Verisure
Menu
Verisure VBox

Altid på vagt for dig

Med Verisure VBox mister du aldrig forbindelsen til vores vagtcentral

VBox - Verisures alarmboks

VBox - Verisures alarmboks

Verisure VBox er hjernen og hjertet i dit alarmsystem og indgår som standard i alle vores alarmer. VBox'en er en centralenhed, der håndterer al kommunikation mellem komponenterne i dit system og mellem dit hjem og Verisures døgnbemandede kontrolcentral.

 

VBox’en opkobles både mobilt (GSM) og via bredbånd. På den måde er du sikker på altid at have en hurtig og stabil forbindelse, selvom enten mobildækningen eller netopkoblingen skulle svigte midlertidigt i dit område.

Når vi installerer VBox'en, bliver den tilsluttet en almindelig stikkontakt. I tilfælde af strømsvigt tager det indbyggede backupbatteri over. Verisure overvåger konstant batteriniveauet, og når batteriniveauet er lavt, tager vi kontakt til dig i god tid, så vi kan få aftalt et tidspunkt for udskiftning.

 

VBox’en er ikke så stor. Den måler ca. 20 cm i bredden og 10 cm i højden. Den bliver placeret centralt og skjult i dit hjem. Centralt, så den har forbindelse til alle alarmsystemets komponenter, og skjult, så indbrudstyven ikke finder den og destruerer den.

Hør mere om mulighederne med en Verisure-alarm

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Eller ring til os på 80 20 50 50.

Ring mig op OM PRIVATALARM

Verisure Vbox kommunikerer med Verisure app

Verisure app kommunikerer direkte med din VBox

Med Verisure app kan du overvåge og fjernstyre dit alarmsystem, uanset hvor du befinder dig. Al kommunikation mellem appen og VBox'en foregår i realtid, så du kan f.eks. slå alarmen til eller fra via mobilen på få sekunder. Det er praktisk, hvis du er kommet ud af døren og har glemt at aktivere alarmen.

Verisure appen er gratis at downloade.

Download Verisure app i App Store
Download Verisure app i Google play
Download Verisure app i Windows App Store

Smart teknologi til smarte hjem

Hos Verisure udvikler vi effektive sikkerhedsprodukter og -tjenester til det intelligente hjem. Altid med udgangspunkt i den nyeste teknologi, høje sikkerhedskrav og tidsløst design.

Vi videreudvikler konstant på vores komponenter, og der kommer hele tiden nye til. Det betyder, at Verisures alarmsystemer er fremtidssikret, så du altid kan udvide dit system med flere og nye komponenter.

 

Betjeningspanel til Verisure alarm med VBox

BetjeningspanelVibrationsdetektor til Verisure alarm med VBox

VibrationsdetektorAlarmskilt til Verisure alarm med VBox

AlarmskiltVerisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure App. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Verisure på Facebook