Verisure
Menu
Bevægelsessensor til hjemmet

Bevægelsessensor til hjemmet

Få mere at vide om mulighederne med en Verisure alarm

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ring mig op om Verisure alarm

Hvad er en bevægelsessensor?

En bevægelsessensor registrerer bevægelse. Lige så snart en bevægelse registreres inden for sensorens detekteringsområde, reagerer sensoren med det formål, den er indstillet til - for eksempel ved at udløse en alarm. En bevægelsessensor måler på varmeændringer og påvirkes af varmekilder. Derfor bør sensoren ikke placeres i nærheden af radiatorer og lignende.

 

Hvad med husdyr – vil de ikke udløse alarm?

 

Nej – det er nemlig muligt at indstille følsomheden på fotodetektorens bevægelsessensor, så dine husdyr kan bevæge sig frit i hjemmet, uanset om alarmen er slået til eller ej.

Vores bevægelsessensorer

Verisure udvikler unikke alarmsystemer, så du og din familie kan føle jer trygge døgnet rundt, uanset om I er hjemme eller ej.

Vi leverer både bevægelsessensorer med og uden indbygget kamera. Vores bevægelsessensor med kamera (fotosensor) indgår som standard i alle vores alarmsystemer. Når bevægelsessensoren registrerer bevægelse, udløses en alarm og sensoren tager billeder. På den måde kan vores alarmoperatører straks kontrollere, hvad der har udløst alarmen og derfra tage kontakt til politi eller brandvæsen, hvis ikke der er tale om falsk alarm.

Derudover kan du vælge at supplere med almindelige bevægelsessensorer, som ikke tager billeder, men også aktiverer alarmen ved bevægelse.

 

Tilføjer du et Verisure SmartCam til dit alarmsystem, kan du desuden selv tage billeder i dit hjem via din Verisure app. Takket være den indbyggede bevægelsessensor, kan SmartCam’et også indstilles til selv at tage billeder, hvis der registreres bevægelse inden for sensorens detekteringsområde – hvad enten det er udendørs eller indendørs. Du kan altså til enhver tid tjekke, om alt er, som det skal være, i dit hjem.

Læs mere om Verisures overvågningskamera.

Smartcam overvågningskamera

Bevægelsessensor til det opkoblede smarte hjem

Bevægelsessensor
Bevægelsessensor

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook