konkurrencevilkår

Disse konkurrencevilkår gælder for Verisure A/S' konkurrencer. Ved deltagelse i konkurrencen accepteres disse konkurrencevilkår.

Hvem udbyder konkurrencen?

Verisure Danmark A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 25019202

("Verisure")

Har du spørgsmål til en konkurrence, kan du kontakte os på 80 20 50 50 eller [email protected] 

Konkurrenceperiode

Konkurrenceperioden er fra 16. september til 31. oktober 2021.

Hvem kan deltage?

Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år, er bosiddende i Danmark og har mulighed for at få gennemført et sikkerhedstjek af dit hjem. Ansatte hos Verisure og personer i deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Nuværende kunder kan ikke deltage i konkurrencen.

Hvordan deltager du?

For at deltage skal du booke et sikkerhedstjek. Herefter vil du blive kontaktet for at få gennemført sikkerhedstjekket, som vil foregå i dit hjem ved besøg af en sikkerhedskonsulent i kampagneperioden. Ved dette sikkerhedstjek vil Verisures sikkerhedskonsulent gennemgå dit hjem med henblik på bedre sikring imod indbrud, brand og ulykker. Derudover vil sikkerhedskonsulenten præsentere dig for Verisures produkter og services og give dig et uforpligtende tilbud på en alarm fra Verisure.

For at booke et sikkerhedstjek af dit hjem kræver det, at du gennemfører vores online alarmtest og afgiver tilladelse til, at vi må kontakte dig med henblik på at finde dato og tidspunkt for sikkerhedstjekket i dit hjem. Når sikkerhedstjekket er gennemført i dit hjem, deltager du i konkurrencen. Hver husstand kan deltage med ét lod i konkurrencen.

Præmie

Vinderen får et gavekort til Elgiganten til en værdi á 10.000 kr. Præmien kan ikke overdrages, ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Udvælgelse af vinderne 

Vinderen af præmien udtrækkes tilfældigt blandt de første 100 deltagere, der får gennemført et sikkerhedstjek i sit hjem og lever op til betingelserne for konkurrencen. Vi trækker 1 vinder, så snart der er 100 deltagere og senest den 31. oktober 2021, hvis ikke der er 100 deltagere inden da. Konkurrencen lukker, når der er 100 deltagere, der har fået et sikkerhedstjek i sit hjem.

Vinderen får direkte besked via telefon. Hvis en vinder ikke svarer på en henvendelse fra Verisure senest 24 timer efter henvendelsen, bortfalder retten til præmien, og Verisure er berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder. Forudsat samtykke fra vinderen vil vinderen offentliggøres med navn og billede på www.verisure.dk senest 2 måneder efter konkurrencen er afsluttet. 

Personoplysninger

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet med det formål at kunne afvikle konkurrencen og til brug for direkte markedsføring. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med persondatapolitikken for Verisure. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og om dine rettigheder.

Vi optager Verisures del af samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned. Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80 20 50 50 eller [email protected]

Tilsynsmyndighed

Forbrugerombudsmanden
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
www.forbrugerombudsmanden.dk