true
Verisure
Menu

Hjælpen er kun ét klik væk med en overfaldsalarm fra Verisure

Med en overfaldsalarm er hjælpen aldrig langt væk

En overfaldsalarm er god at have ved hånden, hvis du skulle få besøg af ubudne gæster i dit hjem.

SOS-funktion, natalarm og dørklokke i ét

Alle Verisures alarmsystemer er udstyret med overfaldsalarm via SOS-knapperne på kontrolpanelet. Hvis uheldet skulle være ude, og du får ubudne gæster eller bliver overfaldet under et indbrud i dit eget hjem, kan du også bruge alarmsystemet som en overfaldsalarm. Du behøver aldrig at føle dig alene hjemme, for du kan altid hurtigt få hjælp, hvis noget skulle ske. Når vagtcentralen modtager et SOS fra din overfaldsalarm, ringer en alarmoperatør til dig. Hvis ingen tager telefonen, sender vi straks en vagt hjem til dig.

Overfaldsalarm fra Verisure

Betjeningspanel og overfaldsalarm

Køb Night Control

Er du allerede kunde hos os, kan du købe en Night Control direkte i vores webshop.

Køb Night Control i webshop

Få flere funktioner til din overfaldsalarm med Verisure Night Control

Med Verisure Night Control får du flere funktioner til din overfaldsalarm for endnu bedre og øget sikkerhed for hele familien.

Verisure Night Control fungerer som en trådløs fjernbetjening, som du kan bruge som overfaldsalarm og til at til- og frakoble alarmens skalsikring. Via dørklokkefunktionen får du også besked, hvis nogen åbner en dør eller et vindue med en åbningskontakt.

Du kan med fordel placere din Night Control ved siden af sengen eller ved toppen af trappen til 2. sal, så du hurtigt og nemt kan nå den, hvis noget skulle ske. Da den er trådløs, kan du også tage den med dig rundt i hjemmet. Har du brug for hjælp, skal du holde begge knapper inde samtidigt i tre sekunder, og et signal vil blive sendt til vores vagtcentral. Når du slipper knapperne, kan du desuden indtale en besked til operatøren og fortælle, hvad der er sket.

Når vagtcentralen modtager et SOS-signal fra din overfaldsalarm, forsøger en alarmoperatør at kontakte dig. Hvis vi ikke kan få fat i dig, sender vi med det samme en vagt hjem til dig.

Overfaldsalarm er inkluderet

Når du vælger en Verisure alarm, er overfaldsalarmen altid inkluderet i abonnementet via de to taster på betjeningspanelet. Du kan altså altid hurtigt tilkalde hjælp, hvis noget skulle ske.

Det er betryggende at vide, at du via din overfaldsalarm altid har forbindelse til vores vagtcentral, hvor vores alarmoperatører er der for dig døgnet rundt. I tilfælde af en alarmsituation ringer de dig op og får afklaret, hvad der er sket og tager de nødvendige foranstaltninger ved at sende en vagt og eventuelt tilkalde politi eller brandvæsen. Hvis vi ikke kan få kontakt til dig, sender vi en vagt med det samme.

Du kan også vælge at udvide dit alarmsystem med Verisure Night Control, som både fungerer som overfaldsalarm og som fjernbetjening til til- og frakobling af alarmens skalsikring.

Prøv vores alarmtest og se hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem.

Hør mere om vores overfaldsalarm

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores overfaldsalarm - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Find det rigtige system med overfaldsalarm

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Du er nu kun ét klik fra den alarm, der passer til dit hjem

Du forpligter dig ikke til at købe ved at oplyse dit telefonnummer. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Vi ringer for at tilbyde et sikkerhedstjek af din bolig og rådgivning om, hvillken type alarm, som passer til dit behov.

Vis mig min alarm

Verisure A/S indsamler og anvender dine persondata til brug for at kontakte dig. Hvis du alligevel ikke vil kontaktes, kan du give os besked på 80205050 eller salg@verisure.com. Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste
Vælg et svar

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar