Verisure
Menu
Det intelligente hjem
Det intelligente hjem

Gør dit hjem mere intelligent med en smart alarm

Få et intelligent hjem med en smart alarm

Forestil dig en privatalarm, der både beskytter dig mod indbrud og samtidigt bringer dig tættere på det intelligente hjem. En alarm, der kan slukke din kaffemaskine eller give dig besked, når dine børn kommer hjem fra skole, selv om du ikke er hjemme. Verisure giver dig meget mere end en almindelig tyverialarm. Du får et opkoblet smart hjem.


Slå din alarm fra og til via mobilen. Kontrollér din lås, belysning og andre elektroniske apparater - uanset hvor du befinder dig. Med det intelligente hjem kan du også få meddelelser på mobilen, når børnene kommer hjem. Aflæs indendørstemperaturen eller luftfugtigheden og bliv advaret, når brandalarmen går i gang.


Ved at bruge moderne trådløs teknologi, kombineret med Verisure App og Mine Sider, der fungerer som et webbaseret kontrolpanel, holder Verisure dig i kontakt med dit intelligente hjem og din familie - hvor du end befinder dig.

Kan du også få et intelligent hjem?

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem, der passer bedst til dit hjem

Velkommen til det smarte hjem

01.13

Hvad er det intelligente hjem?

Vi gør din hverdag lidt lettere og bekvem med et smart hjem

Det intelligente hjem beskytter mod indbrud

Indbrud i det intelligente hjem

Dit hjem er i sikre hænder, mens du er borte, eller når du slår alarmen til, inden du går i seng om aftenen. Du får en professionelt overvåget tyverialarm med billedverifikation af alarmårsagen, skalsikring samt fri vagtudrykning.

I alarmpakken indgår afskrækkende alarmskilte, som placeres på døre og vinduer. Vores operatører holder hele tiden kontrol med dit alarmsystem og reagerer hurtigt, hvis der sker noget. Hvis alarmen skulle gå, tager fotosensorerne straks en serie billeder, der sendes til kontrolcentralen. Operatøren kan med det samme afgøre, hvad der har udløst alarmen og træffe de rette foranstaltninger.

 

Læs mere om tyverialarmer »

Energistyring med det intelligente hjem

Energi

En grad op eller ned spiller en stor rolle for energiforbruget i dit hjem. Med et smart hjem, sænker du blot indendørstemperaturen med en grad, hvilket kan spare dig op til fem procent af dine varmeudgifter.

Flere af vores alarmkomponenter indeholder termometer, som f.eks. røgalarmen og sirenen. Få bedre styr over udgifterne ved at aflæse indendørstemperaturen hjemme eller i sommerhuset via Verisure app på din mobil.


Med SmartPlug får du et intelligent hjem, hvor du kan styre belysningen og elektriske apparater op til 2300 W via Verisure app. Hvorfor ikke koble TV'et, stereoanlægget eller andre apparater, som er i standby-position til en SmartPlug? Ved at slukke dem helt kan en normal husholdning spare op til 500 kWh pr. år.

 

Læs mere om SmartPlug »

Hold øje med indeklimaet i det intelligente hjem

Klima

Det intelligente hjem skal også have et sundt indeklima. Så har du og din familie det også godt. En for høj luftfugtighed kan forårsage fugtproblemer og skimmelsvamp, mens en for lav luftfugtighed kan medføre tørre øjne og tør hud eller allergier. Med Verisure fugtalarm holder du kontrol med fugten i kælderen eller på loftet.

Også vores brandalarm måler luftfugtighed og temperatur i hjemmet. Du aflæser niveauerne med Verisure app. Inden for fugt samarbejder vi med Anticimex, der er specialister i sunde indendørsmiljøer.

 

Læs mere om fugtalarmen »

Det intelligente hjem beskytter mod brand

Brand i det intelligente hjem

Vi mener, at et pålideligt brandalarmsystem er en af grundstenene for tryghed i hjemmet. Ved brand er hvert sekund dyrebart. Derfor anbefaler vi en røgalarm i hvert rum.

Med Verisure får du en avanceret brandalarm med serieforbundne røgdetektorer, der er koblet til vores kontrolcentral, og som meddeler dig med både alarmsignal, stemmemeddelelse og via mobilen, hvis der skulle opstå røgudvikling. Røgdetektorerne er koblet sammen med vores fotodetektorer, der tager en serie billeder og sender dem til kontrolcentralen ved røgudvikling. Med billedverifikation af alarmårsagen kan operatøren hurtigt træffe de korrekte foranstaltninger, selv om der ikke er nogen hjemme.

 

Læs mere om brandalarmer »

Elektronisk lås til det intelligente hjem

Lås

Med en Yale Doorman elektronisk dørlås fra Certego kan du styre dørlåsen i dit intelligente hjem via din Verisure app. Luk håndværkeren ind, selv om du ikke er hjemme. Opret midlertidige adgangskoder for huspasseren, når du er på ferie. Se, når børnene kommer hjem og låser op, mens du er på arbejde.

Du styrer og holder øje med låsen med mobilen via Verisure app. Låsen kan kobles sammen med din Verisure privatalarm for flere opkoblede smarte tjenester.

 

Læs mere om elektronisk dørlås »

Få hjælp i nødsituationer med det intelligente hjem

SOS

Heldigvis er nødsituationer i hjemmet ikke almindelige, men der kan trods alt alligevel ske ulykker. Med en tryghedsalarm i det intelligente hjem er hjælpen lige i nærheden ved en akut situation. Alarmen fungerer som en ekstra tryghed for hele familien og kan let bruges af alle til at tilkalde hjælp.

Overfaldsalarmen sidder i betjeningspanelet, som medfølger alle vores alarmsystemer. Derudover kan du tilvælge en Night Control til dit system. Ved en nødsituation går alarmen direkte til en af vores operatører.

 

Læs mere om overfaldsalarmen »

Få et smart hjem

Intelligent hjem med fuld service

Installation og service

Alle hjem og familier er forskellige. Vi hjælper med rådgivning og design af et system, som passer til jeres behov og bringer jer tættere på et intelligent hjem.

 

Installationen planlægges og gennemføres af en professionel installatør, der også viser, hvor enkelt det er at indstille og håndtere dit alarmsystem. Systemet er koblet til vores kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, inklusive fri vagtudrykning, når du har standardabonnement. Det skal være enkelt og behageligt at være kunde hos os. Derfor er vi der for dig hele vejen.

Online styring af det intelligente hjem

Indstil på Mine Sider

For at få det meste ud af dit intelligente hjem, skal du efter installationen aktivere Mine Sider - dit personlige kontrolpanel på nettet. Her indstiller og styrer du de fleste af systemets funktioner.

 

Opdatér dine oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med dig, tilføj nye kontaktpersoner, eller tilføj StarKey nøglebrikker og andre produkter til dit system. Du kan også tilpasse alarmen til dine husdyr og foretage ferieindstillinger, så er dit system optimeret, når du er bortrejst.

mobil styring af det intelligente hjem

Kontrol med Verisure App

Download Verisure app og få kontrol over dit system. Kontrollér, at alarmen er slået til. Styr belysningen i det smarte hjem. Aflæs temperaturen i fritidshuset.

 

Med Verisure app er det let at styre og holde øje med dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig. Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure app kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Verisure App kan hentes i Windows Store
Verisure App kan hentes i Google Play
Verisure App kan hentes i App Store

Få et smart hjem med vores unikke teknologi

Verisure er leverandør af privatalarmer og opkoblede tjenester til det smarte hjem. Med os får du et fremtidssikret system, der kan udvides, og som indeholder multifunktionelle produkter. Så snart du kobler et nyt produkt til, downloader du bare ny software. Opkobling gennem både bredbånd og GSM, krypteret kommunikation og det faktum, at vi selv står for design og udvikling, gør systemet ekstremt sikkert og pålideligt.

VBox til det intelligente hjem

VBox

VBox er hjertet og hjernen i dit system så du kan få et smart hjem. Den fungerer som en central for al kommunikation inden for systemet og med kontrolcentralen og kobles op mobilt (GSM) og via bredbånd.

 

To kommunikationsveje gør, at systemet er tilsluttet til kontrolcentralen, selv om netopkoblingen ikke fungerer eller der i øjeblikket ikke er mobildækning.

Røgalarm til det intelligente hjem

Røgalarmer

Verisure røgalarmer taler med dig og hinanden. Detektorerne er serieforbundne og advarer samtidigt med både stemmemeddelelse og alarmsignal, så alle i hjemmet hurtigt ved, hvor røgudviklingen er.

 

Hvis røgdetektoren registrerer røg, sendes der signal til vores vagtcentral, der straks alarmerer brandvæsnet.

 Verisure SmartPlug til det intelligente hjem

SmartPlug

Med SmartPlug i dit system kan du med Verisure app fjernstyre belysningen og næsten alle elektriske apparater i dit hjem, hvor du end er.

 

Hvis SmartPlug er koblet til dit alarmsystem kan den indstilles til at tænde og slukke, når alarmen slås fra og til eller tænde belysningen, når alarmen går. Det er en let måde at tilføre både sikkerhed og bekvemmelighed til med et smart hjem.

Verisure StarKey nøglebrik til det intelligente hjem

StarKey

Med StarKey nøglebrikker er det let for hele familien at slå alarmen fra og til. Hold brikken hen mod betjeningspanelet og med et tryk på knappen er det klaret.

 

Hver StarKey har en unik identitet. På den måde holder du styr på, hvem der kommer og går i hjemmet og kan let spærre en mistet brik eller registrere en ny.

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook