true

Fotosensor: Afslør uønskede gæster i dit hjem

Hvad er en fotosensor?

En fotosensor, eller fotodetektor, som den også ofte kaldes i alarmbranchen, er en sensor med kamera i dit alarmsystem, som tager billeder, hvis sensoren registrerer bevægelser.

Hos Verisure indgår der som standard en eller flere fotosensorer i vores alarmer.

Sensorerne er kun aktive, når alarmen er slået til. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig, om der bliver taget billeder af dig, når du er hjemme. Fotosensoren tager kun billeder, hvis den registrerer bevægelser, mens alarmsystemet er tilkoblet.

Billederne, som fotosensoren tager, sendes krypteret direkte til vagtcentralen til billedverificering. Hvis alarmoperatøren kan verificere et igangværende indbrud, sender han en vagt og alarmerer politiet.

Fotosensoren fungerer i både lys og mørke takket være den indbyggede blitz. Den er trådløs, så du undgår ledninger.

Fotosensoren er smutvejen til politiet

Den trådløse fotosensor er en af de afgørende komponenter for Verisures hurtige og professionelle alarmbehandling. Hvis der befinder sig en tyv i hjemmet, eller der er gået en røgalarm, modtager vagtcentralen øjeblikkeligt billeddokumentation fra fotosensoren. Den viden er også altafgørende for politiet og brandvæsenet, der netop på grund af billedverifikationen kan prioritere alarmer fra Verisure og rykke ud på dem uden behov for yderligere dokumentation eller anmeldelser fra andre.

Fotosensor og kæledyr

Verisures fotosensor kan nemt indstilles til kæledyr som f.eks. katte og hunde, så de kan bevæge sig frit omkring i hjemmet, selvom alarmsystemet er tilkoblet. Husk blot at give os besked, hvis du får et kæledyr, så vi kan indstille fotosensoren for dig.

Det samme gælder også robotstøvsugere, som mange husstande efterhånden har. Fotosensoren kan godt skelne mellem indbrudstyve og robotter, så du kan sagtens støvsuge, mens du er hjemmefra og have alarmen fuldt tilkoblet imens.

Tag selv billeder med Verisures fotosensor

Når dit alarmsystem er fuldt tilkoblet, kan du via din Verisure app også selv tage billeder med fotosensoren og holde øje med, hvad der foregår i dit hjem. På den måde kan du f.eks. altid have et øje på kæledyrene derhjemme.

Bemærk, at det kun gælder den model af fotosensoren, der er afbilledet her på siden. Det er ikke muligt at tage billeder via appen med ældre modeller af fotosensoren.

Fotodetektor

Hør mere om vores fotosensor

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores fotosensor - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Fordelen ved en fotosensor ved brand

Også i tilfælde af brand er det en stor fordel at have en fotosensor i hjemmet. Hvis en røgalarm registrerer røg i et rum, aktiverer den både sirene og stemmeadvarsler i rummet og i samtlige af hjemmets øvrige røgalarmer. Derudover sendes der et signal til vores vagtcentral, som alarmerer brandvæsnet.

Har du også en fotosensor installeret, vil den tage billeder i det rum, hvor røgalarmen blev udløst og sende billederne direkte til vagtcentralen. På den måde kan alarmoperatøren med det samme se omfanget af røg-/brandudviklingen, hvilket er meget værdifuld viden for brandvæsnet, så de kan forberede sig bedst muligt på den situation, de kommer ud til.

Læs mere om vores røgalarmer »


STYR ALARMEN MED FOTOSENSOR VIA VERISURE APP

Verisure app er din fjernbetjening til dit alarmsystem. Udover at kunne tage billeder med din fotosensor kan du med appen f.eks. også slå alarmen fra og til, se, hvem der er ude og hjemme og kontrollere indeklimaet. Du kan opsætte smarte regler for, hvornår lyset skal tænde og slukke f.eks. i forhold til dine sensorer, og du kan indstille alarmen til at følge dine døgnrytmer.

Læs mere om Verisure app »

Hvad koster en fotosensor?

Hos Verisure er fotosensorer en integreret del af det samlede alarmsystem. Derfor er det heller ikke muligt at købe dem separat.

Prisen på det samlede alarmsystem afhænger af, hvilken løsning du har brug for - det vil sige hvilke komponenter du vælger, og hvor mange du skal bruge af hver. Hvis du har et stort hjem, vil det naturligvis skabe større sikkerhed at have flere fotosensorer, så de tilsammen kan dække hele hjemmet. Men det kan også være, at du i stedet foretrækker fuld skalsikring med vibrationssensorer, så tyven opdages allerede, når han går i gang med at bryde ind, og derfor kun ønsker en enkelt fotosensor indendørs.

Mulighederne er mange, og derfor varierer priserne også meget i forhold til de forskellige løsninger.

Test herunder hvilken alarm med fotosensor, der vil være bedst til dit hjem.

Få et tilbud

Indtast dit telefonnummer nedenfor for at få et helt uforpligtende tilbud på vores alarm med fotosensor.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

FIND system med fotosensor her:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Fotosensor