true
Verisure
Menu

Bevægelsessensor til hjemmet

Hvad er en bevægelsessensor?

En bevægelsessensor registrerer bevægelse. Lige så snart en bevægelse registreres inden for sensorens detekteringsområde, reagerer sensoren med det formål, den er indstillet til - for eksempel ved at udløse en alarm. En bevægelsessensor måler på varmeændringer og påvirkes af varmekilder. Derfor bør sensoren ikke placeres i nærheden af radiatorer og lignende.

Hvad med husdyr - vil de ikke udløse alarm?

Nej – det er nemlig muligt at indstille følsomheden på fotodetektorens bevægelsessensor, så dine husdyr kan bevæge sig frit i hjemmet, uanset om alarmen er slået til eller ej.

Vores bevægelsessensorer

Verisure udvikler unikke alarmsystemer, så du og din familie kan føle jer trygge døgnet rundt, uanset om I er hjemme eller ej.

Vi leverer trådløse bevægelsessensorer både med og uden indbygget kamera. Vores bevægelsessensor med kamera (fotosensor) indgår som standard i alle vores alarmsystemer. Når bevægelsessensoren registrerer bevægelse, udløses en alarm og sensoren tager billeder. På den måde kan vores alarmoperatører straks kontrollere, hvad der har udløst alarmen og derfra tage kontakt til politi eller brandvæsen, hvis ikke der er tale om falsk alarm.

Derudover kan du vælge at supplere med almindelige, trådløse bevægelsessensorer, som ikke tager billeder, men også aktiverer alarmen ved bevægelse.

 

SmartCam med bevægelsessensor

Tilføjer du et Verisure SmartCam til dit alarmsystem, kan du desuden selv tage billeder i dit hjem via din Verisure app. Takket være den indbyggede bevægelsessensor, kan SmartCam’et også indstilles til selv at tage billeder, hvis der registreres bevægelse inden for sensorens detekteringsområde – hvad enten det er udendørs eller indendørs. Du kan altså til enhver tid tjekke, om alt er, som det skal være, i dit hjem.

Læs mere om Verisures overvågningskamera.

SmartCam med bevægelsessensor

Hør mere om vores bevægelsessensor

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores bevægelsessensor - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Find det rigtige system med bevægelsessensor

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

Vis mig min alarm

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid. Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80 20 50 50 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste

Kampagnetilbud: Med rabatkoden på sidste side får du en røgalarm til 0 kr. i oprettelse (normalpris 995 kr.) (abonnement 15 kr./måned tilkommer). Tilbuddet gælder 19/11-2/12 og er betinget af køb af en ny alarm. Prisen på alarmen afhænger af hjemmets størrelse samt antal vinduer og døre.

Vælg et svar