true

Overvågningskamera

Fordelene ved privat trådløs kameraovervågning

Et overvågningskamera giver dig en ekstra tryghed, når du ikke er hjemme, og du kan på en simpel måde få et overblik over dit hjem, når du ikke selv er til stede. Der findes mange typer af overvågningskameraer både til indendørs og udendørs brug.

Hos Verisure specialiserer vi os hovedsageligt i alarmsystemer til indendørs overvågning. Med et trådløst wi-fi-overvågningskamera slipper du for irriterende ledninger, og du har altid forbindelse til dit hjem via Verisures app, så du kan følge med i, hvad der sker, på din smartphone.

Hvordan gør jeg mit hjem smart med et overvågningkamera?

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem med kameraovervågning, der passer bedst til dit hjem.

Er du allerede kunde hos os, kan du købe et SmartCam til dit alarmsystem direkte i vores webshop.

Køb SmartCam i webshop

Hør mere om vores overvågningskamera

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores overvågningskamera - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Styr dit overvågningskamera med din smartphone – download vores app

Med Verisure-appen installeret på din mobil får du privat kameraovervågning via dit SmartCam. Hvis dit SmartCam registrer bevægelse og tager et billede, får du direkte besked på din mobil. Billederne er derefter let tilgængelige i din Verisure app eller på Mine Sider.

Overvågningskamera

SmartCam overvågningskamera

FIND system med overvågningskamera:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar, er det ikke altid er muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Overvågningskamera