Verisure
Menu
Verisure overfaldsalarm

Tryk SOS, hvis du har brug for hurtig hjælp

Vær tryg og sikker i dit hjem, dag og natOverfaldsalarm fra Verisure

Enkel og sikker for hele familien

Pærelet at betjene SOS-alarmen og tilkalde hjælp

Hjælpen er kun ét klik væk med en overfaldsalarm fra Verisure

Med en overfaldsalarm er hjælpen aldrig langt væk. En overfaldsalarm er god at have ved hånden, hvis du skulle få besøg af ubudne gæster i dit hjem.
Overfaldsalarm fra Verisure

SOS-funktion, natalarm og dørklokke i ét

Alle Verisures alarmsystemer er udstyret med overfaldsalarm via SOS-knapperne på kontrolpanelet. Hvis uheldet skulle være ude, og du får ubudne gæster eller bliver overfaldet under et indbrud i dit eget hjem, kan du også bruge alarmsystemet som en overfaldsalarm. Du behøver aldrig at føle dig alene hjemme, for du kan altid hurtigt få hjælp, hvis noget skulle ske. Når vagtcentralen modtager et SOS fra din overfaldsalarm, ringer en alarmoperatør til dig. Hvis ingen tager telefonen, sender vi straks en vagt hjem til dig.

Få flere funktioner til din overfaldsalarm med Verisure Night Control

Med Verisure Night Control får du flere funktioner til din overfaldsalarm for endnu bedre og øget sikkerhed for hele familien.

Verisure Night Control fungerer som en fjernbetjening, som du kan bruge som overfaldsalarm og til at til- og frakoble alarmens skalsikring. Via dørklokkefunktionen får du også besked, hvis nogen åbner en dør eller et vindue med en åbningskontakt.

 

Du kan med fordel placere din Night Control ved siden af sengen eller ved toppen af trappen til 2. sal, så du hurtigt og nemt kan nå den, hvis noget skulle ske. Har du brug for hjælp, skal du holde begge knapper inde samtidigt i tre sekunder, og et signal vil blive sendt til vores vagtcentral. Når du slipper knapperne, kan du desuden indtale en besked til operatøren og fortælle, hvad der er sket.

Når vagtcentralen modtager et SOS-signal fra din overfaldsalarm, forsøger en alarmoperatør at kontakte dig. Hvis vi ikke kan få fat i dig, sender vi med det samme en vagt hjem til dig.

Få mere at vide om Verisure privatalarm og Night Control

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring mig op om Verisure alarm

Vi er her for dig døgnet rundt 

Når du vælger en Verisure alarm, er overfaldsalarmen altid inkluderet i abonnementet via de to taster på betjeningspanelet. Du kan altså altid hurtigt tilkalde hjælp, hvis noget skulle ske.

 

Det er betryggende at vide, at du via din overfaldsalarm altid har forbindelse til vores vagtcentral, hvor vores alarmoperatører er der for dig døgnet rundt. I tilfælde af en alarmsituation ringer de dig op og får afklaret, hvad der er sket og tager de nødvendige foranstaltninger ved at sende en vagt og eventuelt tilkalde politi eller brandvæsen. Hvis vi ikke kan få kontakt til dig, sender vi en vagt med det samme.

Fri vagtudrykning inkluderet i abonnementet.

 

Du kan også vælge at udvide dit alarmsystem med Verisure Night Control, som både fungerer som overfaldsalarm og som fjernbetjening til til- og frakobling af alarmens skalsikring.

 

Prøv vores alarmtest og se hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem.

Løsninger til det opkoblede smarte hjem

Intelligent hjem med overfaldsalarm
Intelligent hjem med overfaldsalarm

Verisure FAQ

Hvis alarmen går i gang, aktiveres fotodetektoren og tager en serie billeder, der sendes til kontrolcentralen. Alarmoperatøren, inde på kontrolcentralen, kan ud fra billederne se, hvorfor alarmen er gået i gang og straks træffe de nødvendige foranstaltninger omkring tilkaldelse af en vagt, politi eller brandvæsen eller om alarmen er blevet aktiveret ved en fejltagelse. Fotodetektoren kan kun tage billeder, når alarmen går i gang. Dit privatliv i hjemmet er derfor garanteret.

Man kan altid sætte alarm på de dele af huset, som man ikke opholder sig i. Dette gør man let via betjeningspanelet. Alarmen kan også tilpasses, så mindre husdyr kan bevæge sig frit i huset, selv når alarmen er tilkoblet.

Så kontakter alarmens centralenhed, Vbox'en, kontrolcentralen, der kontrollerer årsagen og straks træffer de nødvendige foranstaltninger. Ved behov sendes en vagt ud og sikrer dit hjem.

Vagten kontrollerer, om der har været forsøg på indbrud. Har du et abonnement med såkaldt udvendig rundering, så kontrollerer vagten døre og vinduer og dækker det til, der eventuelt er beskadiget. Et abonnement med indvendig rundering betyder, at vagten har adgang til nøgle og på den måde også kan foretage en kontrol inde i huset.

Det betyder, at alarmen kommunikerer med centralenheden, VBox'en, via radiokommunikation. Der skal ikke trækkes kabler, hvilket gør, at alarmens enheder kan placeres pænt og diskret. Opkoblingen til kontrolcentralen sker via det indbyggede GSM-modul eller via bredbånd. Det sikrer, at alarmsignalerne altid kommer frem, selv om det faste telenet er nede.

Betjeningspanelet i Verisure-systemet fungerer også som en tilkaldetalarm. Tryk de to SOS-knapper på betjeningspanelet ind, så går alarmen direkte til en operatør på vores kontrolcentral, der ringer dig op.

Med skalsikring menes, at du kan sætte alarm på bestemte, valgte dele af dit system. Det mest almindelige er, at man har et antal dør- og vinduesmagneter på entré- og terrassedøre samt vinduer i stueetagen, som du senere aktiverer og kan have aktiveret, mens du selv er hjemme. På den måde får du en alarmeret "skal" rundt om dig. Mange synes dette giver tryghed, i sær om natten, hvis man er alene hjemme eller bor lidt isoleret.

Ja. Du kan indstille følsomheden i systemets detektorer, så husdyr op til 35 kg kan bevæge sig i huset, uden at alarmen går i gang. Det er også muligt at indstille et lavere lydniveau på sirenen, så den ikke skader dyret.

Alle komponenter i alarmsystemet er beskyttet mod sabotage, hvilket betyder, at kontrolcentralen modtager en alarm, hvis du som kunde tager en komponent i alarmsystemet ned. Hvis du har behov for at tage en komponent ned, er det derfor vigtigt, at du ringer til vores kundetjeneste for at meddele os om dette og få instruktioner. Vær klar til at give din kode til operatøren, som så lægger en serviceanmeldelse til privat partneren, der kommer og sætter komponenten op igen. Dette kræves, for at vi kan sikre alarmsystemets funktion. For dette servicebesøg opkræver privat partnerne et udkøringsgebyr. Eventuel timedebitering kan tilkomme.

Verisure på Facebook

Facebook