Indbrud

Indbrud fylder meget i danskernes bekymringer i hverdagen. Og det med god grund. For faktisk er vi det land i Europa med flest indbrud pr. indbygger. Sidste år blev der begået 29.137 indbrud i private beboelser - det svarer til mere end 3 indbrud i timen, døgnet rundt, året rundt.

En af årsagerne til de mange indbrud er ofte dårlig eller manglende indbrudssikring. Vi har ikke samme vane og tradition for at sikre vores hjem som f.eks. vores nordiske naboer, hvor der da også bliver begået langt færre indbrud pr. indbygger.

Undersøgelser viser, at der er en tydelig sammenhæng mellem niveauet af indbrudssikring og antallet af indbrud i et område, så vi vil selv kunne gøre meget ved den høje indrudsrate ved at blive bedre til at sikre vores hjem. Og indbrudssikring handler ikke kun om alarmer - det handler blandt mange andre ting også om dør- og vinduessikring f.eks. med vibrationsdetektorer, nabohjælp og at skabe tegn på liv og aktivitet.

Vi har skrevet en række artikler om indbrud, hvor du kan få et indblik i data og statistik om indbrud i Danmark og inspiration til, hvordan du bedst sikrer dit hjem mod indbrud.

ANDRE KATEGORIER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik