Verisure
Menu
Verisure fotosensor

Fotosensoren er systemets øje

Få mere at vide om Verisures fotosensor

Klik på knappen og indtast dit telefonnummer. Så kontakter vi dig inden for kort tid.

JEG VIL GERNE HØRE MERE

Fotosensorer sender billeder til vagtcentralen

Verisures fotosensorer ser alt, hvad der foregår i hjemmet, når en alarm går. Når alarmsystemet aktiveres, enten på grund af brand eller indbrud, tager fotosensoren en række billeder i høj opløsning, som sendes direkte til vagtcentralen. Takket være billederne fra fotosensoren kan Verisures vagtcentral lynhurtigt danne sig et overblik over situationen og verificere alarmen, så vi kan tilkalde politi/brandvæsen.

Fotosensoren fungerer i både lys og mørke takket være den indbyggede blitz.

 

Fotosensoren er smutvejen til politiet

Fotosensoren er en af de afgørende komponenter for Verisures hurtige og professionelle alarmbehandling. Hvis en alarm går f.eks. som følge af udløsning af en vibrationsdetektor eller en brandalarm, kan vi ved hjælp af fotosensoren med det samme afgøre, om der er personer eller røg i hjemmet, eller om der er tale om en falsk alarm. Den viden er også altafgørende for politiet og brandvæsenet, der netop på grund af billedverifikationen kan prioritere alarmer fra Verisure og rykke ud på dem uden behov for yderligere dokumentation eller anmeldelser fra andre.

Tag selv billeder med Verisures nye fotosensor

Når dit alarmsystem er fuldt tilkoblet, kan du via din Verisure app også selv tage billeder med fotosensoren og holde øje med, hvad der foregår i dit hjem - på den måde kan du f.eks. altid have et øje på kæledyrene derhjemme. Bemærk, at det kun gælder den model af fotosensoren, der er afbilledet her på siden. Det er ikke muligt at tage billeder via appen med ældre modeller af fotosensoren.

Hvilket system med fotosensor passer bedst til dit hjem?

Prøv vores gratis test og se, hvordan du bedst sikrer dit hjem.

Styr din fotosensor med Verisure app

Styr alarmen med fotosensor via Verisure app

Verisure app er din fjernbetjening til dit alarmsystem. Udover at kunne tage billeder med din fotosensor, kan du med appen f.eks. også slå alarmen fra og til, se, hvem der er ude og hjemme og kontrollere indeklimaet.

 

» Læs mere om Verisure app

App Store
Google play
App Store

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook