true

Bevægelsessensor til hjemmet

Hvad er en bevægelsessensor?

En bevægelsessensor registrerer bevægelse. Lige så snart en bevægelse registreres inden for sensorens detekteringsområde, reagerer sensoren med det formål, den er indstillet til - for eksempel ved at udløse en alarm. En bevægelsessensor måler på varmeændringer og påvirkes af varmekilder. Derfor bør sensoren ikke placeres i nærheden af radiatorer og lignende.

Hvad med husdyr - vil de ikke udløse alarm?

Nej – det er nemlig muligt at indstille følsomheden på fotodetektorens bevægelsessensor, så dine husdyr kan bevæge sig frit i hjemmet, uanset om alarmen er slået til eller ej.

Vores bevægelsessensorer

Verisure udvikler unikke alarmsystemer, så du og din familie kan føle jer trygge døgnet rundt, uanset om I er hjemme eller ej.

Vi leverer trådløse bevægelsessensorer både med og uden indbygget kamera. Vores bevægelsessensor med kamera (fotosensor) indgår som standard i alle vores alarmsystemer. Når bevægelsessensoren registrerer bevægelse, udløses en alarm og sensoren tager billeder. På den måde kan vores alarmoperatører straks kontrollere, hvad der har udløst alarmen og derfra tage kontakt til politi eller brandvæsen, hvis ikke der er tale om falsk alarm.

Derudover kan du vælge at supplere med almindelige, trådløse bevægelsessensorer, som ikke tager billeder, men også aktiverer alarmen ved bevægelse.

 

bevægelsessensor

SmartCam med bevægelsessensor

Tilføjer du et Verisure SmartCam til dit alarmsystem, kan du desuden selv tage billeder i dit hjem via din Verisure app. Takket være den indbyggede bevægelsessensor, kan SmartCam’et også indstilles til selv at tage billeder, hvis der registreres bevægelse inden for sensorens detekteringsområde – hvad enten det er udendørs eller indendørs. Du kan altså til enhver tid tjekke, om alt er, som det skal være, i dit hjem.

Læs mere om Verisures overvågningskamera.

SmartCam overvågningskamera

Hør mere om vores bevægelsessensor

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores bevægelsessensor - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Beregn pris på system med bevægelsessensor her:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar, er det ikke altid er muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Bevægelsessensor