Verisure
Menu
Verisure Smartcam overvågningskamera

Verisure SmartCam wifi overvågningskamera

Få mere at vide om mulighederne med en Verisure alarm

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring mig op om Verisure alarm

Med et SmartCam wifi overvågningskamera får du privat trådløs kameraovervågning via Verisures app

Det giver en ekstra tryghed at vide, hvad der foregår derhjemme, når man ikke selv er til stede.

Med et trådløst wifi overvågningskamera har du altid forbindelse til dit hjem via Verisures app, så du kan følge med i, hvad der sker.

Verisure Smartcam wifi overvågningskamera

Med et Verisure SmartCam wifi overvågningskamera kan du se, hvad der sker derhjemme

SmartCam er et lille og fleksibelt wifi overvågningskamera, som du selv styrer ved hjælp af din Verisure app. Du kan tage billeder med det trådløse overvågningskamera, når du vil, eller indstille dit SmartCam til at gøre det for dig, når den indbyggede bevægelsesdetektor registrerer bevægelse.

 

Placér dit SmartCam, så du kan holde et ekstra øje på hoveddøren og ubudne gæster. Eller hvorfor ikke placere dit overvågningskamera i stuen? Det kan være en tryghed at kunne se, at børnene har det godt, når de er kommet hjem fra skole, eller at hunden ikke laver unoder, når den er alene hjemme.

 

Med et wifi SmartCam får du 100% privat overvågning, da vagtcentralen ikke har adgang til overvågningskameraet.

Hvordan kan du gøre dit hjem smart?

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem med kameraovervågning, der passer bedst til dit hjem

Styr dit smartcam med Verisure app

Hold styr på dit wifi overvågningskamera med Verisure app

Med Verisure app’en installeret på din mobil får du privat kameraovervågning via dit SmartCam.

Hvis dit SmartCam registrer bevægelse og tager et billede, får du direkte besked på din mobil. Billederne er derefter let tilgængelige i din Verisure app eller på Mine Sider.

App Store
Google play
App Store

SmartCam til det opkoblede smarte hjem

Verisure Smartcam til det intelligente hjem
Verisure Smartcam til det intelligente hjem

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook