FAQ – spørgsmål og svar om Verisures alarmsystemer

Spørgsmål om tyverialarmer

Hvilken tyverialarm skal jeg vælge?

Når du skal vælge en tyverialarm til hjemmet, afhænger valget i høj grad af din boligs størrelse. Hos Verisure har vi derfor udviklet forskellige løsninger, så du kan finde den tyverialarm, der passer til lige netop dit hjem.

Alle Verisures alarmsystemer indeholder kameraovervågning, overfaldsalarm og VoiceBox, der er vores vagtcentrals direkte linje til at kommunikere med dig – disse er hovedkomponenterne i grundpakken Verisure Start, som er for dig, der ønsker en basal privatalarm med overvågning. Ønsker du at brandsikre eller tilføje flere overvågningskomponenter til dit hjem, kan du udvide til Verisure Home eller Verisure Home Plus.

Vi kan altid sammensætte en pakke, der giver den absolut bedste alarmløsning til dit hjem. Prøv vores gratis alarmtest her og se hvilken alarm, der passer bedst til dig.

Hvorfor er det vigtigt med en tyverialarm?

Hvis du gerne vil nedsætte risikoen for indbrud og ubudne gæster i hjemmet, så er det en god idé at installere tyverialarmer i hjemmet. Hjemmet er noget af det mest dyrebare vi har – både økonomisk og affektionsmæssigt. Og samtidigt er det vores base, hvor tryghed bør være en selvfølge. Men 1 ud af 4 indbrud sker faktisk, mens der er nogen hjemme. Derfor er det vigtigt at vælge en overvåget tyverialarm, som også beskytter dig og din familie mod indbrud og overfald, når I er i hjemmet.

Med en alarm fra Verisure kan du være tryg døgnet rundt, uanset om du er hjemme eller ej. Alle vores alarmsystemer bliver nemlig overvåget døgnet rundt af vores vagtcentral, som sender vagt og alarmerer politiet, hvis alarmen går. Prøv vores gratis alarmtest og se hvilken tyverialarm, der sikrer dig og dit hjem bedst muligt.

Hvor ofte er der indbrud i private hjem?

Tal viser, at Danmark næst efter Grækenland er det land i Europa, der har flest indbrud om året. I 2015 var der 33.207 indbrud i private danske hjem. Det tal har heldigvis været faldende de seneste par år, som et resultat af at danskerne sikrer deres hjem mod indbrud som aldrig før. Overvejer du at få en tyverialarm? Prøv vores gratis alarmtest her, så guider vi dig til den bedste løsning.

Hvad er en GSM-alarm?

GSM står for Global System for Mobile Communications og er den mest udbredte form for telefoni. En GSM-alarm opererer med en trådløs forbindelse, som sikrer kommunikationen mellem dig og vagtcentralen via mobilnettet. GSM-systemet er inkluderet i alle Verisures alarmsystemer – prøv den gratis alarmtest her og se hvilken alarm, der passer bedst til dig.

Skulle der være ubudne gæster i dit hjem, modtager du enten et opkald eller en SMS fra vagtcentralen.

Hvordan sikrer jeg mit hjem mod indbrud?

Du sikrer bedst dit hjem mod indbrud ved at installere indbruds- og tyverisikring. Har du ikke mulighed for at installere en alarm i hjemmet, findes der også andre måder, hvorpå du kan nedsætte risikoen for indbrud.

Du kan f.eks. lade vasketøj hænge ude, lade en bil holde i carporten og få din nabo til at fylde skrald i din skraldespand. Det er blot et par tricks til, hvordan tyven får svært ved at afkode, om du er bortrejst eller hjemme. Følg disse 10 råd om indbruds- og tyverisikring og sænk risikoen for ubudne gæster markant.

Hvad er elektronisk overvågning?

Elektronisk overvågning omfatter både kameraovervågning, adgangskontrol og alarmanlæg. Den elektroniske overvågning registrerer og alarmerer ved uønskede hændelser eller gæster på dit private område. Den elektroniske overvågning fungerer derfor typisk som supplement til den mekaniske sikring, som forhindrer og begrænser personer i at få fysisk adgang til dit hjem.

Tag den gratis alarmtest her og se hvilket alarmsystem med elektronisk overvågning, der passer bedst til dine behov.

Skal man skilte med videoovervågning?

Som privatperson eller virksomhed skal man skilte med overvågning, hvis områder med offentlig færdsel rammes af videoovervågningen. Det betyder, at butikker altid skal skilte, hvis de har videoovervågning. Privatpersoner behøver derimod ikke skilte, så længe at overvågningen kun rammer den private grund.

Når det er sagt, er det vigtigt at understrege, at skiltningen er mindst lige så vigtig som det resterende alarmsystem på grund af den præventive effekt, så Verisure anbefaler altid effektiv skiltning.

Skulle overvågningen ramme områder med offentlig færdsel, er det vigtigt at optagelserne ikke gemmes.

Tag den gratis alarmtest her og se hvilket alarmsystem der passer bedst til dig.

Må man have videoovervågning på arbejdspladsen?

Mange virksomheder har implementeret videoovervågning på arbejdspladsen – oftest butikker eller andre offentlige virksomheder, der er åbne for offentligheden.

 

Overvågningen skjules ofte i tilfælde af, at den skal bruges til at forebygge og opklare kriminalitet. Det er dog et krav, at man skilter med det, hvis man som virksomhed vil benytte sig af videoovervågning.

 

Læs mere om Verisures erhvervsalarmer her, og se hvilket alarmsystem, der passer din virksomhed bedst.

Spørgsmål om brandalarmer

Hvad er brandsikring?

Brandsikring betyder at sikre hjemmet mod brand. Brandsikring kan redde både hjem og værdier, menneskeliv og virksomheders eksistens i tilfælde af brand. Du brandsikrer selve bygningen ved at isolere vægge og loft indvendigt. Denne isolering gør, at flammerne får sværere ved at sprede sig. Der er også en række sikkerhedsråd, du bør følge i hverdagen for at minimere risikoen for brand.

 

Læs Verisures guide til brandsikring i hverdagen her.

Hvor ofte er der brand i private hjem?

I Danmark rykker brandvæsenet ud til brande i private hjem omkring 5.000 gange om året. Derudover opstår over 60.000 mindre brande, som private personer selv får slukket.

Røgalarmer fra Verisure er tilkoblet en døgnovervåget vagtcentral, og du får derfor altid besked om brand i hjemmet – enten via SMS eller opkald.

Læs mere om Verisures røgalarmer her.

Hvor skal jeg placere min røgalarm?

Hvert sekund er dyrebart, når en brand opstår, og derfor er en røgalarm særlig vigtig. Men for at røgalarmen skal kunne redde liv, kræver det, at den er placeret korrekt.

 

Hos Verisure anbefaler vi følgende:

• Placér dine alarmer i loftet, da røgen stiger opad.

• Placér mindst én røgalarm på hver etage.

• Placér flere alarmer på samme etage, hvis du bor i en større bolig.

• Undgå brandalarmer i køkkenet.

 

Når du bestiller røgalarmer hos Verisure, kommer vi og installerer dem for dig. Vi sikrer os, at røgalarmerne bliver placeret korrekt, og at alt virker, inden vi tager afsted igen. Læs mere om Verisures røgalarmer her.

Hvordan vedligeholder jeg en røgalarm?

Hos Verisure anbefaler vi, at du vedligeholder din røgalarm på følgende måde:

 

• Tør jævnligt støvet af din røgalarm, da støv kan give falsk alarm eller blokere de sensorer, hvor røgen registreres.

 

• Mal aldrig din røgalarm over, da maling lukker for røgkanalerne.

• Skift batteri én gang om året. De fleste alarmer er udstyret med batterier, der holder cirka et år. Med en røgalarm fra Verisure minder vi dig om, når det er tid til at skifte batteriet.

 

• Udskift dine røgalarmer hvert 10. år.

 

Prøv Verisures gratis alarmtest og se hvilket alarmsystem med røgalarm, der passer bedst til dit hjem.

Verisure FAQ

Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.