true
Verisure
Menu

Fotosensoren er systemets øje

Fotosensorer sender billeder til vagtcentralen

Verisures trådløse fotosensorer ser alt, hvad der foregår i hjemmet, når en alarm går. Hvis du bliver udsat for indbrud, tager fotosensoren en række billeder af tyven i høj opløsning, som sendes direkte til vagtcentralen. Takket være billederne fra fotosensoren kan Verisures vagtcentral lynhurtigt danne sig et overblik over situationen og verificere alarmen, så vi kan tilkalde politiet.

Fotosensoren fungerer i både lys og mørke takket være den indbyggede blitz. Den er trådløs, så du undgår ledninger.

Fotosensoren er smutvejen til politiet

Den trådløse fotosensor er en af de afgørende komponenter for Verisures hurtige og professionelle alarmbehandling. Hvis der befinder sig en tyv i hjemmet, eller der er gået en røgalarm, modtager vagtcentralen øjeblikkeligt billeddokumentation fra fotosensoren. Den viden er også altafgørende for politiet og brandvæsenet, der netop på grund af billedverifikationen kan prioritere alarmer fra Verisure og rykke ud på dem uden behov for yderligere dokumentation eller anmeldelser fra andre.

Tag selv billeder med Verisures fotosensor

Når dit alarmsystem er fuldt tilkoblet, kan du via din Verisure app også selv tage billeder med fotosensoren og holde øje med, hvad der foregår i dit hjem - på den måde kan du f.eks. altid have et øje på kæledyrene derhjemme. Bemærk, at det kun gælder den model af fotosensoren, der er afbilledet her på siden. Det er ikke muligt at tage billeder via appen med ældre modeller af fotosensoren.

Styr alarmen med fotosensor via Verisure app

Verisure app er din fjernbetjening til dit alarmsystem. Udover at kunne tage billeder med din fotosensor, kan du med appen f.eks. også slå alarmen fra og til, se, hvem der er ude og hjemme og kontrollere indeklimaet.

Læs mere om Verisure app »

Fotodetektor

Hør mere om vores fotosensor

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores fotosensor - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Find det rigtige system med fotosensor

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Du er nu kun ét klik fra den alarm, der passer til dit hjem

Du forpligter dig ikke til at købe ved at oplyse dit telefonnummer. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Vi ringer for at tilbyde et sikkerhedstjek af din bolig og rådgivning om, hvillken type alarm, som passer til dit behov.

Vis mig min alarm

Verisure A/S indsamler og anvender dine persondata til brug for at kontakte dig. Hvis du alligevel ikke vil kontaktes, kan du give os besked på 80205050 eller salg@verisure.com. Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste

Verisure holder fødselsdag! Ugetilbud: Vilkår: Få en røgalarm til 0 kr. i oprettelse (normalpris 995 kr.) (abonnement 15 kr./måned) og få samtidigt en ekstra gratis Starkey (normalpris 95 kr.) . Tilbuddet er betinget af køb af en ny Verisure-alarm. Prisen på alarmen afhænger af hjemmets størrelse samt antal vinduer og døre. Tilbuddet gælder fra mandag den 17/9 til mandag den 1/10.

Vælg et svar

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar