bryde op. Det må ikke være nemt for tyven at brække døren op, ødelægge hængslerne eller vippe den af hængslerne. Sørg for, at din dør har stålkarm og indvendige hængsler. Du kan også benytte dørnokker.

En god alarm opdager indbruddet, inden det sker

00.35

Hvad er en alarm med vibrationsdetektor?
Sikring af hjemmet med vibrationsdetektor

Et alarmsystem er den bedste sikring af hjemmet

Dørsikring og vinduessikring er desværre ikke altid nok til at undgå indbrud. Man kan tyverisikre vinduer og døre nok så grundigt, men man kan ikke få vinduer, som ikke kan smadres.

Den eneste sikre løsning er derfor at supplere tyverisikringen med et alarmsystem med dør- og vinduesmagneter med vibrationsdetektor, som registrerer, hvis nogen forsøger at åbne en dør eller et vindue, samt bevægelsessensorer, som registrerer, hvis nogen kravler ind af et knust vindue. Alarmsystemet kontakter øjeblikkeligt vagtcentralen, som sender vagt og alarmerer politiet, så tyven kan stoppes. Jo før tyven opdages, jo før kan vi reagere.

Desuden har alarmsystemer en stor præventiv effekt, da tyvene godt ved, at der ikke går lang tid fra, at alarmen sætter i gang, til alarmcentralens vagter og politiet når frem.

Verisure har over 25 års erfaring med alarmer og vores brede sortiment af alarm-løsninger kan med sikkerhed opfylde de krav, du har. Du får en skræddersyet løsning, der passer til netop dit hjem.

Indbrudssikring af hjemmet med vibrationsdetektor
Indbrudssikring af hjemmet med vibrationsdetektor

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook