Verisure
Menu
Verisure vandalarm opdager lækager

Opdag vandlækager i tide

Vanddetektoren advarer dig med det samme

Få mere at vide om mulighederne med en Verisure alarm

Klik på knappen, udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring mig op om Verisure alarm

Undgå vandskader med en Verisure vandalarm

Med en vandalarm fra Verisure kan du opdage vandlæk i tide og undgå store bekymringer

En vandlæk kan snige sig ind og vokse ubemærket over lang tid. Hvis lækken ikke opdages hurtigt, kan den forårsage store skader i dit dyrebare hjem.

Med en vandalarm fra Verisure kan du opdage vandlæk i tide, og undgå en omfattende og måske langvarig renovering, hvor du og din familie i værste fald er nødt til at flytte ud i flere måneder.

 

Der findes visse risiko-områder, hvor læk ofte opstår:

 

- Opvaskemaskinen

- Køleskabet

- Vasken

- Varmtvandsbeholderen

- Kælderen

 

Uvisheden og de store konsekvenser ved vandlæk gør fugtskader til mange boligejeres værste mareridt.
Med en vandalarm fra Verisure bliver du advaret i tide, så du kan begrænse eller helt undgå kostbare renoveringer.

Hvordan skal dit smarte hjem være?

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem, der passer bedst til dit hjem

Kom nemt i gang

Fuld service på Verisure vandalarm

Installation og service

Alle hjem og familier er forskellige. Vi hjælper med rådgivning og design af et system, som passer til jeres behov.

 

Installationen planlægges og gennemføres af en professionel installatør, der også viser, hvor enkelt det er at indstille og håndtere dit alarmsystem. Systemet er koblet til vores kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, inklusive fri vagtudrykning. Det skal være enkelt og behageligt at være kunde hos os. Derfor er vi der for dig hele vejen.

Online styring af vandalarm

Indstil på Mine Sider

For at få det meste ud af dit system, skal du efter installationen aktivere Mine Sider - dit personlige kontrolpanel på nettet. Her indstiller og styrer du de fleste af systemets funktioner.

 

Opdater dine oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med dig, tilføj nye kontaktpersoner, eller tilføj StarKey nøglebrikker og andre produkter til dit system. Du kan også tilpasse alarmen til dine husdyr og foretage ferieindstillinger, så er dit system optimeret, når du er bortrejst.

Styr vanddetektor med Verisure app

Kontrol med Verisure app

Download Verisure app og få kontrol over dit system. Kontrollér, at alarmen er slået til. Styr belysningen i hjemmet. Aflæs temperaturen i fritidshuset.

 

Med Verisure app er det let at styre og holde øje med dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig. Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure app kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Verisure App kan hentes i App Store
Verisure App kan hentes i Google Play
Verisure App kan hentes i Windows Store
Ingen vandskaber med Verisure vandalarm

Vi giver dig direkte besked, hvis noget skulle ske

Med en vandalarm fra Verisure behøver du ikke længere at bekymre dig om besværlige vandskader. Din vandalarm bliver overvåget af vores kontrolcentral døgnet rundt, som kontakter dig direkte, hvis noget skulle ske. Du bliver advaret tidligt og kan begrænse eller helt undgå omfattende renoveringer. Derudover får du besked via mobilen, når vandalarmen går.

 

Vandalarmen kan kun købes som en del af et overvåget Verisure alarmsystem.

Verisure vandalarm i det intelligente hjem
Verisure vandalarm i det intelligente hjem

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook