Verisure
Menu
Få styr på luftfugtigheden med fugtalarm

Verisure fugtalarm også kaldet klimadetektor

Måler luftfugtigheden, der hvor du normalt ikke kommer hen.

Styr indeklimaet med klimadetektor

Hvad der er godt for dig,

 

er ikke altid godt for dit hjem!


Styr luftfugtigheden med fugtdetektor

Aflæs indendørsklimaet med din mobil

Få besked, når grænseværdierne overskrides med fugtalarmen.

Få mere at vide om mulighederne med en Verisure alarm

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring mig op om Verisure alarm

Med en fugtalarm kan du aflæse luftfugtigheden med din mobil

Aflæs luftfugtigheden med Verisure app

Få besked, når fugtniveauet overskrider grænseværdierne.

Hvordan dit hus har det, påvirker også dig og din families velbefindende. En for høj relativ luftfugtighed kan forårsage fugtproblemer og skimmelsvamp, mens en for lav relativ luftfugtighed kan medføre tørre øjne og tør hud eller allergier. Med Verisures fugtalarm holder du kontrol med fugten i kælderen eller på loftet.

 

Du aflæser værdierne med Verisure app og får push-meddelelser, så snart de overskrider grænserne. Så kan du afhjælpe fugtproblemer, inden de forårsager skader.

Ønsker du også et smart hjem?

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem, der passer bedst til dit hjem

Verisure alarm med Anticimex klimadetektor

Med Anticimex får du mere ud af din klimadetektor

Vil du vide mere om, hvordan dit indendørsklima påvirker dit hjem, dig og din familie? Vi samarbejder med Anticimex, der er specialister i fugt og sunde indendørsmiljøer.


Hvert år får tusindvis af hjem problemer med fugt, skimmelsvamp eller hussvamp. Ofte opdages fugtskaderne for sent med dyre reparationer som resultat. Vidste du, at du selv kan forebygge fugtskader? Har du et Verisure-system med fugtalarm får du gratis telefonrådgivning om fugt af Anticimex.


Fugtalarm til det opkoblede smarte hjem

Intelligent hjem med fugtdetektor
Intelligent hjem med fugtalarm

Verisure FAQ

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig, for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

Med Verisure fugtalarm kan du kontrollere den relative luftfugtighed i din bolig. Du installerer den på loftet eller i kælderen, hvor du normalt har svært ved at kontrollere fugtniveauerne på egen hånd. Du aflæser niveauerne med Verisure App. Også Verisure røgdetektor aflæser luftfugtigheden og temperaturen indendørs.

Verisure på Facebook

Facebook