true

Fotosensoren er systemets øje

Fotosensorer sender billeder til vagtcentralen

Verisures trådløse fotosensorer ser alt, hvad der foregår i hjemmet, når en alarm går. Hvis du bliver udsat for indbrud, tager fotosensoren en række billeder af tyven i høj opløsning, som sendes direkte til vagtcentralen. Takket være billederne fra fotosensoren kan Verisures vagtcentral lynhurtigt danne sig et overblik over situationen og verificere alarmen, så vi kan tilkalde politiet.

Fotosensoren fungerer i både lys og mørke takket være den indbyggede blitz. Den er trådløs, så du undgår ledninger.

Fotosensoren er smutvejen til politiet

Den trådløse fotosensor er en af de afgørende komponenter for Verisures hurtige og professionelle alarmbehandling. Hvis der befinder sig en tyv i hjemmet, eller der er gået en røgalarm, modtager vagtcentralen øjeblikkeligt billeddokumentation fra fotosensoren. Den viden er også altafgørende for politiet og brandvæsenet, der netop på grund af billedverifikationen kan prioritere alarmer fra Verisure og rykke ud på dem uden behov for yderligere dokumentation eller anmeldelser fra andre.

Tag selv billeder med Verisures fotosensor

Når dit alarmsystem er fuldt tilkoblet, kan du via din Verisure app også selv tage billeder med fotosensoren og holde øje med, hvad der foregår i dit hjem - på den måde kan du f.eks. altid have et øje på kæledyrene derhjemme. Bemærk, at det kun gælder den model af fotosensoren, der er afbilledet her på siden. Det er ikke muligt at tage billeder via appen med ældre modeller af fotosensoren.

Styr alarmen med fotosensor via Verisure app

Verisure app er din fjernbetjening til dit alarmsystem. Udover at kunne tage billeder med din fotosensor, kan du med appen f.eks. også slå alarmen fra og til, se, hvem der er ude og hjemme og kontrollere indeklimaet.

Læs mere om Verisure app »

Fotodetektor

Hør mere om vores fotosensor

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores fotosensor - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Beregn pris på system med fotosensor her:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar, er det ikke altid er muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Fotosensor