true
Verisure
Menu
Intelligent hjem
Intelligent hjem

Gør dit hjem mere intelligent med en smart alarm

Forestil dig en privatalarm, der både beskytter dig mod indbrud og samtidigt bringer dig tættere på det intelligente hjem. En alarm, der kan slukke din kaffemaskine eller give dig besked, når dine børn kommer hjem fra skole, selv om du ikke er hjemme. Verisure giver dig meget mere end en almindelig tyverialarm. Du får et opkoblet smart hjem.

Slå din alarm fra og til via mobilen. Kontrollér din lås, belysning og andre elektroniske apparater - uanset hvor du befinder dig. Med det intelligente hjem kan du også få meddelelser på mobilen, når børnene kommer hjem. Aflæs indendørstemperaturen eller luftfugtigheden og bliv advaret, når brandalarmen går i gang.

Ved at bruge moderne trådløs teknologi, kombineret med Verisure App og Mine Sider, der fungerer som et webbaseret kontrolpanel, holder Verisure dig i kontakt med dit intelligente hjem og din familie - hvor du end befinder dig.

Alle Verisure komponenter (på nær VBox'en) er trådløse, så du slipper for at have ledninger hængende rundt i hjemmet.

app til intelligent hjem

Find den rigtige alarm til dit intelligente hjem

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Indtast dit telefonnummer og se din anbefalede alarm på næste side

Vis mig min alarm

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid. Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80 20 50 50 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste

Kampagnetilbud: Med rabatkoden på sidste side får du en røgalarm til 0 kr. i oprettelse (normalpris 995 kr.) (abonnement 15 kr./måned tilkommer). Tilbuddet gælder 19/11-2/12 og er betinget af køb af en ny alarm. Prisen på alarmen afhænger af hjemmets størrelse samt antal vinduer og døre.

Vælg et svar

Velkommen til det smart hjem

Kan du også få et intelligent hjem?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmer til det intelligente hjem - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Lettere og mere bekvem hverdag med et smart hjem

Indbrud i det intelligente hjem

Dit hjem er i sikre hænder, mens du er borte, eller når du slår alarmen til, inden du går i seng om aftenen. Du får en professionelt overvåget tyverialarm med billedverifikation af alarmårsagen, skalsikring samt fri vagtudrykning.

I alarmpakken indgår afskrækkende alarmskilte, som placeres på døre og vinduer. Vores operatører holder hele tiden kontrol med dit alarmsystem og reagerer hurtigt, hvis der sker noget. Hvis nogen bryder ind, tager fotosensorerne straks en serie billeder, der sendes til kontrolcentralen. Operatøren kan med det samme afgøre, hvad der har udløst alarmen og træffe de rette foranstaltninger.

Læs mere om tyverialarmer »

Brand i det intelligente hjem

Vi mener, at et pålideligt brandalarmsystem er en af grundstenene for tryghed i hjemmet. Ved brand er hvert sekund dyrebart. Derfor anbefaler vi en røgalarm i hvert rum.

Med Verisure får du en avanceret brandalarm med serieforbundne røgdetektorer, der er koblet til vores kontrolcentral, og som meddeler dig med både alarmsignal, stemmemeddelelse og via mobilen, hvis der skulle opstå røgudvikling. Røgdetektorerne er koblet sammen med vores fotodetektorer, der tager en serie billeder og sender dem til kontrolcentralen ved røgudvikling. Med billedverifikation af alarmårsagen kan operatøren hurtigt træffe de korrekte foranstaltninger, selv om der ikke er nogen hjemme.

Læs mere om brandalarmer »

SOS

Heldigvis er nødsituationer i hjemmet ikke almindelige, men der kan trods alt alligevel ske ulykker. Med en tryghedsalarm i det intelligente hjem er hjælpen lige i nærheden ved en akut situation. Alarmen fungerer som en ekstra tryghed for hele familien og kan let bruges af alle til at tilkalde hjælp.

Overfaldsalarmen sidder i betjeningspanelet, som medfølger alle vores alarmsystemer. Derudover kan du tilvælge en Night Control til dit system. Ved en nødsituation går alarmen direkte til en af vores operatører.

Læs mere om overfaldsalarmen »

Intelligent energistyring

En grad op eller ned spiller en stor rolle for energiforbruget i dit hjem. Med et smart hjem, sænker du blot indendørstemperaturen med en grad, hvilket kan spare dig op til fem procent af dine varmeudgifter.

Flere af vores alarmkomponenter indeholder termometer, som f.eks. røgalarmen og sirenen. Få bedre styr over udgifterne ved at aflæse indendørstemperaturen hjemme eller i sommerhuset via Verisure app på din mobil.

Med SmartPlug får du et intelligent hjem, hvor du kan styre belysningen og elektriske apparater op til 2300 W via Verisure app. Hvorfor ikke koble TV'et, stereoanlægget eller andre apparater, som er i standby-position til en SmartPlug? Ved at slukke dem helt kan en normal husholdning spare op til 500 kWh pr. år.

Læs mere om SmartPlug »

Intelligent klimastyring

Det intelligente hjem skal også have et sundt indeklima. Så har du og din familie det også godt. En for høj luftfugtighed kan forårsage fugtproblemer og skimmelsvamp, mens en for lav luftfugtighed kan medføre tørre øjne og tør hud eller allergier. Med Verisure fugtalarm holder du kontrol med fugten i kælderen eller på loftet.

Også vores brandalarm måler luftfugtighed og temperatur i hjemmet. Du aflæser niveauerne med Verisure app. Inden for fugt samarbejder vi med Anticimex, der er specialister i sunde indendørsmiljøer.

Læs mere om fugtalarmen »

Lås til det intelligente hjem

Med en Yale Doorman elektronisk dørlås fra Certego kan du styre dørlåsen i dit intelligente hjem via din Verisure app. Luk håndværkeren ind, selv om du ikke er hjemme. Opret midlertidige adgangskoder for huspasseren, når du er på ferie. Se, når børnene kommer hjem og låser op, mens du er på arbejde.

Du styrer og holder øje med låsen med mobilen via Verisure app. Låsen kan kobles sammen med din Verisure privatalarm for flere opkoblede smarte tjenester.

Læs mere om elektronisk dørlås »

Få et smart hjem

Verisure er leverandør af privatalarmer og opkoblede tjenester til det smarte hjem. Med os får du et fremtidssikret system, der kan udvides, og som indeholder multifunktionelle produkter. Så snart du kobler et nyt produkt til, downloader du bare ny software. Opkobling gennem både bredbånd og GSM, krypteret kommunikation og det faktum, at vi selv står for design og udvikling, gør systemet ekstremt sikkert og pålideligt

installation i det intelligente hjem

Installation og service

Alle hjem og familier er forskellige. Vi hjælper med rådgivning og design af et system, som passer til jeres behov og bringer jer tættere på et intelligent hjem.

Installationen planlægges og gennemføres af en professionel installatør, der også viser, hvor enkelt det er at indstille og håndtere dit alarmsystem. Systemet er koblet til vores kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, inklusive fri vagtudrykning, når du har standardabonnement. Det skal være enkelt og behageligt at være kunde hos os. Derfor er vi der for dig hele vejen.

online styring af det intelligente hjem

Indstil på Mine Sider

For at få det meste ud af dit intelligente hjem, skal du efter installationen aktivere Mine Sider - dit personlige kontrolpanel på nettet. Her indstiller og styrer du de fleste af systemets funktioner.

Opdatér dine oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med dig, tilføj nye kontaktpersoner, eller tilføj StarKey nøglebrikker og andre produkter til dit system. Du kan også tilpasse alarmen til dine husdyr og foretage ferieindstillinger, så er dit system optimeret, når du er bortrejst.

mobil styring af det intelligente hjem

Kontrol med Verisure app

Download Verisure app og få kontrol over dit system. Kontrollér, at alarmen er slået til. Styr belysningen i det smarte hjem. Aflæs temperaturen i fritidshuset.

Med Verisure app er det let at styre og holde øje med dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig. Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure app kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Tilbud på Verisure alarmsystem?

Vil du høre mere om priser og tilbud på et Verisure alarmsystem?
Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig inden for kort tid.

JEG ØNSKER TILBUD PÅ ALARMSYSTEM

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x

Verisure FAQ

 • De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

 • Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

 • Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

 • Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

 • Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

 • Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

 • Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

 • Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

 • Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

 • Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

 • Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

 • Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook