Musdetektor - Låt inte mössen ta över ditt hem.

Få styr på om du har


ubudne mus i huset.

Låt inte mössen dansa på bordet

Lad ikke musen danse på bordet!

Få mere at vide om mulighederne med en Verisure alarm

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring mig op om Verisure alarm

Musdetektor

Mus i huset?

Find hurtigt ud af, om du har mus i huset

Verisure musedetektor er en unik verdensnyhed som er koblet til din Verisure App og advarer dig direkte, hvis du har mus i huset. Så kan du hurtigt tage affære inden de gør større skade.

 

Mus kan skade dit hjem ved at gnave det meste, som kommer i vejen for dem, i stykker og udgør desuden en smitterisiko for diverse sygdomme.

Har du fået mus i huset kan de i værste fald ødelægge elektriske installationer, hvilket forøger risikoen for brand.


En mus har kun brug for en sprække på 6-7 mm for at komme ind i dit hjem og bor helst i loftsrum, i vægge eller under gulvet. Det er ikke altid, at du bemærker, at der er mus i huset, men med vores musedetektor får du en meddelelse direkte i mobilen, hvis du for ubudne gæster.

Mus er nysgerrige små væsner, der foretrækker trange steder. Musedetektoren er designet på en sådan måde, at den lokker musene til at undersøge, hvad der er inden i den.

Placér musedetektoren indendørs på gulvet langs væggen, i kælderen eller på loftet.

Ønsker du også et smart hjem?

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem, der passer bedst til dit hjem

Tilkøb Verisure Musedetektor

Hvis du allerede har et Verisure alarmsystem installeret, kan du bestille musedetektoren i vores webshop. Du tilslutter og installerer den nemt selv ved at logge ind på Mine Sider og følge vores installationsvejledning.

Night Control, SOS

Musedetektor

Til dig som allerede har et Verisure alarmsystem

995 kr.

Abonnement 15 kr./md.

Håll koll på din SmartCam med Verisure App

Hold styr på om du har fået mus i huset med Verisure App

Med Verisure App i mobilen kan du holde et øje på din musedetektor. Når en mus går i detektoren registreres dette og du får besked direkte i mobilen og på Mine Sider.

 


App Store
Google play
App Store

Løsninger til det opkoblede smarte hjem

Med en Verisure privatalarm får du et opkoblet smart hjem
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har Premium-abonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook