true
Verisure
Menu

Røgalarmer med døgnovervågning

Serieforbundne og trådløse røgalarmer har en afgørende forskel

Røgalarmer med døgnovervågning

Hvad er en røgalarm og hvilke typer røgalarmer findes der?

En røgalarm opdager røg og er medhjælpende til at forbygge brand og kulilteforgiftning. Røgalarmen spiller uden sammenligning den største rolle, fordi den giver dig nogle ekstra minutter at handle i, inden branden når at gøre alvorlig skade og bliver livstruende. Der findes både røgalarmer med overvågning og røgalarmer uden overvågning. Det allervigtigste er naturligvis at have en røgalarm installeret i det hele taget. Dernæst kan man altid tage stilling til typen af røgalarmen.

Verisure røgalarm

Røgalarmer uden overvågning alarmerer kun i hjemmet, hvis der opstår røgudvikling. Hvorimod røgalarmer med overvågning sender også signal til en døgnbemandet vagtcentral, der via fotosensorer med det samme kan se brandens/røgens omfang og tilkalde brandvæsenet. En røgalarm med overvågning er derfor en kæmpe fordel, hvis der skulle opstå brand, mens du ikke er hjemme, eller hvis der opstår giftig røgudvikling, mens du sover.

Få Verisures brandinstrukser, så du er klar, hvis der opstår brand.

Hvad gør du, hvis røgalarmen går, fordi der er opstået brand? Ved du helt præcist, hvordan du skal forholde dig? Og ved børnene det? Prøv vores gratis test, og download vores guide med brandøvelse og brandinstrukser. Du får også svar på, hvilket system med røgalarmer, der passer bedst til dig.

Optisk eller serieforbundet røgalarm?

Udover at opfylde sit primære formål - nemlig at opdage røg - har Verisures røgalarmer en række ekstra smarte funktioner.

Alle Verisures røgalarmer er optiske og registrerer synlig røgdannelse i luften ved hjælp af infrarødt lys. De trådløse røgalarmer er desuden serieforbundne. Det betyder, at de ved registrering af røg aktiveres med både med sirene og stemmeadvarsel og samtidigt sender signal videre til de øvrige røgalarmer i systemet, som også aktiveres.

Røgalarmerne fra Verisure advarer med både sirene og stemmeadvarsler.

Stemmeadvarslerne giver først og fremmest besked om, hvilken røgalarm i hjemmet, der først er blevet aktiveret, så du med det samme ved, hvor branden er startet. Har du børn i hjemmet, er serieforbundne røgalarmer med stemmeadvarsler desuden en ekstra sikkerhed. Undersøgelser viser nemlig, at børn kan sove fra den rene sirenelyd. Det skyldes, at de fleste børn fra naturens side kun registrerer advarsler fra menneskestemmer. Verisures trådløse røgalarmer er tilkoblet vores vagtcentral via et unikt GSM-system. Hvis din røgalarm udløses, får du en besked med det samme, og vagtcentralen verificerer ved hjælp af fotosensorer, om der er røgudvikling eller brand.

Hvor mange røgalarmer bør jeg have i mit hjem?

Hos Verisure anbefaler vi, at du som et absolut minimum har en røgalarm pr. etage, men du bør faktisk have en i hvert rum. Serieforbundne røgalarmer er vigtige af især to årsager:

 • Med en serieforbundet trådløs røgalarm i hvert rum er du sikker på at høre alarmen, uanset hvor du befinder dig i hjemmet
 • Hvis du kun har en enkelt røgalarm, og der opstår brand/røgudvikling i et andet rum, kan der gå lang tid, før røgen når frem til røgalarmen, så den aktiveres – ikke mindst hvis dørene også er lukket.
Trådløse og serieforbundne røgalarmer

Røgalarmer kan forebygge dødsbrande

Omtrent 800.000 danske hjem mangler røgalarmer, og det afspejler sig faktisk også i dødstallene i brandstatistikkerne: Beredskabsstyrelsens opgørelser viser, at der er omkommet 1.499 mennesker som følge af brand i hjemmet i løbet af de sidste 20 år (se opgørelse her). Og ifølge Trygfondens tal er der i 85 % af tilfældene af dødsbrande ikke installeret en røgalarm! Mange af disse menneskeliv kunne altså være blevet reddet, hvis der havde været røgalarmer til at opdage branden i tide. Derfor bør alle hjem have mindst en røgalarm og allerhelst flere serieforbundne røgalarmer.

Hør Lone fortælle i videoen, hvordan det kunne være gået helt galt for hende, hvis hun ikke havde haft en overvåget røgalarm.

Find det rigtige system med røgalarm

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

Vis mig min alarm

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid. Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80 20 50 50 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste

Kampagnetilbud: Med rabatkoden på sidste side får du en røgalarm til 0 kr. i oprettelse (normalpris 995 kr.) (abonnement 15 kr./måned tilkommer). Tilbuddet gælder 19/11-2/12 og er betinget af køb af en ny alarm. Prisen på alarmen afhænger af hjemmets størrelse samt antal vinduer og døre.

Vælg et svar

Kan jeg købe Verisures røgalarmer i webshoppen?

Nej, det kan du ikke. For en røgalarm er til for at redde liv. Det er derfor af afgørende betydning, at røgalarmen reagerer i tide, og at den registrerer røgen, uanset hvor den kommer fra. Det stiller krav til opsætningen, og derfor vil det altid være en installatør fra Verisure, der kommer og installerer din røgalarm. På den måde er både du og vi garanteret, at alle røgalarmer er monteret korrekt og virker optimalt i nødstilfælde.

Se Verisures systemer med optiske røgalarmer:

(Bemærk, det er altid muligt at tilvælge flere trådløse røgalarmer til systemet.)

VERISURE HOME

Verisure Home med røgalarmer

GRUNDPAKKEN

Vores basispakke med trådløse røgalarmer. Perfekt til f.eks. den lille lejlighed.

VERISURE HOME PLUS

Verisure Home Plus med røgalarmer

UDVIDET SIKRING

Ekstra visuel verificering til de trådløse røgalarmer. Oplagt til effektiv sikring af det mindre hus.

VERISURE HOME TOTAL

Verisure Home Total med røgalarmer

MEST AVANCEREDE

Vores mest omfattende alarmpakke med flest serieforbundne, optiske røgalarmer.

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x

Verisure FAQ

 • De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

 • Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

 • Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

 • Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

 • Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

 • Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

 • Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

 • Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

 • Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

 • Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

 • Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

 • Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook